Vitnesbyrd

Søk  kunnskap  for  å  Hjelpe  deg  å  Vokse  i  din  Vandring  med  Vår  Herre  og  Frelser Jesus  Kristus!

HolySpirit logo®

La alt dere gjør, skje i kjærlighet

Vitnesbyrd

Siden vi har åpnet dette nettstedet, har vi mottatt mange gode vitnemål fra folk over hele verden. Siden disse typer vitnesbyrd fortsetter å komme inn på nettstedet vårt regelmessig, tenkte vi at vi ville lage en egen side, og legge noen av dem ut for deg, slik at du kan se noen av de gode fruktene som Herren produserer gjennom dette ministeriet.


Bibelen forteller oss å la våre lys skinne for andre mennesker, slik at de kan "se" våre "gode gjerninger" og således prise vår Far i himmelen. Her er verset:

 • "Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør, og prise deres Far i himmelen!" (Matteus 5:16)

Den positive tilbakemeldingen jeg nå vil liste på denne siden, er bare et lite utvalg av hva vi har mottatt, ettersom slike komplimenter stadig kommer inn til oss med jevne mellomrom. Men dette vil gi deg mer enn nok informasjon til å se hva Herren virkelig gjør med denne nettsiden og ministeriet.

N.B. Dette er noen tilbakemeldinger på nettstedet hvor disse artiklene kommer fra og er oversatt fra. Ingen ting under her er kommet inn til vårt nettsted her i Norge, men jeg synes det er riktig å ta dem med her for å vise hvor mye folk verdsetter dette materialet som Gud ville gi til dere alle, også her med en Norsk tekst. Jeg har selv ikke lest dette før i dag, etter nå å ha oversatt ca. 125 sider av dette materiellet. Og dette bekrefter det jeg selv har kjent på under dette arbeidet, og den ydmykhet jeg selv føler som har fått dette viktige oppdraget fra vår Herre.

 1. Jeg har vært Bibellærer i over tjue år og dette er det aller beste nettstedet om Bibel kunnskap jeg noensinne har kommet over. TAKK GUD FOR DEG.


 1. Takk for at du har et slikt ryddig nettsted fullt av SANNHET og Kunnskap. Du har definitivt en gave av å formidle og er sterk i åndelig krigføring. Jeg har prøvd noen av selvbefrielses-teknikkene, kampbønner og å be om blodet, etc., og alle VIRKER. Jeg er en høyt profilert ung kvinne som arbeider i næringslivet og i et høyere utdanningssamfunn (begge er plaget av sterke demoniske krefter) og blir stadig angrepet av fienden fordi jeg sprer Guds budskap gjennom mitt arbeid og til medlemmer. Nettstedet ditt var Gudsendt, og jeg er glad for at Den Hellige Ånd førte meg hit. Jeg kommer alltid tilbake og refererer til nettstedet. Håper ditt ministerie vokser fordi du blir brukt av Gud til å sette folk FRI. Gud velsigne.


 1. Hei, jeg er en pastor i Sioux Falls, SD og kom over nettstedet ditt. Takk for hjelpen! Det er alltid godt å finne folk som støtter opp Bibelens veiledning og autoritet. Jeg ser frem til e-postene dine og vil bringe videre artikler som sådan til folk i kirken. Vi har ca 700 som går i kirken vår, og mange er ivrige etter solid bibelsk undervisning. Takk igjen


 1. TAKK Gud for deg, dette er veldig nyttig. For å være helt oppriktig. Jeg synes dette er et frisk pust, og jeg har allerede blitt knyttet til det. Dette er min første dag som leser av dette materialet. Jeg ber at Gud vil velsigne deg og staben for dette nyttige verktøyet. Jeg har utarbeidet flere budskap for Guds folk selv, men dette er enestående, og jeg vil dele dette med alle som Gud vil sende min vei. Jeg nyter studienes fullstendighet og rekkefølgen som den distribueres i. Igjen, takk for at du er en ivrig student av Guds Ord. Kan jeg bruke dette som et verktøy i bibelstudium?


 1. Jeg vil takke deg fra bunnen av hjertet mitt for ditt nettsted. Jeg skal lage kopier av alt du har her. Jeg har mye familie og venner som gjerne vil sitte og lese hva nettstedet ditt har å tilby. Jeg kom over nettstedet ditt i dag og er sååå begeistret for det. Jeg har lest forskjellige ting her i ca 6 timer nå. Vennligst ikke stopp hva du gjør fordi mange av oss er i begynnelsestrinn-ene for å lære Bibelen. Gud velsigne og jeg vil sende en donasjon snart !!!


 1. Bare et kort notat for å fortelle deg at du har velsignet oss på en slik måte at vi ikke kan forklare det. Måten du skrev om sluttidene er fantastisk. Vi var i stand til å forstå det på alle måter. Jeg ber om at du fortsetter å skrive og forklare Bibelen slik du gjør fordi det hjelper folk som oss til å ønske å lese mer og mer fordi vi forstår hva som blir sagt. Må Herren velsigne deg og din familie.


 1. Takk for dine artikler som sendes til meg. Jeg setter stor pris på det, og det minner meg på hvor verdifullt det er å være Guds barn gjennom vår Herre Jesus Kristus. Faktisk er jeg nettopp kommet fra Franklin Graham-departementet her på Filippinene. Jeg er Asst. Bykoordinator av Cavite. Dine leksjoner og meldinger er til stor hjelp for meg i trening og disipling av nye troende i min kirke og mine ikke-troende venner. Hold kontakten og mer kraft til deg og Gud velsigne.


 1. Jeg ville elske for deg å vite at Den Hellige Ånd førte meg til nettstedet ditt for 2 uker siden, på en lørdag kveld. Jeg var på utkikk etter en leksjon på Jesu Blod. Jeg vokste opp i en pinsekirke - så jeg visste - men det har vært år siden jeg har vært sulten, aldri i denne kapasiteten, har aldri underkastet meg 100%. Jeg leste og ba bønnen om underkastelse. Den neste morgenen under lovsangmusikk, ved den andre sangen, tok Den Hellige Ånd over meg og døpte meg, og den har begynt en bevegelse i vår kirke, i mitt liv, i mitt hus - min kone er nå i ild som ingen andre - Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å skrive hele historien, men kanskje jeg kan i sommer, jeg er en student med finaler nå, men jeg ELSKER DENNE SIDEN - DU ER EN MODERNE TIDS REMNANT KRIGER! Er alt dette tilgjengelig i en bok i tilfelle internett slutter å eksistere? Jeg har ikke utforsket hele nettstedet, så tilgi meg for å spørre om det er. Jeg jobber nå med bønnens hemmeligheter. Fantastisk.


 1. Jeg vil bare takke deg med hele mitt hjerte! Jeg googlet om den mørke siden, og jeg kom over ditt nettsted. Jeg har funnet alle svar på noen spørsmål som jeg har hatt i LANG tid om en rekke emner. Jeg har aldri vært så opplyst i mitt liv. Jeg har en slik ny forståelse av åndsriket, så vel som Den Hellige Ånd. Jeg er så takknemlig for Gud at han tillot meg å snuble over ditt nettsted. Vær så snill å bli oppmuntret til å fortsette det du gjør og Gud velsigne deg. Du har virkelig hjulpet meg ut VELDIG MYE. Takk skal du ha!


 1. Jeg skriver denne e-posten for å fortelle deg hvilken velsignelse nettstedet ditt er for meg. Jeg er en amerikaner som bor i Sharjah, UAE. Det finnes ingen bibler eller trykte kristne materialer solgt her overhodet. Jeg har vært avhengig av nettet og den ene Bibelen jeg har for vokse i min kristne vandring. Nettstedet ditt inneholder et hav av kunnskap, og det hjelper meg enormt. Etter at jeg fant det, har jeg lest der hver morgen før jeg starter dagen min. Jeg setter pris på å lese de virkelige livs vitnesbyrdene og kampbønnene du har gitt andre til å bekjempe åndelig krigføring. Jeg kjemper åndelig krigføring i mitt eget liv. Jeg har nettopp lært om kraften i å be om Jesu blod over situasjoner fra nettstedet ditt. Pris Gud! Jeg hadde hørt dette nevnt for noen år siden, men visste aldri den virkelige betydningen av det før jeg leser materialet på nettstedet ditt.


Jeg setter dette nå i praksis i mitt eget liv, og jeg takker Gud for at han brukte deg til å bringe denne beskjeden gjennom til meg. Jeg følte bare trang til å fortelle deg dette fordi du kanskje trenger å vite hvordan det arbeidet du gjør for Herren hjelper andre og for å oppmuntre deg til å fortsette videre. Bare vit at det er folk der ute som leser artiklene dine og blir velsignet av dem. Personlig vet jeg ikke hva jobben min vil være for riket ennå, men jeg venter på å bli ledet. På min reise er jeg glad for å finne nettstedet ditt for å informere, inspirere og oppfordre meg til å gjøre min oppgave uansett hva det måtte være. Takk igjen, arbeidet ditt er my trengt og verdsatt av meg.


 1. Dette er et fantastisk nettsted. Jeg har satt ut i livet den åndelige krigføring og ber om blodet blodet fra Jesus. Jeg er en trofast troende, og denne informasjonen har utvidet min kunnskap med Guds nåde. Hva med fasting? Det er ikke mye der ute med kjøtt. Jeg sendte denne nettsiden til mentoren min, og hun bruker også informasjonen. Vi skal starte en Åndelig krigføring klasse om et par uker, og informasjonen din om dette emnet er helt topp. Jeg kan se Guds verk i deg. Takk skal du ha.


 1. Kjære Mike, jeg fant nettstedet ditt ved å google et spørsmål min 13 år gamle datter hadde spurt meg, og jeg hadde problemer med å finne det rette skriftverset for å forklare svaret til henne. Nettstedet ditt er så kjempebra, og vi har tilbrakt mange timer på kveldene med å lese om ting på nettstedet ditt istedenfor å se på TV. Ikke bare har det hjulpet meg med å svare på de mange spørsmålene hun spør meg, men det har lært meg ting jeg aldri visste, og jeg har vært kristen i mange mange år.


Mitt problem er at jeg finner det svært vanskelig å lese og forstå Bibelen. Jeg har prøvd mange forskjellige versjoner, men har fortsatt problemer med å forstå hva jeg leser. Nettstedet ditt har hjulpet meg med å lære mye i de få ukene siden jeg fant det. Så jeg vil bare takke deg fordi jeg vet alt arbeidet som er lagt inn i det, men vit at du berører liv over alt. Jeg planlegger å begynne å sende en del av mi innkomst til nettstedet ditt, fortsett det gode arbeidet !!!


 1. Jeg er så velsignet i Gud for at jeg fant nettstedet ditt i går! Det har vært så på mitt hjerte i lang tid å ha EN ressurs hvor jeg kan peke troende til, at jeg er forberedt på å stå foran Gud og gi en redegjørelse for ordene som er skrevet på dette nettstedet, fordi jeg har kommet over mange gode nettsteder, men de har ikke slik balansert innsikt og visdom som DIN har. Selvfølgelig, all ære til Gud!


Å ha hverken tiden eller salvelsen, som jeg er sikker på, betyr at jeg ikke har KALLET... fra det lille jeg har lest på nettstedet ditt, oppfyller DIN SIDE standarden jeg tror Den Hellige Ånd vil at jeg skal sette på det vi linker til ... som da betyr at jeg ikke trenger å skrive hva DU allerede har skrevet! Lov Gud for folk som deg og det Gud har gitt deg til å lage dette nettstedet. Du vil FORBLI i mine bønner ... at du vil holde deg balansert og klok i det du publiserer. Jeg tror mange mennesker som min kone og jeg er på utkikk etter et balansert område som ditt, slik at vi kan linke andre til å vokse i Kristus og i Guds kunnskap og visdom.


 1. Jeg har kommet over noen gode kristne nettsteder, men nettstedet ditt er langt det beste for meg (nettstedet ditt er egentlig for alle, ikke bare kristne) som ønsker å virkelig kjenne kunnskapen om ORDET, og hvordan en virkelig skal leve og hva vi står overfor. Jeg skulle ønske jeg hadde kommet over det for 10 år siden, selv om du ikke da var begynt. Jeg ber at Gud vil fortsette å velsigne deg, din bror, familie og alle rundt deg.


Dine kampbønner er noe vi alle trenger å kjenne til. Gjennom sårbarhet ble jeg involvert i det okkulte. Jeg kan nesten ikke skrive det ordet, jeg avskyr alt om det og hvordan jeg ble lokket inn i det av noens invitasjon i min sorg. Jeg visste ingenting om det og ble fortalt å gå på en lesning. Lite visste jeg hva det gjaldt, dessverre vet jeg nå.


 1. Pris Gud for ditt nettsted. Din side kom opp da jeg søkte etter noe på nettet. Jeg har besøkt mange steder som lamblion.com og contenderministries.com, og jeg vet at Herren velsigner folkene bak disse områdene, og jeg føler meg på samme måte med denne. Jeg vet at det er en bestemt salvelse på dette nettstedet og på ditt vitnesbyrd også. Jeg ble spesielt beveget av kampbønnen mot en urettferdig rettssak. Jeg har aldri vært i din venns situasjon, men det var bare fantastisk å se hvordan vår Far lytter og blir aktivert av vår tro; så mye til det punktet hvor han blir beveget og frigjør oss fra våre situasjoner. Gud er virkelig verdig vår prising!


Spredning av evangeliet er like delikat og robust som kunsten med krydder. Hvis du bruker for mye salt, vil ingen spise maten fordi det er overveldende salt. Men hvis du bruker akkurat nok, skaper det en tørst etter mer. På det notatet ber jeg at flere og flere mennesker vil bli ledet til nettstedet ditt, enten gjennom muntlig eller søkeordssøk som meg. Gud gjør gode ting gjennom deg. Du og din bror vil være i mine bønner. Priser Herren for å ha en fantastisk opplevelse på nettstedet ditt og for evnen til fellesskap med deg. Ta gjerne kontakt med meg når som helst!


 1. Fantastisk artikkel! Da jeg leste versene i 1 Timoteus 6: 3-11, fikk jeg virkelig Den Hellige Ånds vitne. Dette vil være bra for mange mennesker å lese. Disse artiklene er som små kraftpakkede prekener. Igjen, god artikkel!


 1. Hei, jeg er veldig glad for å motta alle artiklene du sender, det har vært et godt innblikk i Ordet og har velsignet meg så mye, og som en pastor i en liten menighet deles disse artiklene og læres her selv og de til og med videreføres til andre pastorer. Gud vil rikelig velsigne deg.


 1. Gud velsigne deg og din bror for å delta i Guds kall av "å mate sine sauer". Din side har virkelig vært en velsignelse for meg. Jeg har vært så sulten på Ordet og å lære hvordan å vandre i dette kristne livet. Ja, jeg deltar i en god kirke, men som med alle ting som har forandret læren, er det ikke det jeg søker etter. Jeg deltar også på bibelstudie, men det er fortsatt ikke det samme for kristne som prøver å komme til neste nivå av sin vandring. Nettstedet gir meg grunnleggende problemstillinger som jeg ikke fant i Kirken.


 1. Hei, jeg er en ny abonnent på nettstedet ditt og har nettopp mottatt bekreftelsen din. Jeg ville bare sende en rask e-post for å fortelle deg at jeg synes at nettstedet ditt er fantastisk! Jeg har nettopp lest flere av artiklene, og jeg er helt enig med alle meninger / tolkninger du gir om de ulike problemene som er reist. Jeg antar det er fordi vi har samme lærer!


Denne typen av et nettsted der folk, som kanskje aldri har lest Bibelen eller vært utsatt for dens lære, kan komme og enkelt forstå omrisset på de store problemene som vi alle står overfor, er virkelig nødvendig i dagens verden. Tiden er av essensen. Vår Herre kommer snart tilbake for å "ta bort" sin kirke, og det er viktig at så mange som mulig vet hva de trenger å vite for å forberede seg på dette. Gud velsigne og fortsett det gode arbeidet!


 1. Takk. Og på grunn av din tjeneste har jeg vokst i Kristus; Jeg reinnviet mitt liv, fant en ny kirke, og livet mitt har helt forandret seg. 1. Jeg anser dette nettstedet som en ekte velsignelse fra Gud. Gud førte meg først til det for flere år siden, og jeg har besøkt det regelmessig siden da. Før jeg fant det, hadde jeg ingen riktig kunnskap om åndelig krigføring. Nå, med de verktøyene og ressursene som jeg har mottatt herfra, har jeg lykkes i å engasjere meg i åndelig krigføring både på egne vegne og på vegne av andre i en rekke saker, inkludert men ikke begrenset til avhengighet og selvmord.


Og jeg har også delt ut det jeg har lært om åndelig krigføring med andre som også har begynt å engasjere seg i åndelig krigføring når angrepene kommer mot dem eller deres familier. Det er svært viktig at alle troende virkelig lærer å tappe inn i Den Hellige Ånds kraft for å ta ut fienden. Vi skal ikke leve våre liv i nederlag, middelmådighet og ulykkelighet. Men som jeg leste i en av de forrige artiklene, kunne noen av oss ikke engang makte å be oss selv ut av en papirpose. Det er uakseptabelt, spesielt siden Gud er klar, villig og tilgjengelig til å gi oss alt det vi trenger. Takk for alt det du gjør med dette nettstedet, og fortsett å gjøre det du gjør. Gud velsigne deg og holde deg.


 1. Hilsen til deg og godt nyttår. Skriver for å fortelle deg om det store arbeidet du gjør i Guds rike for å utdanne pastorer og kristne over hele verden.

Herren fortsetter å velsigne deg for rikets arbeid. Jeg vil spørre om at du fortsetter å be med meg når jeg oppgraderer min kunnskap i Herrens ting, er ennå ikke ferdig å ta kurser fra bachelor til doktorgrad, be for frigjøring av midler. Takk og håper å høre fra deg snart.


 1. Hei, jeg heter Michelle. jeg ville bare e-maile og fortelle deg hvilken velsignelse nettstedet ditt har vært for meg. Jeg har prøvd så hardt med å lese min bibel, men det blir bare kjedelig fordi jeg ikke forstår hva jeg leser.

Men med din bibelkunnskapsside får jeg større forståelse av Bibelen og hvert vers. Jeg har nettopp blitt ferdig med å lese om hvordan jeg mottar Den Hellige Ånd, det var så informativ, jeg har forsøkt å motta Den Hellige Ånd selv i ca 2 år ... Uansett, jeg ville bare takke deg for nettstedet ditt, det er fantastisk og hjelper meg å vokse så mye.


 1. Jeg har nettopp lest historien om Adam og Eva på din nettside, og jeg føler Gud bemyndiget ånden av sannhet og forståelse til deg, og jeg føler det ved å lese materialet ditt. Jeg kunne spre det jeg lærte her til verdens ungdom. Jeg er bare 19 og nå forstår jeg den sanne meningen med å bli født igjen!
HolySpirit logo
HJEM
KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.
Bibelvers etter Tema

Følg oss på Facebook for å bli varslet om nye artikler, oppdateringer og annet.

Artikler


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Kunnskap vil øke

bedrøvelse og sorg


Denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne

Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjellpå folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Kunnskap vil øke

bedrøvelse og sorg


Denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne*