Påkalte Blodet mot hjemmeangrep

Søk  kunnskap  for  å  hjelpe  deg  å  vokse  i  din  vandring  med  Vår  Herre  og  Frelser Jesus  Kristus!

HJEM

La alt dere gjør, skje i kjærlighet

Påkalte blodet mot hjemmeangrep

Vitnesbyrd om å påkalle Jesu Blod for beskyttelse

For de av dere som tror på kraften til å påkalle Jesu blod for befrielse og beskyttelse, har vi nettopp fått et veldig godt vitnesbyrd fra en kvinne i S. Afrika.


Lang historie kort, hun mottok en veldig sterk ledelse fra Herren en dag om å vandre rundt huset hennes og påkalle Jesu blod som en blodlinje rundt huset hennes. Hun gjorde ikke dette med det samme, da hagen ikke hadde blitt slått

ennå, og hun likte ikke å gå der i det lange gresset.


Men allikevel, hun visste at hun fikk en ledelse fra Herren om å gjøre dette, så hun gikk igang og adlød, og vandret rundt huset sitt og påkalte Jesu blod slik at hun kunne få Hans beskyttelse rundt huset hennes. Dette ble gjort klokka 18.00 S. Afrikansk tid.


Hun fant ut neste dag at 6 timer senere, som ville ha vært ved midnatt, ble nabohuset hennes utsatt for innbrudd akkurat ved midnatt. Denne kvinnen hadde også en drøm rett ved midnatt av en demon som ble kalt "bryte inn" sittende på toppen av porten som førte inn i huset hennes.


Denne kvinnen er sikker på at Herren forhindret disse kriminelle i å bryte inn i huset hennes på den måten alt dette skjedde bokstavelig talt 6 timer etter at hun nettopp var ferdig med å påkalle Jesu blod rundt huset hennes som en beskyttelseshekk.

Denne kvinnen har gitt oss tillatelse til å gjengi hennes vitnesbyrd ord for ord til denne artikkelen. I vår artikkel med tittelen "Hvordan påkalle Jesu blod for befrielse og beskyttelse", snakker vi om å påkalle Jesu blod rundt din eiendom som en blodlinje. Det har vært dokumenterte tilfeller av at kristne har fått hjemmene deres skånt fra skader fra jordskjelv, etc. som et resultat av å gjøre dette med Herren.


Dette vitnesbyrdet er bare et annet godt eksempel på Gud som beskytter en av sine egne som følge av at hun adlyder Hans ledelse om å påkalle Jesu blod rundt huset hennes som en beskyttende blodlinje.


Her er hennes ord-for-ord vitnesbyrd.

Måtte Gud velsigne deg for denne nettsiden og for å undervise oss. Jeg har et vitnesbyrd å dele om påkallelse av Jesu Kristi blod.


Jeg pleide å bo i Benoni, Sør-Afrika, og jeg begynte bare å gå rundt huset mitt og påkalle Jesu blod. Men denne dagen ville jeg ikke gå ut og gjøre det. Jeg tenkte at jeg bare skulle gjøre det når jeg sitter og ber. Men jeg følte en sterk dragning fra min Ånd om å faktisk gå ut og gå rundt eiendommen mens jeg påkaller blodet.


Klokken var ca 18.00 Sør-Afrikansk tid, hagen min var ikke klippet og jeg liker ikke å gå der i det lange gresset, spesielt når det mørkner ute, så jeg tenkte, nei, jeg vil påkalle blodet neste dag. Men jeg hadde en slik overbevisning om å gå ut samme dag. Til slutt gikk jeg ut og jeg løp rundt eiendommen mens jeg påkalte blodet.


Samme natt hadde jeg en drøm om at noen vekker meg og forteller meg å se ut mot porten min. Da jeg så gjorde, så jeg noe merkelig som sitter på toppen av porten min, og jeg spurte personen som vekket meg, hva er de greiene som sitter på porten min.


Personen fortalte meg at de var demoner for å "bryte inn" at de skulle bryte seg inn i huset mitt. Så ble jeg plutselig vekket og da skjønte jeg at det var en drøm. Da jeg så på klokken min, var den 24.00 (midnatt). Jeg ba og sov videre.


Neste morgen ble jeg fortalt at noen mennesker brøt inn i nabohuset mitt ved midnatt på den nøyaktig samme tiden jeg hadde den drømmen. Jeg takket Gud fordi jeg skjønte da at hvis jeg var ulydig og ikke påkalte blodet, ville det vært meg, de ville ha brutt seg inn i mitt hus. Så dere, det fungerer.


Jeg takker for denne artikkelen fordi nå vet jeg mer om å påkalle blodet og vil be disse bønnene.


Gud velsigne deg

Når du analyserer dette vitnesbyrdet, må du spørre deg selv - hva er sjansen for at hun fikk en ledelse fra Herren for å be om Jesu blod rundt huset hennes som en blodlinje og deretter bokstavelig talt 6 timer senere, blir nabohuset hennes brutt inn i. Tilfeldighet? Vi tror ikke det.


Og deretter å ha en drøm ved midnatt, akkurat da nabohuset hennes ble brutt inn i av en demon som heter "bryte inn" sittende på toppen av porten hennes. Igjen, en annen tilfeldighet? Vi tror ikke det.


Og så på toppen av det hele, denne kvinnen ville ikke i utgangspunktet adlyde ledningen til å gjøre dette, da gresset ikke hadde blitt slått, og hun likte ikke å gå i det lange gresset, spesielt etter at det begynte å bli mørkt ute.


Det er 3 store tegn i dette vitnesbyrd om at det ikke var tilfeldig, men en reell ledelse fra Herren om å faktisk gjøre dette. Som et resultat så det ut som om hun forhindret at hennes hus faktisk ble brutt inn i av disse kriminelle.


Jeg vet at å påkalle blodet til Jesus for befrielse og beskyttelse, er et stort kontroversielt problem i Jesu legeme akkurat nå. Men for sakens skyld, vi tror fortsatt på det og vil fortsette å formidle flere gode vitnesbyrd for å vise at denne form for offensiv bønn virkelig fungerer.


Som en avsluttende bemerkning responderte denne kvinnen tilbake med litt mer informasjon om hvordan hun tidligere hadde brukt dette for både seg selv og hennes barn. Igjen, her er ord for ord e-posten hun nettopp har sendt meg:

God dag,


Ja, det er mer enn OK. Det er godt når vi vitner. Det viser eller demonstrerer at vi er takknemlige og takker Herren for å befri oss ut av disse situasjoner, og vi takker Ham for hans barmhjertighet og kjærlighet til oss og vår familie.


Faktisk har jeg sett Herrens godhet i mitt liv og mine barn ved mange anledninger. Det er bare det at etter å ha lest vitnesbyrdene på nettstedet ditt ble jeg overbevist om at det var på grunn av Jesu blod at jeg og mine barn var beskyttet mot forhold og ulykker som kunne ha kostet oss våre liv.


Jeg pleide å be en slik bønn hver kveld - "Takk, Herre for ditt dyrebare blod som beskytter oss mot ulykker, vold og alle slags onder."


Min yngste sønn ble en gang kjørt over av en bil, rett foran mine egne øyne på vei til skolen i full visning for alle andre som var på busstoppet og ventet på en buss.


Den dagen så vi alle et mirakel etter at føreren av kjøretøyet stoppet bilen, og vi var hysterisk med å se etter dette barnet under denne bilen, (fordi vi alle så ham gå under og så kjørte bilen over ham). Da ropte han på oss fra den andre siden, ingen skade var kommet på ham, ikke engang et eneste arr, ingen blødning, ikke engang et eneste merke.


Og jeg har selv vært i en bilulykke, jeg kjørte og bilen rullte rundt og jeg kom ut uten en skramme, ingen skade kom over meg. En lastebil kjørte en gang over meg, og selv da holdt Herren meg trygt under hans vinger og beskyttelse.


Min eldste sønn Thando, det vil være riktig å si at han døde og at Herren brakte ham tilbake ........................ .. Takk for nettstedet ditt. Takk, Herre Jesus, for å ha kastet blodet for meg og min familie.


Så Jesu blod er vårt skjold. Han er vår skjold.


Jeg så nettstedet ditt ettersom jeg søkte for å finne ut og vite mer om Jesu blod. Jeg har Joyce Meyers bok, Benny Hinn, Baxter, og jeg vil vite mer og oppleve befrielsen.


Forbli velsignet

Hvis det er noen av dere som har et godt vitnesbyrd som viser at det å påkalle Jesu blod virkelig fungerer, vennligst skriv ditt vitnesbyrd i kommentarfeltet nedenfor, slik som denne kvinnen gjorde.

Del gjerne denne artikkelen

med dem du er glad i

Kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar til denne artikkelen.

facebook side                            toppen           forsiden                       post@holyspirit.no

 facebook gruppe                                                                                 om HolySpirit.no

 gjestebok                                                                                            kontakt oss

Bibelvers etter Tema

Følg oss på Facebook for å bli varslet om nye artikler, oppdateringer og annet.

Artikler


Kjenner du Den Hellige Ånd ?


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjellpå folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Kunnskap vil øke

bedrøvelse og sorg


Denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne*

Sitater fra Jesus

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha  evig liv.

Johannes 3:16

*

Jesus sa han er:

Livets vann

Jesus svarte: «Den som drikker av dette vannet, blir tørst igjen.  Men den som drikker av det vannet jeg vil gi, skal aldri mer tørste. For det vannet jeg vil gi, blir i ham en kilde med vann som veller fram og gir evig liv.»

Johannes 4:13-14

*

Den gode hyrde

Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod. Jeg er den gode gjeteren. Den gode gjeteren gir livet sitt  for lammene.

Johannes 10:10-11

*

Evig liv for hans lam

Mine lam hører min stemme; jeg kjenner dem, og de følger meg. Jeg gir dem evig liv. De skal aldri i evighet gå tapt, og ingen skal rive dem ut av min hånd. Det min Far har gitt meg, er større enn alt annet, og ingen kan rive det ut av min Fars hånd.  Jeg og Far er ett.

Johannes 10:27-30

*

Veien, sannheten og livet

Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

Johannes 14:6

*

Jesus inviterer alle

til å følge ham.

Søk først Guds rike

Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg.

Matteus 6:33

*

Spør, søk, finn

Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.

Matteus 7:7-8

*

Jesus og barna

Da sa Jesus: «La de små barna være, og hindre dem ikke i å komme til meg! For himmelriket tilhører slike  som dem.»

Matteus 19:14

*

Vinne hele verden

Så kalte han til seg både folket og disiplene sine og sa til dem: «Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og ta sitt kors opp og følge meg. For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld og for evangeliets skyld, skal berge det. Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel? Og hva kan et menneske gi som vederlag for sin sjel?

Markus 8:34-37

*

Han kaller på syndere

Men Jesus svarte dem: «Det er ikke de friske som trenger lege, men de syke. Jeg er ikke kommet for å kalle rettferdige, men syndere til omvendelse.»

Lukas 5:31-32

*

Hva hans følgere bør gjøre

Vær et lys på jorden

Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør, og prise deres Far i himmelen!

Matteus 5:16

*

Elsk dine fiender

Dere har hørt det er sagt: ‘Du skal elske din neste og hate din fiende.’ Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som mishandler dere og forfølger dere.

Matteus 5:43-44

*

Gjør for andre

Alt dere vil at andre skal gjøre mot dere, det skal også dere gjøre mot dem. For dette er loven og profetene.

Matteus 7:12

*

Det største budet: Elsk Gud og din neste

Han svarte: «‘Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. Dette er det største og første budet. Men det andre er like stort: ‘Du skal elske din neste som deg selv. På disse to budene hviler hele loven og profetene.»

Matteus 22:37-40

*

Vær en tjener for andre

For heller ikke Menneskesønnen er kommet for å la seg tjene, men for selv å tjene og gi sitt liv som løsepenge for mange.»

Markus 10:45