Jezebels ånd, og hvordan den opererer

Hva er en Jezebel ånd Del 1

Jezebels ånd, og hvordan den opererer

Uten tvil, den mest motbydelige, onde, ekleste, listigeste og forførende ånden i Satans hieraki må være det som mange kaller Jezebel-ånden. Denne onde ånden har vært ansvarlig for ikke bare å rive ned kirker, pastorer og forskjellige kristne ministerier, men den har også vært ansvarlig for å bryte opp mange ekteskap, vennskap, bedrifter, og den har fått mange mennesker til å begå kaldeblodige mord og selvmord.

For de av dere som har blitt slått og slimet* av denne onde ånden, eller har møtt den på en eller annen måte, da vil du vite nøyaktig hva jeg skal snakke om i denne artikkelen. Det er uten tvil en av de mest onde og ekle ting jeg noensinne har kommet over i hele mitt liv. Som Satan er denne typen ånd rett og slett ren ondskap. (slim = ektoplasma)


I løpet av de siste 20 årene har jeg opplevd denne ånden selv minst 5 forskjellige ganger, med den knyttet til en bestemt person hver gang jeg har møtt den. Som et resultat av å møte dette åndshodet* disse fem ganger, har jeg utviklet en del inform-asjon og kunnskap om hvordan denne ånden virker og opererer. (åndshode = sjefdemon)


Jeg tror at Herren lot meg få tilgang til disse 5 menneskene slik som jeg gjorde, for at jeg skulle ende opp med å skrive en artikkel som dette, slik at jeg kunne lære folk hvordan man skal oppdage en, dersom de noen gang skulle komme inn i deres liv, enten det er hjemme i deres familie, i en kirke eller i et ministerie, eller til og med på arbeidsstedet.


Hva er en Jezebel ånd?


Hva er en Jezebel ånd? Jezebel-ånden er ikke bare en ånd slik som Satan er.


Dette er en "type" ond ånd i Satans rike. Det er bare en djevel, en Satan, men det er mange ånder som vil bli ansett som en Jezebel-type ånd, da de alle har en bestemt type personlighet og en bestemt måte de liker å operere på.


Årsaken til at mange utdrivere har brukt ordet "Jezebel ånd", er på grunn av naturen i dens personligheten og måten den opererer på når den setter opp skanse inne i noen.


Ordet "Jezebel" kommer fra GT-historien om Dronning Jezebel tilbake i Elias` dager. Hun var en styrende dronning tilbake på den tiden, og hun hadde koldblodig drept mange av Guds profeter den gang da hun regjerte.


Som vi forklarte til deg i vår artikkel med tittelen "De ulike typer demoniske ånder" har demoner to forskjellige navn. De har sitt opprinnelige navn gitt til dem av Gud da de først ble skapt, men de har også et funksjonsnavn som vil fortelle deg hva slags ånd du har å gjøre med.

For eksempel vil noen av demonenes funkjonsnavn være ånden av lyst, ånden av sinne, ånden av mord osv. Demonenes funksjonsnavn vil fortelle deg naturen i deres personlighet og hva de liker å spesialisere seg på når de beveger seg inn og fester seg til en person.

En ånd av sinne vil forsøke å få en person til å opptre i raseri og sinne. En ånd av drap vil prøve å få noen til å begå kaldblodige drap. En lystånd vil forsøke å få en person til å begå utukt og / eller utroskap.


Men når du kommer over en Jezebel-ånd, er det noe helt annet. Noen mennesker har kalt dette en "mester" type ånd. Ikke at det er en mesterånd i form av å være som Gud, men at den er mye mer intelligent og listig enn det mange andre typer demoner er.


Mange tror at denne type ånd kan være Satans smarteste og mest listige og onde ånd som han har, og han sender dermed denne typen ånd ut der på bestemte mål, slik at han kan få mest mulig utslag for sin satsing.

Enkelt fortalt, en Jezebel-ånd er en av Satans høyest rankede, mer intelligente demoner om ikke den smarteste typen demon han har i sitt mørke rike.


Og siden de er så mye mer intelligent enn mange av de andre lavere rangordnede demonene vil være, gjør dette denne type ånd mye mer ondskapsfull, listig og vanskeligere å håndtere når den beveger seg inn og fester seg til en person.


Og med denne typen onde ånd som er mye mer listig, intelligent og ondskapsfull enn noen av de andre lavere rangerte demonene er, vil det føre til mye mer trøbbel og ødeleggelse hvis den ikke avsløres, behandles raskt og kastes ut.

Når jeg ser tilbake på de 5 møtene jeg har hatt med denne ånden, er det jeg har lagt spesielt merke til, to konkrete ting:


En, denne ånden opererer i utgangs-punktet på samme måte hver gang den beveger seg inn på noen. Som et resultat er den faktisk enkel å se etter en viss tid.

Med andre ord, den fortsetter å spille de samme typer spill hver gang den beveger seg inn på en person eller inn i en situasjon.


Den andre tingen jeg la merke til er at denne ånden er mye mer intelligent, snedig og forførende enn mange av de andre demonene vil være. Den vil dermed være i stand til å spille mer enn en type spill med deg.


For eksempel vil en ånd av sinne bare prøve å gjøre deg sur og sint, men en Jezebel-ånd vil spille en rekke forskjellige spill med deg som jeg vil vise deg nedenfor når jeg begynner å beskrive hvordan den vil fungere og de forskjellige typer av spill den vil bruke for å prøve å ødelegge deg.


Som et resultat av at denne typen ånd er i stand til å spille mer enn ett slags spill med deg, gjør dette denne typen ånd mye mer dødelig og ødeleggende.


Hvis denne ånden ikke er avslørt og riktig fjernet innen rimelig tid, kan den helt ødelegge og fullstendig rive ned et ekteskap, kirke, ministerie, selskap eller et individs liv.


Bibelen forteller oss i Matteus.12:43 at det er nivåer av ondskap i Satans rike. Og hvis det er nivåer av ondskap i hans rike hvor noen demoner er faktisk mer ondskapsfulle enn noen av de andre vil være, så tror jeg at det også kan være forskjellige nivåer av intelligens blant demonene.


Jezebel-ånden, siden den er mye mer intelligent enn noen av de lavere rangerte demonene vil være, er veldig god til å spille tankespill med mennesker. Det er en totalt kontrollfreak, og den er også veldig god til å manipulere, og få folk til å gjøre dens onde vilje.


Gjennom årene har jeg utarbeidet en del informasjon om denne typen ond ånd og hvordan den fungerer, og jeg vil nå dele dette med dere alle, så du vil kunne kjenne igjen en om den noen gang vil bevege seg inn i kretsen din og påvirke - enten det er i ekteskapet ditt, i din kirke, på din arbeidsplass eller mellom dine personlige vennskap, da denne onde ånd elsker å bryte opp gode og gudfryktige forhold.


I del 2 vil jeg vise deg de måter en Jezebel ånd vil operere på

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Stikkord index


Artikkel index


Lese forslagVåre 10 Mest leste artikler i Oktober


Filipperne 4:17


VisningerSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Følg oss på Facebook for å bli varslet om nye artikler, oppdateringer og annet.

Artikler


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Kunnskap vil øke

bedrøvelse og sorg


Denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne