Åndelig Krigføring

Søk  kunnskap  for  å  hjelpe  deg  å  vokse  i  din  vandring  med  Vår  Herre  og  Frelser Jesus  Kristus!

HJEM

La alt dere gjør, skje i kjærlighet

Artikkelsamling for

Åndelig Krigføring

"Våre våpen er ikke fra mennesker, men har sin kraft fra Gud og kan legge festninger i grus. Vi river ned tankebygninger"

                                                                                                            2. Korinter 10:4

De aller fleste av oss liker ikke å lese om fienden vår som består av mørke krefter som opererer under forskjellige navn, typer og forkledninger. Etter egne  erfaringer syntes heller ikke jeg at dette var noe særlig artig å skulle gå i gang med, så jeg styrte helt bevisst unna dette mørke stoffet helt frem til nå nylig.


Bokstavlig talt så slo det meg plutselig som et lyn fra klar himmel at nå skal dette gjøres, det var ingen vei tilbake og jeg satte igang umiddelbart med denne store jobben som tilsammen inneholder rundt 30 sider med disse spesielle artikler.


Jeg hadde faktisk i mellomtiden forberedet meg litt med research omkring emnet, og har forstått at dette er veldig viktig for alle Kristne å ha bedre kjennskap til. Så dette er det absolutt ikke klokt å styre unna, for kjenner vi ikke til våres fiender, hvordan skal vi da forsvare oss mot dem den dagen de dukker opp på vår vei.

"Men Ånden sier med klare ord at i kommende tider skal noen

falle fra troen og holde seg til forførende ånder og demoners lærdommer."   (1.Timoteus.4:1)

Og skulle en være lunken i at en mener at dette ikke er så viktig å kunne, da bør en så absolutt sette av tid for å studere disse tingene bedre, da de er en veldig stor og vesentlig del i det store bildet. Artiklene under de forskjellige overskriftene under her vil bli lagt inn fortløpende etterhvert som de er klar.

Oppdatert 1.feb.2019

Det viser seg nå etter 1,5 år at dette emnet er blandt våre mest leste artikler, og at det er på dette området folk kontakter oss klart mest for å få både støtte og veiledning. Til alle dere der ute som virkelig sliter og lider under denne plage, søk kunnskap, søk hjelp fra oss her eller hos andre Kristne for å bli fri.


Soldater av jesus Kristus?


Til dere som mistenker at noe ikke er som det skal i deres åndelige liv, men som ikke helt våger å snakke om dette til andre. Kanskje dere synes det er pinlig, er redd for å bli sett på som mer eller mindre sprø, etc. til dere ønsker jeg å si en ting. Er dere i et Kristent miljø hvor slikt ikke blir tatt alvorlig, eller hvor dere ikke blir tatt alvorlig, så dra derfra og se deg om etter en annen menighet.


"Mitt folk skal gå til grunne av mangel på kunnskap." (Hosea.4:6)


På grunn av slike uvitende forhold i menighetene har demonene fine dager, for disse "Kristne" tar ikke Guds Ord helt alvorlig, de holder seg bare til det som klør i øret. Så har du ikke full tillit til dine brødre og søstre i din menighet, så søk deg til en annen, det finnes mange flotte menigheter med mange flotte ansvarsfulle Kristne mennesker rundt om i landet vårt.


Mange Kristne sliter med demoner, du er garantert ikke alene, noen vet det selv, andre vet det ikke, og de har det værst. Du kan velge å bli fri fra dette, gå ikke å bær på dette alene, for det plager og sliter deg bare ut over tid, og det forsvinner ikke selv. Å vandre med Herren skal aldri være en plage, hver dag skal minne deg på hvor heldig du er, og hvor godt du føler deg, for Jesus har plantet freden dypt inne i sjelen din. Søk hjelp og bli fri!


Sitat fra artikkelen "Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter "


"Vi kan enten velge å gjemme hodet i sanden, i håp om at Satan og hans demoner aldri vil angripe oss personlig eller dem som kan være nær oss.


Eller vi kan velge å stige opp - være våken, påpasselig og nykter for enhver form for demonisk aktivitet som kan settes inn på oss eller våre nære kjære og venner  - og så være klar til å gå i umiddelbar kamp og kjemp med Guds ord som vårt sverd som Bibelen forteller oss alle å gjøre som gode soldater av Jesus Kristus."

Til deg, Herre, løfter jeg opp min sjel. Gud, jeg stoler på deg, la meg ikke bli til skamme; ikke la mine fiender seire over meg. Far, jeg ber for beskyttelse om natten og om dagen. Led meg til rettferdighet og styrk meg.  Amen

Grunnleggende del:Kloke som Slanger - Enfoldige som Duer

En av de første reglene om sann åndelig krig-føring er å vite hvor du kan tråkke inn i dette livet og hvor du ikke kan.


Ha ikke frykt for Demoner

Det aller første du trenger å få et godt grep på, er det jeg kaller fryktfaktoren.


Tegn på demonisering

I denne artikkelen vil jeg bare konsentrere meg om det aller første du må gjøre hvis du jobber med noen som har demoner som holder til på innsiden av dem.


Advarsel - Du må ikke håne eller Spotte Demoner

Hvis du ikke lærer hvilke regler som gjelder for denne typen intense spill med Herren, så kan du enkelt sette deg opp til å bli angrepet av disse demonene selv.


Ulike typer Demoniske ånder

Til de av dere som ønsker å lære mer om

befrielsesministeriet, skal vi bruke denne artikkelen for å gi deg mer spesifikk informasjon om de forskjellige demoniske åndene som er der ute.


Prøve ånder

Gave fra Åndens bibelvers


Jezebel del:Hva er en Jezebels ånd ?

Denne onde ånden har vært ansvarlig for ikke bare å bryte ned kirker, pastorer og forskjellige kristne ministerier, men den har også vært ansvarlig for å bryte opp mange ekteskap, vennskap, bedrifter, og har fått mange til å begå kaldeblodige mord og selvmord.


Måtene en Jezebels ånd vil operere på

Her er 11 spesifikke ting jeg har isolert om denne ånden når den beveger seg inn på noen for å etablere seg.


Hvordan Håndtere en Jezebels ånd

Det aller første du må gjøre er å gå direkte til Gud Faderen i bønn og få hans direkte råd og strategi om hvordan du skal håndtere denne saken


Jezebels Mest Typiske Kjennetegn

37 kjennetegn og måter som Jezebel opererer på. En liten kort oversikt som vil gi deg en god innsikt i hva det er du har å slite med om denne ånden skulle dukke opp i din omgangskrets.

Befrielse del:Serie i 4 deler


4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder

I riket av åndelig krigføring mot demoniske ånder tror jeg at det er 4 grunnleggende nivåer en individuell troende må møte


Del 2 - Første 2 Nivåer av åndelig krigføring

1. Demoner angriper - uten juridisk rett til å gjøre det

2. Demoner angriper - som et resultat av en juridisk

rettighet til å kunne gjøre det


3. og 4. nivå av åndelig krigføring

3. Demoner angriper - Som et resultat av hva noen andre kan ha gjort mot deg

4. Demoner angriper - som et resultat av en generasjonsforbannelselinje


Konklusjon på 4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder

 Anbefalt lesning
3 Hovedartikler

Ved tyngre besettelser, spesielt forårsaket av okkult virksomhet, ouija brett og annen direkte aktivitet med onde makter.


1. Befrielsessystem for å kaste ut demoner på innsiden av en person

I denne artikkelen vil jeg gi deg et godt befrielses-system som skal brukes når du arbeider med noen av disse tyngre innvendige type tilfeller.


2. Å håndtere de juridiske rettighetene til demoner

Jeg tror at vår Gud er en Gud av perfekt orden og resonnement. Og hvis demoner er i stand til å komme inn i kroppens indre, må det være en slags spesifikk grunn som har gjort at dette kan skje med dem.


3. Hvordan utføre en selvbefrielse

Hvis du er kristen, og du har demoner som bor på innsiden av deg, og de har vært der ganske lenge, vil du ha en av to muligheter. Du kan enten oppsøke en god frigjører som vil vite hvordan du skal kaste ut demoner og la dem gjøre det for deg hvis du er for redd for å prøve å gjøre det selv. Eller du kan forsøke å gjøre det selv ved hjelp av en selvbefrielse.


Kampvers mot demoniske angrep

I denne artikkelen vil jeg gi deg de spesifikke kampversene som du trenger når du arbeider direkte med noen form for demoniske ånder


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter

Denne spesifikke artikkelen omhandler det andre nivået- som er når demoner får lov til å angripe som et resultat av at en juridisk rett, gitt til dem av den personen de har målrettet seg mot.Vitnesbyrd og kampbønn for å bryte en generasjons-forbannelseslinje


1. 6 trinn for å bryte en generasjonsforbannelse


2 - Vitnesbyrd for å bryte en generasjonsforbannelse


3 - Kampbønn for å bryte en generasjonell-forbannelseslinje


Jesu Blod del:
Jesu blod

Slik påkaller du blodet for beskyttelse og Befrielse

I denne artikkelen vil jeg vise deg nøyaktig hvordan du skal påkalle blodet, hva du skal påkalle det på, noen ting du kan påkalle det mot, og hvor ofte du må påkalle det for å få Guds maksimale beskyttelse på deg i dine spesifikke tilfeller ogomstendigheter.Jesu blod

Hvordan Påkalle Jesu Blod for Beskyttelse 

Det første du bør gjøre er å lage en personlig liste over alt det du vil ha Guds beskyttelse på. Dette er hva jeg kaller det grunnleggende. Jeg vil gi deg mine anbefal-inger om hva noen av disse grunnleggende tingene bør være. Du må så legge til dine egne personlige ting på denne listen for å fullføre den.Jesu blod

Hvordan Påkalle Jesu Blod for Befrielse

Det er en million og en ting som kan komme mot hvem som helst av oss når som helst. Hvis noe allerede har kommet direkte mot deg, og du er nå fanget i dets onde grep, så er du nå nødt til å gå på offensiven og prøve å ta det ut ved å påkalle Jesu blod direkte mot det!


Jesu blod

Skriftvers om Jesu Blod

"For kjøttets sjel er i blodet, og jeg har gitt dere det på alteret til å gjøre soning for deres sjeler. For blodet er det som gjør soning, fordi sjelen er i det."   (3.Mosebok.17:11)


Tilleggsdel:Åndelig krigføringsverktøy - tilbedelse og prising

I denne artikkelen gir vi deg 21 meget gode vers om å kunne tilbe og prise Herren i Den Hellige Ånd.


Beordre demoner om å tre tilbake,

slik at du kan vitne riktig til noen

Som mange av dere sikkert allerede vet, vil du ha veldig store problemer med å prøve å vitne til noen hvis de hardemoner knyttet til dem.


Kampvers fra bibelen

I denne artikkelen vil jeg gi deg 100 av de beste kampversene fra Bibelen. Jeg kan ganske enkelt ikke uttrykke meg nok om kraften som er i disse spesielle versene


Tolkning av Matteus 12:45 - Demoner

I denne artikkelen gir jeg deg det viktigste verset fra Skriften hvor denne åpenbaringen blir gitt til oss av Herren, og egnet tolkning og kommentar om hva dette verset prøver å fortelle oss. Det ville være min sterkeste anbefaling at du også leser denne artikkelen som en del av studiet ditt om dette emnet.


Hvordan finne en befrier i ditt område

Mange kristne har ikke god, grunnleggende, kunnskap om hvordan de skal direkte håndtere demoniske ånder fordi mange av kirkene fortsatt er for redd for å snakke om det, og å håndtere den aktuelle virkeligheten av det.


Å Engasjere seg med demoner i den 2. himmel

Advarsel - Ikke engasjer deg med demoner i den 2. himmel, med mindre det er direkte godkjent av Herren


Farer ved det okkulte

Med fremskrittet av det som kalles New Age Bevegelsen, er det mange kristne som blir

trukket inn i farlig aktivitet på den mørke siden.


De ekstreme farene med Ouijabrett

Denne enheten er så dødelig og farlig, at selv mange medumer ikke vil forsøke å tukle med det.


Farene ved å jakte etter ånder

Som Kristne, er det trygt å gjøre denne typen aktivitet?


Farene ved automatisk skriving

Automatisk skriving er hvor du tillater en demonisk ånd å fullt ut styre armen og hånden, slik at den kan skrive hvilke meldinger den vil til deg.


Farene ved hypnose

Hun gikk imot både råd fra vennene sine og hennes egen magefølse om å ikke gjøre dette, men hun gikk for bare ett besøk.


Gud vil kjempe dine slag

Noen ganger vil Gud kjempe den faktiske kampen gjennom deg, andre ganger vil hanbare fortelle deg om å holde din posisjonog gjøre absolutt ingenting, og da vil Han bevege seg for å helt ta ut angrepet mot deg.


Del gjerne denne artikkelen

med dem du er glad i

Kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar til denne artikkelen.

facebook side                             toppen           forsiden                       post@holyspirit.no

 facebook gruppe                                                                                 om HolySpirit.no

 Gjestebok                                                                                           kontakt oss

Bibelvers etter Tema

Følg oss på Facebook for å bli varslet om nye artikler, oppdateringer og annet.

Artikler


Kjenner du Den Hellige Ånd ?


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjellpå folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Kunnskap vil øke

bedrøvelse og sorg


Denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne*

Sitater fra Jesus

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha  evig liv.

Johannes 3:16

*

Jesus sa han er:

Livets vann

Jesus svarte: «Den som drikker av dette vannet, blir tørst igjen.  Men den som drikker av det vannet jeg vil gi, skal aldri mer tørste. For det vannet jeg vil gi, blir i ham en kilde med vann som veller fram og gir evig liv.»

Johannes 4:13-14

*

Den gode hyrde

Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod. Jeg er den gode gjeteren. Den gode gjeteren gir livet sitt  for lammene.

Johannes 10:10-11

*

Evig liv for hans lam

Mine lam hører min stemme; jeg kjenner dem, og de følger meg. Jeg gir dem evig liv. De skal aldri i evighet gå tapt, og ingen skal rive dem ut av min hånd. Det min Far har gitt meg, er større enn alt annet, og ingen kan rive det ut av min Fars hånd.  Jeg og Far er ett.

Johannes 10:27-30

*

Veien, sannheten og livet

Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

Johannes 14:6

*

Jesus inviterer alle

til å følge ham.

Søk først Guds rike

Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg.

Matteus 6:33

*

Spør, søk, finn

Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.

Matteus 7:7-8

*

Jesus og barna

Da sa Jesus: «La de små barna være, og hindre dem ikke i å komme til meg! For himmelriket tilhører slike  som dem.»

Matteus 19:14

*

Vinne hele verden

Så kalte han til seg både folket og disiplene sine og sa til dem: «Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og ta sitt kors opp og følge meg. For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld og for evangeliets skyld, skal berge det. Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel? Og hva kan et menneske gi som vederlag for sin sjel?

Markus 8:34-37

*

Han kaller på syndere

Men Jesus svarte dem: «Det er ikke de friske som trenger lege, men de syke. Jeg er ikke kommet for å kalle rettferdige, men syndere til omvendelse.»

Lukas 5:31-32

*

Hva hans følgere bør gjøre

Vær et lys på jorden

Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør, og prise deres Far i himmelen!

Matteus 5:16

*

Elsk dine fiender

Dere har hørt det er sagt: ‘Du skal elske din neste og hate din fiende.’ Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som mishandler dere og forfølger dere.

Matteus 5:43-44

*

Gjør for andre

Alt dere vil at andre skal gjøre mot dere, det skal også dere gjøre mot dem. For dette er loven og profetene.

Matteus 7:12

*

Det største budet: Elsk Gud og din neste

Han svarte: «‘Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. Dette er det største og første budet. Men det andre er like stort: ‘Du skal elske din neste som deg selv. På disse to budene hviler hele loven og profetene.»

Matteus 22:37-40

*

Vær en tjener for andre

For heller ikke Menneskesønnen er kommet for å la seg tjene, men for selv å tjene og gi sitt liv som løsepenge for mange.»

Markus 10:45