svar 46 til 75
Søk kunnskap om åndelig krigføring

"Våre våpen er ikke fra mennesker, men har sin kraft fra Gud og kan legge festninger i grus.  Vi river ned tankebygninger"

                                                2.Korinter.10:4

46. Hvis et familiemedlem som ikke bor hjemme, har trukket seg tilbake og blir undertrykt, kan han bli løslatt bare ved å betjene befrielsesbønnen?


Hvis du har reist hjemmefra og er deprimert, må du glemme hjemmet, og få utfrielsen. Snakk med djevelen og si: “Jeg vil ikke ta imot mørket ditt, skyene dine, eller sorgene dine. Jeg vil ikke ta imot dem, og jeg vil ikke akseptere en nedslått ånd, fordi Gud løfter meg opp. Jeg er en sønn av Gud. Jeg er en prins av Gud, og jeg vil glede meg i min Skaper. Jeg vil vinne sjeler, og du må bare komme deg ut av veien! " Du vil ikke ha depresjon på det tidspunktet.


Tilbake

47. Kan folk som er i de fem første stadiene av besittelse bli fri? Er prosedyren den samme?


Ja, det er nøyaktig det samme. Men folk kan også sette seg fri i de første stadiene av demonbesittelse eller undertrykkelse. Når du innser at du er trist eller deprimert hele tiden, må du erkjenne at det er djevelen som gjør dette mot deg. Du kan bare gjøre opprør mot tristhet ved å si: “Jeg kommer til å ha glede. Jeg skal ha det akkurat nå, og takker Gud for det. " Begynn så å le og gjør krav på gleden!


Tilbake

48. Kan en født på ny, åndsfylt kristen arbeide i barer og klubber som serverer? Er det ikke Satan som sniker seg inn og lurer slike mennesker til å tro at det er greit å gjøre det slik, at de kan vitne for Jesus mens de serverer drikke?


Jeg tror du har svaret der, la ikke djevelen lure deg på denne måten. Når du er på territoriet hans, er han kapteinen. Du må komme tilbake der Jesus er kaptein. Ikke lek med djevelen. Hver gang du går til et negativt sted, og tenker at du kommer til å gjøre det bra der, da har djevelen lurt deg.


Hundrevis av mennesker har sagt til meg: ”Jeg vet at kirken der borte er død. Jeg skal dra dit og vekke dem. "De tar feil! De kommer ikke til å vekke den kirken; de vil bare grave et hull for seg selv. Jeg kan fortelle deg akkurat nå at inntil pastoren blir vekket, vil en kirke ikke bli vekket, fordi Gud ikke kan gå et skritt lenger enn pastoren.


Tilbake

49. Når du kaster ut demoner, har jeg hørt deg utbryte: "Kom ut!" Binder du noen gang Satan eller nevner hans navn? Når jeg har kastet ut demoner, har noen mennesker blitt fornærmet fordi de trodde jeg hadde kalt dem Satan eller en djevel.


Du kom i trøbbel, ikke sant? Jeg tror ikke det noen gang har vært to saker som vi har behandlet som var helt like. Jeg tror ikke det var noen gang to tilfeller som Jesus behandlet på samme måte heller. Han helbredet ikke mennesker på samme måte hver gang. Vi takler forskjellige forhold på forskjellige måter.


Normalt, når du kommer mot Satan, identifiserer du ham. Så gir du grunner til å utøve myndighet over ham: "Ved Jesu Kristi blod kommer jeg (fordi det er allmektig), og jeg kommer med myndighet fra selve misjonsbefalingen"


Normalt er det slik det gjøres. Hvis du gjør det på en annen måte og det fungerer, så kjenner Herren ditt hjerte. Det er ikke ordene vi bruker som er viktige; det er den ånden vi handler i. Du kan ha en kjøretur i deg som motiverer deg til handling. Du kan ikke si så mye; du bare skriker, "Kom ut!" Men demonene adlyder, og personen blir fri.


Tilbake

50. Kan du lede den til å dra til et eller annet sted når du befaler en ånd å komme ut?


Hvis du kan bringe en ånd ut, kan du lede den, i det minste lokalt. Du kan fortelle den å gå til et ubebodd sted eller inn i det uendelige rommet over oss. Imidlertid er det noe annet å beholde ånden der. Jeg tror ikke du kan binde ånder på den måten, men du kan be dem gå. Hvis du har makten til å bringe dem ut, vil de uten tvil adlyde deg i denne andre fasen.


Tilbake

51. Forklar demonenes binding. Er det permanent eller midlertidig?


Å binde djevelen må være midlertidig, fordi han og hans demoner ikke vil være permanent bundet før på slutten av den store trengselen. Demonene som var bundet på Jesu tid, er de samme demonene som jobber i verden i dag.


Tilbake

52. Hvordan kan du hjelpe en person til å holde seg fri når du ikke kan være sammen med ham; for eksempel en person i en mentalsykehus?


Jeg vil tro at i den første stunden etter frigjørelsen så ville du bringe ham ut av det stedet. Han trenger å være borte fra den negative innflytelsen i den institusjonen. Det er ille. Det er ingen tro der. Da vil han trenge å få lest Guds ord for seg, være i ekte åndelige tjenester, bli lært å synge refrenger og be - nesten som du ville lære en baby - for å bringe ham i åndelig dybde og velsignelse. Hvis han ikke går i den fylden, vil han ikke ha noen midler til å være fri. Fremfor alt, begynn å sitere ham Guds løfter. Oppretthold ham med den styrken.


Tilbake

53. Gjør rede for farene ved moderne musikk og dans som er utbredt i vårt samfunn i dag og deres forhold til satanisk trelldom.


Jeg leste akkurat her om dagen om noen filmskapere som filmet en film i Afrika. De hadde nettopp begynt å spille musikken til filmen da et av stammefolkene kom til dem og sa: "Jeg ville ikke spille den musikken hvis jeg var deg." "Hvorfor ikke?" spurte filmteamet. "Vel," svarte stammemannen, "jeg vet ikke hvor du har den fra, men det er musikken vi bruker for å kalle på de døde ånder for å tilbe dem." Den moderne verden har gått til ugudelige, hedenske folk og brakt tilbake de uovertrufne og harde rytmene de bruker. Uten å vite det, tilber mange av våre unge mennesker i dag djevelen.


Da jeg var i Brasil, var en tredjedel av alle menneskene spiritister. Jeg måtte aldri kaste ut så mange djevler hvor som helst i verden som jeg gjorde i Brasil. Hver tredje person i enhver samling var en spiritist. Mens jeg var der, fortalte de meg at amerikanske musikere og dansere kom fra steder som New York og Chicago for å spille inn musikken deres og ta den tilbake for å lære amerikanere.


Hvis du tar opp djevelens musikk og begynner å synge den og spille den, involverer du deg selv i helvete. Jeg vil si at enhver form for musikk som river opp en persons indre slik rockemusikk ødelegger åndelig styrke og kraft. Unge mennesker som stadig spiller det på et øresplittende nivå til det bankes inn i hjernen deres, viser at de allerede er veldig nær besettelsen. Hver gang en person svikter sinnet slik og setter det i nøytral, for å si det sånn, så åpner han sin ånd for demonisk besittelse. Du skal aldri gjøre det. Hold tankene sterke og våkne og kontrollerte - hold dem på Jesus.


Tilbake

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Stikkord index


Artikkel index


Lese forslagVåre 10 Mest leste artikler i Oktober


Filipperne 4:17


VisningerSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Følg oss på Facebook for å bli varslet om nye artikler, oppdateringer og annet.

Artikler


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Kunnskap vil øke

bedrøvelse og sorg


Denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne

54. Vennligst kommenter avhengigheten av TV og andre avledninger som kan være en distraksjon for den Kristne vandring.


I Tyskland og i England ga en organisasjon rundt 300 familier i hvert av disse landene en viss sum penger hver uke i en periode på tretten uker dersom de ville tillate at TV-apparatene ble forseglet. De fikk faktisk betalt for ikke å se på TV. Så ble disse menneskene overvåket av psykologer og sosiologer for å bestemme effekten av TV-tilbaketrekning på dem.


I løpet av veldig kort tid gikk mange av disse menneskene inn i en slags delirium. Til slutt kunne ikke en eneste av familiene takle det lenger. Noen av dem ble så nervøse og nevrotiske at de faktisk begynte å skjelve. De var som narkomane. De måtte ha sin daglige "fix" av TV.


Sannsynligvis er nittifem prosent av det som er på TV dårlig. Det er alltid en kjærlighetsscene i hvert show, og vanligvis er det en skitten kjærlighetsscene. Hvordan kan du lenger ha tillit til leger etter å ha sett hvordan de er fremvist på skjermen, med alle de leger som leker med noen andres kone?


TV har ikke noe forhold til virkeligheten i det hele tatt. Det er bare en stor løgn. Hvis en person får ofte påfyll i alt det søppelet, vil det ha en innvirkning på ham. Det er ingen vei rundt det. Det eneste svaret for en kristen er å slå av den typen programmer og ikke la det komme inn i huset sitt. Vi må beskytte våre sinn og ånd og barna våre mot de ødeleggende effektene av TVs forvrengte skildring av livet.


Tilbake

55. Hvor ledet Jesus de demoniske åndene til å dra? Jeg ønsker å sende dem til rett sted.


Først av alt, ikke misled dem. Hvis du for eksempel sier til en ånd: "Gå tilbake til helvete hvorfra du kom," vil han ikke engang komme ut, fordi han ikke har dratt til helvete ennå, og han er fortsatt aktiv. Han er en av de falne ånder som falt fra himmelen med Satan, og inntil Satan er sperret inne, er heller ikke de det.


Ved tidenes ende vil de være bundet der for alltid sammen med Satan, men ikke før da. De er ikke i helvete. Hvis du ber dem om å gå tilbake til helvete, vil de vite at du ikke forstår hva du gjør, og de vil ikke adlyde deg i det hele tatt.


En gang tillot Herren Jesus at noen ånder gikk inn i en flokk svin. Det er den eneste gangen vi vet om at Han tillot noe slikt. Jeg vet ikke om det er veldig viktig å fortelle dem hvor de skal dra. Jeg befaler dem bare å komme ut. Hvis jeg sender dem et sted, vil jeg si: "Gå inn i verdensrommet, inn i tomheten i rommet." Der finnes det ikke mennesker.


Du spør kanskje: "Adlyder de deg?" Det vet jeg ikke. Det er ingen måte for meg å sjekke om de virkelig går dit eller ikke. Noen ganger befaler jeg dem: "Du går inn i de ubebodde stedene på jorden." Kanskje du ikke skjønner det, men onde ånder bor i skoger og andre steder som det. Folk som vet om disse tingene, kan fortelle deg at det er ting der ute som du aldri vil kunne drømme om. Så det er bra å sende onde ånder bort fra bebodde steder. Siden du ikke er sjefen deres, kan djevelen sende dem rett tilbake fra disse stedene, og de vil adlyde ham. Når du ber dem om å komme ut fra en person, må de gjøre det. Det handler om omfanget av din jurisdiksjon over dem.


Tilbake

56. Det er mange bøker på trykk om befrielse. Hvordan vet vi hvilke av disse bøkene som er skadelige, og hvilke som er fordelaktige for en som studerer Bibelen?


Bibelen er den beste boken for å løse problemer, inkludert å kaste ut djevler. Jeg vil se hvordan Jesus gjorde det. Hvis han tok en time eller ett minutt for å frigjøre en person, vil jeg gjøre det slik han gjorde det.


Før du leser en bok om befrielse, kan du sjekke på innsiden av omslaget for å se hvem som har utgitt den. Forlagets navn vil fortelle deg om den ble utgitt av evangeliske eller av en kult. Dette kan være en ledetråd for deg om det er greit eller ikke.


Tilbake

57. Når en person er blitt fri, må han komme inn i Ordet og bli i Ordet for å forbli fri eller helbredet? For eksempel, hvis noen kommer fra en kirkesamfunn som ikke forkynner hele evangeliet, men praktiserer en rituell form for tilbedelse, hva da?


Da Paulus ble frelst, forlot han fariseernes første kirke og sluttet seg til pinsemenighetenes første kirke, og det fornærmet ham ikke å gjøre det. En person skal ikke gå i en kirke fordi bestemoren dro dit eller fordi vennene hans dro dit. Han skulle velge en kirke fordi han mottar åndelig føde der. Han skulle finne en kirke der Herrens Ånd er; ellers vil han til slutt dø åndelig av mangel på næring.


Tilbake

58. Hva er beviset på at en person er blitt fri når du driver ut demoner?


Glede! Øynene hans klarner opp, og kroppen blir mykere. Mange ganger kan du føle demonene bevege seg i mageområdet. Når de er borte, er magen til den leverte myk. Noen ganger er det manifestasjoner som oppkast, men vi oppmuntrer ikke til det.


Vi forteller ånden om å ikke kaste opp når han kommer ut - bare om å komme seg ut! Vi oppfordrer ikke til manifestasjoner av noe slag; faktisk begrenser vi dem. Fordi han er en ånd, kan han gå ut fra hvilken som helst del av kroppen som munnen eller hvilken som helst annen del. Han har møtt mesteren sin, og han må gå!


Tilbake

59. Er det mulig at noen menigheter har blitt lært å tale i tunger, men i stedet for å motta Guds kraft, mottar de en satanisk kraft med tungene? For eksempel hørte jeg av en person som besøkte en kirke der folket så ut til å be i tunger, at pianoet begynte å spille av seg selv.


På alle mine reiser i mangfoldige land i verden har jeg aldri opplevd at noe sånt skjer, så jeg pleier å tvile. Når det er noe så viktig som at Gud beveger seg, må det være en åndelig leder som kan lede menigheten. Jeg opplever at det alltid oppstår problemer når vi ikke har riktig ledelse. Hadde jeg vært i den ovennevnte kirken, hadde jeg kastet djevelen ut av pianoet. Djevelen gjør gjerne etterligninger, men du fortsette bare med å kaste ham ut.


Tilbake

60. Var Jesus i stand til å drive ut djevler ved bare å komme i nærheten av demonbesatte mennesker, eller gjorde han det ved å snakke med demonene og ba dem om å komme ut?


Jesus gjorde alt det han gjorde akkurat slik vi gjør det. Jesus utførte sine mirakler som Menneskesønnen. Det hadde ikke vært mirakler hvis han hadde opptrådt som Gud, fordi Gud ikke vet hva et mirakel er siden han er skaperen av hele universet. Det var mennesker som gikk rett forbi Jesus som ikke mottok noe, men de som påkalte ham var de som fikk utfrielse og ble satt fri.


Jesus utførte ikke mirakler fordi han var Guds sønn, men fordi han var full av Den Hellige Ånd. Vi har den samme Hellige Ånd i oss, og det er grunnen til at vi kan frigjøre mennesker.


Tilbake

61. Jeg har en sønn i Finland som er besatt. Kan en ånd i ham bli kastet ut av noen som lever flere hundre mil unna?


Avstand er ikke viktig for å frigjøre en person. Din sønn må imidlertid ønske å bli frigitt, siden Gud ikke vil overstyre vår ånd. Vi er frie moralske representanter. Hvis en person er gal (helt borte fra tankene sine), kan du kaste djevelen ut av ham, og så spørre ham om han vil leve for Jesus. Hvis han ikke gjør det, vil demonene komme tilbake og til og med bringe med seg flere av sitt slag (Matteus.12:43-45)


Tilbake

62. En venn innrømmer at hennes døde mor besøker henne og snakker med henne. Hva slags ånd er dette, og skal vi kaste den ut?


Det er en kjent ånd som søker å etterligne en annen person. Disse åndene kan gjøre det på en veldig uvanlig måte, til og med å ta på seg personens tale og væremåte. Men du må ikke tro på en kjent ånd. Denne kvinnen må frigjøres.


Tilbake

63. Søsteren min og mannen hennes kjøpte et hus for seks måneder siden som hadde blitt brukt som hus til prostitusjon. Siden de tok over dette huset, har tanten min observert et voksende sinne og bitterhet i mannen hennes mot hans kone. De holder på å bygge om huset og har ennå ikke flyttet inn. Hvordan gjør jeg det? ber jeg for dem og huset?


Jeg hørte om en mann i England som flyttet inn i et hus der det var demoner. To av hans tre døtre døde i det samme soverommet før han hadde fornuft nok til å flytte ut. Da de undersøkte historien til huset, fant de ut at det hadde skjedd en stor tragedie i det rommet mange år før. Det var tydeligvis fortsatt demoninfisert.


Når onde ånder bor i et hus, er det to ting som kan gjøres:


1. Du kan gå fra rom til rom og rense det ved å be på Jesu blod og befale de onde ånder å dra. Du omgir hele huset med Jesu blod. Be så folket som bor der om å rope Guds prising. Hvis den minste manifestasjonen oppstår, bør de skrike: “Ikke kom tilbake hit! Du holder deg borte for alltid! ” De vil være fri.


2. Alternativet er at innbyggerne flytter ut av huset. Det er mennesker som er svake i Ånden og som ikke kan føre den nødvendige åndelige krigføringen. Du kan be demonen ut, eller komme deg ut selv. Personlig vil jeg helst at det er djevelen som flytter ut!


Tilbake

64. Jeg har en forretningsbekjent hvis kone har vært uvanlig syk de siste to årene. Mens jeg snakket med henne fant jeg ut at hun hadde blitt fortalt fremtiden sin da hun var en liten jente. Hun fikk beskjed om at hun ville dø i år. Også moren hennes hadde blitt fortalt når hun skulle dø, og hun døde det bestemte året. Hva kan bli gjort?


Be Jesu blod over henne og send forbannelsen tilbake dit den kom fra. Selvfølgelig må hun motta den og tro på den. Når noen vil legge en forbannelse på meg, befaler jeg forbannelsen å gå tilbake til dem dobbelt. Jeg forteller dem så at jeg ikke tror på forbannelser. Bileam sa: Hvordan skal jeg forbanne den som ikke er forbannet av Gud? (4.Mosebok.23:8).


Tilbake

65. Jeg har to kristne venner som er plaget av onde ånder. En har vært kristen i fjorten måneder, men hun mener at mannen og barna ville ha det bedre hvis hun tok sitt eget liv. Den andre, hvis mann studerer for kirken, har tider med alvorlig depresjon som gjør henne syk. Hva kan gjøres i slike tilfeller?


Djevelen vil ødelegge oss alle, og han prøver å be oss ta vårt eget liv. I et tilfelle som dette hører vi bare ikke på djevelen.Når vi føler oss uønskede og ikke elskede, må vi spørre oss selv: Hvem har jeg vist kjærlighet i det siste? Hvis du vil bli elsket, begynn å elske noen andre. Vær generøs, og du vil finne at kjærlighet skaper kjærlighet.


Tilbake

66. Hva er forskjellen mellom undertrykkelse og besettelse?


Besettelse er den fullstendige overtakelsen av en personlighet. Å undertrykke betyr å trykke ned. Det er en verden av forskjeller mellom de to. Når du blir undertrykt, kan du si "gå", og undertrykkelsen må gå. Men du kan ikke redde deg selv fra demonbesettelse. Du må ha noen til å hjelpe deg fordi du er en fange på den tiden.


Tilbake

67. Når du befrir noen, hvor viktig er det å vite hvilken type ond ånd du har å gjøre med?


Det er ikke nødvendig å vite hvilken ånd som besitter en person for å befri ham. Mange ganger er det åpenbart hva slags ånd det er, for eksempel en døv ånd. Hvis du ikke vet det, er det bare å be den onde ånden å gå, og den vil gå uavhengig av hva slagsånd den er.


Tilbake

68. I historien i Matteus 8: 28~34, hvorfor ønsket demonene å gå inn i griseflokken, og hvorfor tillot Jesus dem å gjøre det?


Demoner må ha en kropp for å manifestere seg og gjøre de ting de ønsker å gjøre. De vil bo hos mennesker eller dyr, uansett hvor de kan få adgang.


Tilbake

69. Kan en demonbesatt person motstå Satan, eller må han gjøre det han får beskjed om?


Den demonbesatte jenta fengselet i Manila, Filippinene, fortalte meg at djevelen ville at hun skulle gå bort med ham, men hun nektet å gå. Selv om hun var besatt, hadde hun sin egen vilje. Den besatte gutten som fortsatte å forsvinne fortalte meg det samme. Det var ting ånden ønsket at han skulle gjøre som han nektet å gjøre


Jeg tror dette er veldig viktig. Selv når djevelen besitter en person, er vedkommendes vilje fortsatt der.


Tilbake

70. Sønnen vår tilhører en klubb på videregående skole som er basert på et populært spill basert på Middelalderen. Vi forstår at noen av lærerne, så vel som studenter, spiller dette spillet. Er dette et åndelig farlig spill?


Det er mange gode spill tilgjengelig, men noen spill som blir introdusert i dag som utfordrende spill av dyktighet og intellekt, fremmer faktisk elementer av trolldom, hekseri og spådom. Spillerne blir overtalt til å utvikle fantasien for å utforske onde egenskaper og kaste forbannelser. Dette er virkelig farlig og kan åpne opp en vei for demonisk undertrykkelse og innflytelse over spillerens liv.


Tilbake

71. Kan en person som alltid er sliten bli undertrykt av en ånd av tretthet?


Ja. Jeg kjente en mann som var helt utmattet hver gang jeg så ham. Han kunne ligge i sengen i to eller tre dager og fremdeles være sliten. Det var ikke en dødelig sykdom for ham, men kona hans døde mens hun passet på ham. Konstant tretthet er fra Satan og må irettesettes. Jeg beordrer selv styrke å komme til meg hver dag


Tilbake

72. Er grådighet en ånd?


Grådighet kan være en ånd. Når noen har et unormal begjær for mat, er dette begjæret en ånd. Vi skal ikke være under trelldom med noe slik som røyking, overspising eller andre skadelige vaner. Ta autoritet over slike ting og be dem om å komme seg ut av livet ditt. Vi er ikke slaver; vi er frie i Kristus!


Tilbake

73. Hvorfor er spillkort et symbol på djevelens makt?


Hvis du studerer kortenes historie, vil du oppdage at de i hundrevis av år har vært assosiert med umoral. De har tradisjonelt vært viet til det som er ondt. Det er ikke papiret i seg selv som er ondt, men det  kortene er tilknyttet.


Tilbake

74. Har en Halloween jack-o'-lanterne (gresskar med sint ansikt) noen forbindelse med demonkraft?


Halloween-feiringen bør unngås. Hekser og slike ting er fra djevelen, og vi skal aldri bli med djevelen i noen av hans feiringer.


Tilbake

75. Er korset med en løkke øverst et symbol på Satan? Jeg har hørt at det brukes i Satan-tilbedelse og er forbundet med egyptiske religioner.


Jeg ønsker ikke å bli assosiert med noe som er knyttet til de gamle egyptiske religionene. Hvis en person vil ha på seg et kors, bør det være noe enkelt.


Tilbake

HolySpirit.no logo
HJEM