Konklusjon på 4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder

Søk  kunnskap  for  å  hjelpe  deg  å  vokse  i  din  vandring  med  Vår  Herre  og  Frelser Jesus  Kristus!

HJEM

La alt dere gjør, skje i kjærlighet

4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder

Konklusjon på 4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder

Jeg tror at vår Gud er en Gud av perfekt orden Jeg tror det er grunner for alt. For de som er søkere med Herren, tror jeg mange ganger at vil Gud gi deg svar på hvorfor ting er slik de er og hvorfor visse ting skjer slik de gjør.


Selv om vi er låst fast i å måtte håndtere virkeligheten av demoniske ånder i dette livet, som et resultat av forbannelsen Adam og Eva brakte på denne jorden, er det fortsatt en guddommelig rekkefølge i alt dette, og Gud driver fortsatt hele showet.


Det jeg personlig har funnet ut når det gjelder åndelig krigføring, ved å måtte handle direkte med demoniske ånder, er at det er regler i spillet, og det er grenser for hvor langt de kan gå og hvor mye de kan komme unna med. For alle kristne er det fullstendig frigjøring fra demoner, uansett hvor ille og hvor håpløs situasjonen kan se ut for deg i det naturlige.


Det vi prøver å gjøre med den åndelige krigføringsdelen på nettstedet vårt, er å bryte disse artiklene ned tilsvarende, slik at du kan velge og vrake i hvilke som passer best for kampsituasjonen du måtte være tvunget å møte.


I området med å håndteres direkte med demoner, vil jeg igjen oppsummere dine mulige alternativer ifølge artikler vi har gjort til dags dato.


1. Hvis demoner forsøker å angripe, sjikanere eller plage deg fra en utvendig posisjon, men har ingen reell rettslig rett til å gjøre det, vil det være vår anbefaling at du leser vår artikkel med tittelen "Kampkommando mot Demoniske ånder". En god, enkel, grunnleggende kampkommando mot disse demonene bør gjøre trikset, og du bør være i stand til å drive dem av deg veldig enkelt og veldig raskt.


2. Hvis du har begått noen form for døråpnende synd og overtredelse mot Herren, og dermed gir demonene full lovlig rett til å kunne komme direkte etter deg, anbefaler vi at du leser vår artikkel med tittelen "Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter “.


Før du kan beordre demonene muntlig om å forlate deg i Jesu navn, må du først bryte deres juridiske rettigheter - og denne artikkelen vil gi deg en god eksempel-kampbønn om hvordan du skal gjøre dette med Gud Faderen.


3. Hvis noen har krenket, misbrukt eller skade deg på en hvilken som helst ekstrem måte, og har trukket demoner inn i livet ditt som følge av hva den personen eller personene kan ha gjort mot deg, vil det være vår anbefaling at du først leser vår artikkel med tittelen "Slik håndterer du negative følelser som andre har påført deg"


Etter at du har lest denne artikkelen og gjort en forpliktlse til Herren om å tilgi alle dine overtredere, kan du lage din egen personlige kampkommando som nevnt i de to første artiklene her, og kast deretter demonene av deg for godt.


4. Hvis du har demoner som har bitt, angrepet, plaget eller trakassert deg som følge av å bli reist opp i en dysfunksjonell familie der enten en eller begge foreldrene dine har begått noen alvorlige overtredelser mot Herren, vil det være vår anbefaling at du leser vår artikkel med tittelen "Kampbønn for å bryte en generasjons-forbannelseslinje."


Denne artikkelen vil gi deg en trinnvis prosess for hvordan du fullstendig kan bryte generasjons-forbannelseslinjen som kan ha dannet seg ut fra den ene eller begge dine dysfunksjonelle foreldre - og hvordan å muntlig kunne kommandere demonene til å forlate deg i navnet til Jesus Kristus, når du har riktig ødelagt den forbannelsen med Gud Faderen.

Som jeg har sagt før, du skal ikke bli så paranoid og skremt at du vil se demoner rundt hvert eneste hjørne.


Men du skal heller ikke ta den andre ekstreme posisjonen og stikke hodet i sanden og ignorere demonernes virkelighet, og de forskjellige måtene de vil operere på.


Mange av Guds folk blir torpedert og tatt altfor tidlig ut av dette livet som et resultat av at de ikke har riktig kunnskap om åndelig krigføring, og hvordan de skal kjempe mot sine fiender - om disse fiender er demoner eller andre onde mennesker i dette livet.

Bibelen har gjort det veldig klart. Guds Ord har fortalt oss at vi alle er blitt kalt til å være gode soldater av Jesus Kristus. Legg merke til at Gud bruker ordet «gode soldater». Når Gud bruker ordet «gode soldater», tror jeg Han mener nøyaktig hva han prøver å fortelle oss. Gode soldater er krigere og de vet hvordan de skal direkte engasjere seg med sine fiender hvis de trenger. De er sterke, modige og fryktløse.


Gud forteller oss i hans ord at han vil at vi skal være like dristige som løver, og at vi skal direkte engasjere oss og kaste ut demoner når vi trenger det. Han forteller oss at hvis vi besvimer den dagen vi opplever enhver form for motgang, at vår styrke vil bli ansett som liten i hans øyne.


Ifølge alle skriftversene jeg oppførte i første del av denne artikkelen, hadde Jesus selv spesifikt fortalt apostlene å kaste ut demoner hver eneste gang Han gav dem oppdrag om å gå ut og gå med Hans salvelse. Vi skal frelse, helbrede, undervise, disiple og kaste ut demoner når vi kommer over disse typer ekstreme situasjoner.


Jeg tror at Gud ser etter å kunne reise opp mer velformede, salvede soldater i disse siste dager for å kjempe mot det mer økende onde som vi begynner å se mer av. Når vi nærmer oss det jeg tror vil det være en kommende Opprykking, og så kommer da den 7-årige store trengsel der hele verden bokstavelig talt styres av en ekte, levende antikrist. Da tror jeg at Gud vil trekke ut alle stoppene for å prøve å få så mange mennesker som mulig reddet ved denne opprykkelsen.


For å gjøre dette tror jeg at Gud vil oppdra en utrolig hær av salvede troende som vil vandre og fly med sin overnaturlige kraft på en måte som verden aldri har sett før og aldri vil se igjen. Mange av disse salvede, utvalgte blir bearbeidet, trent, støpt og formet akkurat til de ørnene som Gud kaller dem til å bli i Ham.


For de av dere som ønsker å lese et direkte profeti om denne kommende hæren og hva Jesus vil gjøre med denne hæren, gå til vår artikkel med tittelen "Profeti fra Jesus til Mary Baxter på Joel's Army som kommer" på nettstedet vårt. I denne artikkelen er et direkte ord som Jesus ga til denne kvinnen om denne kommende hæren at Han personlig vil reise opp, og noen av de tingene som vil skje med denne hæren.


Jesus sier at denne hæren vil bli Joels hær som omtalt av profeten Joel i Det gamle testamente. I denne artikkelen gir jeg deg det fulle verset fra Joels bok og beskrivelsen som Han gir av denne hæren. Han sier at denne hæren vil være den største hæren som Gud noen gang har reist opp, at det aldri har vært en hær så mektig og så kraftig som denne hæren kommer til å bli, og at det aldri vil bli en annen som den igjen.


Jeg tror personlig at denne hæren kan komme ut av vår generasjon, og at vår babybølge-generasjon kan ende opp som den generasjonen som vil se og oppleve Opprykkelsen.

Anbefalt lesing


For de av dere som vil ha mer detaljert informasjon på dette området med åndelig krigføring, er det her 7 veldig gode bøker om dette emnet som jeg vil anbefale, med alle av dem skrevet av svært ærverdige, salvede menn og kvinner av Gud som er veldig erfarne på dette nivået av åndelig krigføring, og har lært mye på de aktuelle slagmarkene med demoniske ånder.


Alle disse menneskene er ekte pionerer på dette området. Bibelen forteller oss at vi skal kaste ut demoner, men den forteller oss ikke nøyaktig hvordan vi skal gjøre det. Mange av disse menneskene har måttet lære å gjøre alt dette på egen hånd slik som den Hellige Ånd har guidet og lært dem underveis. Som et resultat av alle sine læringserfaringer, er det nå en utrolig mengde kunnskap og åpenbaring om dette emnet for de som ønsker å lære mer om det.


Hvis jeg måtte vurdere hvilken av disse bøkene som ville bli vurdert best på dette tidspunktet, ville jeg definitivt måtte si den aller første boken jeg vil liste nedenfor. Tittelen til denne boken er "Defeating Dark Angels" av Charles Kraft. Denne mannen gir den beste, enkleste, mest logiske, rasjonelle og grundige analysen av dette emnet jeg har sett til dato. Du kan ikke trå feil med denne mannens lære på dette emnet.


To andre bøker som er ekstremt gode er "Healing Through Deliverance - Volumes 1 & 2" av Peter Horrobin.


Her er syv av de beste bøkene Kristi legeme har til dags dato om dette emnet:

  • Defeating Dark Angels av Charles H. Kraft / Gospel Light


  • Healing through Deliverance, vol. 1: The Foundation of Deliverance Ministry av Peter Horrobin / Baker


  • Healing through Deliverance, vol. 2: The Practice of Deliverance Ministry av Peter Horrobin / Baker


  • How to Cast Out Demons: A Guide to the Basics av Doris M. Wagner / Gospel Light


  • Pigs in the Parlor av Frank Hammond, Ida M. Hammond


  • In The Name Of Satan How The Forces Of Evil Work And What You Can Do To Defeat Them av Bob Larson


  • Larson’s Book of Spiritual Warfare av Bob Larson / Thomas Nelson

Del gjerne denne artikkelen

med dem du er glad i

Kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar til denne artikkelen.

facebook side                             toppen           forsiden                       post@holyspirit.no

 facebook gruppe                                                                                 om HolySpirit.no

 gjestebok                                                                                            kontakt oss

Bibelvers etter Tema

Følg oss på Facebook for å bli varslet om nye artikler, oppdateringer og annet.

Artikler


Kjenner du Den Hellige Ånd ?


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjellpå folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Kunnskap vil øke

bedrøvelse og sorg


Denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne*

Sitater fra Jesus

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha  evig liv.

Johannes 3:16

*

Jesus sa han er:

Livets vann

Jesus svarte: «Den som drikker av dette vannet, blir tørst igjen.  Men den som drikker av det vannet jeg vil gi, skal aldri mer tørste. For det vannet jeg vil gi, blir i ham en kilde med vann som veller fram og gir evig liv.»

Johannes 4:13-14

*

Den gode hyrde

Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod. Jeg er den gode gjeteren. Den gode gjeteren gir livet sitt  for lammene.

Johannes 10:10-11

*

Evig liv for hans lam

Mine lam hører min stemme; jeg kjenner dem, og de følger meg. Jeg gir dem evig liv. De skal aldri i evighet gå tapt, og ingen skal rive dem ut av min hånd. Det min Far har gitt meg, er større enn alt annet, og ingen kan rive det ut av min Fars hånd.  Jeg og Far er ett.

Johannes 10:27-30

*

Veien, sannheten og livet

Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

Johannes 14:6

*

Jesus inviterer alle

til å følge ham.

Søk først Guds rike

Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg.

Matteus 6:33

*

Spør, søk, finn

Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.

Matteus 7:7-8

*

Jesus og barna

Da sa Jesus: «La de små barna være, og hindre dem ikke i å komme til meg! For himmelriket tilhører slike  som dem.»

Matteus 19:14

*

Vinne hele verden

Så kalte han til seg både folket og disiplene sine og sa til dem: «Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og ta sitt kors opp og følge meg. For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld og for evangeliets skyld, skal berge det. Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel? Og hva kan et menneske gi som vederlag for sin sjel?

Markus 8:34-37

*

Han kaller på syndere

Men Jesus svarte dem: «Det er ikke de friske som trenger lege, men de syke. Jeg er ikke kommet for å kalle rettferdige, men syndere til omvendelse.»

Lukas 5:31-32

*

Hva hans følgere bør gjøre

Vær et lys på jorden

Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør, og prise deres Far i himmelen!

Matteus 5:16

*

Elsk dine fiender

Dere har hørt det er sagt: ‘Du skal elske din neste og hate din fiende.’ Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som mishandler dere og forfølger dere.

Matteus 5:43-44

*

Gjør for andre

Alt dere vil at andre skal gjøre mot dere, det skal også dere gjøre mot dem. For dette er loven og profetene.

Matteus 7:12

*

Det største budet: Elsk Gud og din neste

Han svarte: «‘Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. Dette er det største og første budet. Men det andre er like stort: ‘Du skal elske din neste som deg selv. På disse to budene hviler hele loven og profetene.»

Matteus 22:37-40

*

Vær en tjener for andre

For heller ikke Menneskesønnen er kommet for å la seg tjene, men for selv å tjene og gi sitt liv som løsepenge for mange.»

Markus 10:45