Miraklenes virke 

-gave fra Åndens bibelvers

HolySpirit.no Logo

Denne neste gaven fra Den Hellige Ånd er hvor du kan komme inn i noen virkelige tunge, kjeve-fallende og forstummende opplevelser, av typen overnaturlig aktivitet fra Ham.

Noen av de forskjellige bibelordbøkene beskriver ordet mirakel som følgende:


En inngrep av Gud i det naturlige universet


Et fenomen som overgår naturlige lover

En guddommelig handling hvor Gud åpenbarer seg for mennesker. Gode eksempler på faktiske mirakler fra Bibelen er følgende:

  • Jesus og apostlene helbreder og kaster demoner ut av mennesker.


  • Jesus gjør vann til vin i Kanas bryllup.


  • Jesus matet 5000 mennesker ved å dele 5 brød og to fisk.


  • Gud skillet Rødehavet for Moses og Israels barn.


  • Daniel blir ikke spist av løver i løvehulen.


  • Peter går på vannet.

Hvis du studerer Bibelen veldig nøye fra start til slutt, er det bokstavelig talt mirakel etter mirakel med både Gud Faderen og Jesus Kristus. Vår Gud er en mirakel-fungerende Gud, og han elsker fortsatt å gjøre dem for sitt folk.


Bibelen sier at Gud ikke forandrer seg, og hvis både Han og Jesus stadig gjorde mirakler i både GT og NT, vil Gud også ha lyst til å gjøre mirakler i våre dager og tid.


Og med denne spesifikke gaven som blir oppført som en av de Hellige Ånds 9 gaver, vet du at Gud prøver å fortelle oss alle at Han fortsatt vil gjøre dem, selv i de tøffe og skeptiske tider som vi nå for øyeblikket lever i.


Igjen, vær ikke redd for denne tunge gave fra Herren, og undertrykk ikke Den Hellige Ånd med mangel på tro hvis han noen gang vil prøve å gjøre et for deg, eller for andre mennesker som du kanskje jobber med med.


Husk, Bibelen forteller oss at absolutt ingenting er umulig med Gud, som vil inkludere ethvert guddommelig mirakel som Han vil ønske å utføre.