Helbredende vers fra Bibelen

Gud Faderen har kraften til å helbrede deg

Jesus helbreder syk mann ved badet

Noen ganger når noen har blitt rammet av ekstrem lidelse eller sykdom, spesielt med en som kan betraktes som terminal, da kan våre trosnivåer bli rystet - kanskje til deres kjerne! Du har akkurat blitt diagnostisert med terminal kreft, og legene har nå fortalt deg at du bare har 6 måneder igjen å leve.

Selv om du vet at Gud er allmektig - ser din situasjon så håpløs og dyster ut, at du nå begynner å riktig tvile på om Gud virkelig kan redde deg ut av en så alvorlig, ekstrem og håpløs situasjon. Du er så overveldet av situasjonens håpløshet at du begynner å glemme hvor kraftig Gud virkelig er, og at Han har den fulle over-naturlige kraften til å kunne helbrede deg helt - uansett hvor alvorlig situasjonen kan virke for deg i det naturlige.

Disse neste tre versene forteller oss at ingenting - jeg gjentar ingenting - er for umulig for Gud å kunne håndtere. Igjen, disse versene skal brennes inn i minnebankene dine, slik at du kan få dem fullt lastet opp i tankene dine og ånden hvis du noen gang står overfor det som ser ut til å være uoverstigelige odds.

  • "For ingen ting er umulig for Gud." (Lukas.1:37)


  • "Han svarte: «Det som er umulig for mennesker, er mulig for Gud.»" (Lukas.18:27)


  • "Han som virker i oss med sin kraft og kan gjøre uendelig mye mer enn det vi ber om og forstår..." (Efeserne.3:20)

Det andre verset forteller deg at hvis du ikke kan få noen form for helbredelse fra en lege, så kan Gud selv komme til din redning og helbrede deg helt - uansett hvor ille og håpløst situasjonen kan virke for deg i det naturlige.


Husk - Gud Faderen har full makt og full evne til å oppnå alt han vil gjøre. Hvis han har den fulle, guddommelige, overnaturlige kraften til å skape hele verden på 6 dager - så tror jeg ikke han vil få noen problemer med å kunne helbrede deg helt uansett lidelse eller sykdom som kanskje bare har slått ut kroppen din.


Neste : Gud Faderen ønsker å helbrede deg