8. Bønn hemmelighet

Å be for noe mer enn en gang

Å be for noe mer enn en gang

Jeg mottok en epost som spør om hvorvidt en bare skal spørre Gud en gang for det du spør om i bønn.


Tilsynelatende har noen gjort en erklæring om at du bare trenger å søke Gud en gang for hver spesifikke bønn forespørsel du har. Han sier at hvis du ber Gud mer enn en gang for å svare på din spesifikke bønn, viser du tvil og vantro.

Jeg vil gi deg min egen personlige mening om dette problemet. Jeg har hørt dette emnet debattert mange ganger, og det forvirrer mange kristne.


Først av alt, hvis vennen din gjør en påstand om at dette prinsippet gjelder for hver enkelt bønn situasjon som du kan finne deg selv involvert i, så tror jeg at han har helt feil!

Det er ganger du bare trenger å spørre Gud en gang for noe du trenger fra Ham. Det kan være for noe trivielt. Den Hellige Ånd vil fortelle deg at en gang var nok på din bønneforespørsel.


På dette punktet vil du plukke opp et indre kjennskap fra Den Hellige Ånd for å la det gå, og at Gud vil svare på bønnen for deg hvis det er i hans vilje for deg å få det du ber ham om.

Imidlertid er det definitivt andre ganger at du må trykke inn og be Gud mer enn en gang for det du ber om.


Dette kalles «rådende bønn». Det er her du virkelig blir seriøs med Gud på det du ber til Ham for - og en gang på alteret kommer ikke til å være nok!


Når du går inn i rådende bønn, søker du å bevege Gud for å svare på bønnen din. Ved å trykke inn og spørre Ham mer enn en gang for en bestemt forespørsel - viser du Gud at du mener alvorlig virksomhet med Ham, og at du ikke tar saken lett.


Gud elsker det når hans folk går inn i denne mektige rådende bønn modus med ham!

Noen kaller dette "bønnekrig" eller "bryting med Gud." Jeg vil gi deg flere gode skriftvers nedenfor for å støtte oppunder poenget mitt med rådende bønn, og at Bibelen viser oss at vi kan "plage" Gud med noen av våre spesielle bønn forespørsler fra tid til annen.


I tillegg til det jeg vil liste nedenfor, er det en bok som jeg tror kan være en av de beste bøkene som er skrevet om rådende bønn.


Bokens navn er "Mighty Prevailing Prayer" av Wesley Duewel. Denne boken omhandler rådende bønn. Den gir alle Skriftversene til å underbygge dette prinsippet sammen med utrolig innsikt om hvordan Gud har satt det opp, at i enkelte tider må du gå inn i denne mektige rådende bønn modus med Ham for å få ham til å svare på din spesifikke bønn.


Jeg garanterer deg at hvis du leser denne boken i sin helhet, vil du være helt overbevist om at rådende bønn er definitivt bibelsk og at det er noe som Gud ville elske at flere av Hans folk ville gjøre med Ham.

Noen ganger er mektig rådende bønn det eneste som vil få Gud til å svare på bønnen din! Grunnen til at gjeldende bønn virker så bra med Gud, er fordi du viser ham at du virkelig vil ha det du ber ham om.


Du viser ham maksimal intensitet og maksimal utholdenhet!


Du viser ham at du er villig til å "betale prisen" for å få ham til å bevege deg ved å kontinuerlig spørre og presse på ham for å svare på bønnens behov.


Du er villig til å kaste litt tid, blod, svette og tårer om nødvendig for å få ham til å bevege seg.

Jesus sier i Åpenbaringen at han vil spy deg ut av sin munn hvis han finner at du er for lunken. Jesus sier at det er bedre å være for kald enn for lunken. I det minste når du er for kald, er du i den andre ekstreme delen av skalaen.


Det er virkelig "alt eller ingenting" med Herren. Alt om Gud Faderen er maksimal intensitet, og Han elsker det når Hans eget folk viser den samme intensiteten mot Ham - spesielt i bønnens arena.

Foreldre-barn analogi


Liz, her er en analogi som jeg føler at Gud ga meg for å forstå dette prinsippet fullt ut. Analogien er foreldre-barn analogi.


Tenk deg at du har en 9 år gammel sønn som du elsker med hele ditt hjerte. Du har etablert et veldig godt, kjærlig forhold til ham. Tenk deg at han kommer til deg, og at han vil ha noe spesifikt.


Et nytt spill, et nytt leketøy, en ny fotball, etc. Her er det en god og kjærlig foreldre vil gjøre til tider.


Barna spør alltid om ting hele tiden. Det er i barn sin umodne natur å ville ha alt de ser. Du som er den kunnskapsrike forelder vil mesteparten av tiden vite hva han virkelig trenger og hva han ikke trenger. Så mange ganger vil du ikke gi ham alt han vil be om.


Hvorfor? Fordi du vet at leken eller objektet han ber om, vil bli kassert om en dag eller to etter at han blir lei av det. Eller det kan være noe du vet at han egentlig ikke vil, men han spør bare for å be om det. Og så nekter du forespørselen.


Han kan bli trassig for en dag eller to, men så kommer han over det - til neste forespørsel.


Forestill deg nå et øyeblikk, ditt barn kommer opp til deg en dag og spør om pensler, oljemaling og lerret. Han ønsker å begynne å tegne og male. Hvorfor? Fordi han så det på tv, og han vil se om han kan gjøre det samme.


Ditt første svar kan være å ikke gi det til ham. Han er for ung. Han vil lage til masse rot. Han har heller aldri vist noen kunstneriske evner, så det vil bli en komplett sløsing med tid.


Du tror ikke at han er veldig seriøs om det, og du nekter hans forespørsel første gang han ber om det, og tenker at det vil være slutten på det, og at han aldri vil spørre deg om det igjen.

Så plutselig, to dager senere, kommer han tilbake en gang til og spør om pensel, oljemaling og lerret. Men denne gangen begynner han å bli mye mer overbevisende i hans argument for deg, om hvorfor du burde gi det til ham.


Du er virkelig ikke så sikker på hans oppriktighet, så du nekter hans forespørsel for andre gang. Men du begynner å lure på om han virkelig kan være seriøs om å ha lyst på disse tingene. Du bestemmer deg for å ta det rolig for å se om han kommer tilbake en tredje gang.


Du finner ut at om han kommer tilbake en tredje gang, noe som ville være ulikt hans normale oppførselsmønster, at han bare kan være veldig seriøs om det, og at han virkelig ønsker å utforske muligheten for å se om han har noen ferdigheter eller evner på dette området.


Dermed skal du teste ut hans "intensitet og lyst" for denne spesielle forespørselen.


Du finner ut at om han spør deg en tredje gang om tingene, at du kanskje bare vurderer å gi det til ham.


Hvorfor? Fordi han viser maksimal lyst og maksimal intensitet for å ha lyst til å gjøre dette.


Så kommer han tilbake to dager senere, og igjen spør deg om de samme tingene. Men denne gangen bønnfaller han deg om å gi ham disse tingene.


Han må bare ha malene. Han tror han muligens kan ha noe kunstnerisk talent som han ønsker å utforske. Han er så insisterende denne gangen at han rett og slett ikke vil ta nei til et svar - han er fast bestemt på å få dette fra deg.


Og hva ville være ditt naturlige, kjærlige svar på en slik "bedende forespørsel?" Du vil umiddelbart gå ut og kjøpe det for ham. Hvorfor? Fordi han har vist deg at han virkelig vil prøve ut å male.


Det er ikke lenger et innfall - det er nå et virkelig ønske - og din kjærlighet til ham vil tilfredsstille det lysten, og du vil nå gi ham det for å se om han har noe kunstnerisk talent og for å la ham utforske den muligheten - Alt fordi han nå har vist deg nok lyst og intensitet til å prøve det ut.

Og hva var det som fikk deg til å gjøre dette for ham?

 

Det var hans vedholdenhet, intensitet og lyst! Han viste deg at han virkelig ønsket malingene ved å fortsette å spørre deg om det mer enn bare en gang!

 

Hvis han bare hadde spurt en gang for malingen, ville han aldri ha mottatt dem fra deg fordi han ikke ville ha vist deg nok lyst og utholdenhet. Og det er akkurat på samme måte med Gud Faderen!

 

Noen ganger svarer ikke Gud på noen av våre bønner fordi vi ikke viser ham nok lyst for den spesifikke tingen vi ber ham om.

 

Jeg lurer på hvor mange bønner som aldri blir besvart av Gud fordi han aldri blir spurt mer enn en gang for en bestemt bønn forespørsel?

Jeg tror at Gud noen ganger vil teste løsningen på et spørsmål før han vil vurdere å levere en forespørsel til deg. Og en av måtene Han vil gjøre dette på er å se hvor ofte og hvor intensivt du vil spørre ham i bønn for denne spesifikke tingen.

 

Her er flere gode Skrift vers for å underbygge alt dette opp.

 

Skriftversene

1. Spør, søk, bank på

 

Jeg tror dette er et av de største versene i hele Skriften om hvordan du får svar på dine bønner. Men før Jesus fortsetter å si dette verset, forteller han faktisk en historie om en mann som på grunn av sin utholdenhet vil få det han trenger fra noen andre.

 

Selv om jeg har snakket om dette verset i Bønn hemmelighet nr. 5, vil jeg gå videre og liste hele dette verset igjen og markere et par ting for deg. Jesus gir oss en stor åpenbaring om viktigheten av å være utholdende med Gud når han ser etter denne egenskapen for å svare på en bestemt bønn forespørsel. Her er verset. Tittelen på dette er "En venn kommer ved midnatt."

  • Og han sa til dem: "Hvem av dere skal ha en venn, og gå til ham ved midnatt og si til ham: 'Venn, lån meg tre brød; For en venn av meg har kommet til meg på sin reise, og jeg har ikke noe å sette fremfor ham. '"Og han vil svare innefra og si:" Forstyrr meg ikke; døren er nå stengt, og mine barn er med meg i sengen; Jeg kan ikke stå opp for å gi deg dette?


«Jeg sier til deg, selv om han ikke vil stå opp og gi ham dette fordi han er hans venn, men PÅ GRUNN AV SIN UTHOLDENHET vil han stå opp og gi ham så mange som han trenger.»


"Og jeg sier til deg, spør, og du vil få; søk, og du vil finne; bank på, og det vil bli åpnet for deg." (Lukas.11:5~9)

Det er to ting å virkelig ta tak i fra dette verset. Den første delen av verset snakker om vennen til en mann som trenger brød til noen som har kommet for å se ham.

 

Denne mannens venn vil ikke bry seg med sin forespørsel fordi han spør denne tjenesten for sent på kvelden, og han vil ikke komme seg ut av sengen for å gjøre det.

 

Legg merke til hva Jesus sier så. Han sier at mannens venn ikke vil gå ut av sin tilstand å gi ham brødet på grunn av den sene timen.

 

Men Jesus antyder at hvis mannen fortsetter å trykke på sin venn for brødene, vil hans venn ende opp med å gi inn på grunn av sin utholdenhet og det faktum at han ikke vil la saken gå.


Selv om historien ikke spesifikt sier at mannen fortsetter å jage sin venn for brødet, sier Jesus definitivt at denne mannen vil bli gitt brødet hvis han bare fortsetter å presse saken med sin venn.

 

Jesus sier at denne mannens venn vil gi ham brødet ikke på grunn av deres vennskap - men bare for å få mannen av ryggen på grunn av sin fortsatte utholdenhet.

Jeg tror at Jesus gir oss en stor bønn hemmelighet med det poenget han gjør av denne historien.

 

Bønnens hemmelighet vil være at det kan være ganger at vi må være utholdende med Gud Faderen på noen av våre bønneforespørsler når behovet dikterer at vi tar denne typen tilnærming med Ham.

 

Og hvis vi viser Gud nok utholdenhet og intensitet i vår bønn til Ham, så kan vi ha en god sjanse til å få Ham til å gi oss bønn forespørselen - bare basert på at utholdenhet blir vist til Ham.

For det andre går Jesus straks inn i det jeg føler er et av de mest kraftfulle skriftversene om å få Gud til å svare på dine bønner når han uttrykker spør-søk-bank på verset.


Legg først og fremst merke til at Jesus kommer inn med spør-søk-bank på-verset rett etter å ha fortalt den ovennevnte historien. Dette betyr at spør-søk-bank på-verset er knyttet til konsekvensene av denne historien.


Jeg kaller spør-søk-bank på-verset mitt "kampvers" når jeg må nærme meg Gud i bønn for noe spesifikt. Da jeg først begynte å studere dette verset, spurte jeg Den Hellige Ånd nøyaktig hva som var ment med det. Jeg var alltid litt forvirret om det.


Jeg trodde at hvis du hadde spurt, og du allerede hadde mottatt det du ba om, hvorfor skulle du noen gang måtte søke eller banke på?


Spør-søk-bank på er tre separate forhold. De er alle i samme setning og adskilt av semikolon. Jeg trodde kanskje at oversetterne i Bibelen kunne ha gjort en feil, og at semikolonene burde ha vært perioder, helt adskille de tre forholdene fra hverandre.


Men her er det jeg føler at Den Hellige Ånd har formidlet til meg om nøyaktig hva dette verset betyr.


Semikolonene er det riktige tegnsett som skal brukes til å skille de tre forholdene fra hverandre. Hva dette verset betyr er at noen ganger er alt du trenger å gjøre å be Gud om hva det er du vil, og han vil gi det til deg. Du trenger ikke å søke eller banke på.


En annen gang kan du spørre og ikke motta, men du vil få det når du begynner å søke etter det. Med andre ord, ikke gi opp fordi du ikke mottok det da du først ba om det. Noen ganger må du gå inn i den andre modusen, og det er å søke etter det.


Det er her mange kristne savner å få svar på noen av deres bønner. For mange ganger gir de opp med Gud etter å ha spurt om det noen ganger. Kanskje Gud vil svare på bønnen din, men det kan være noen andre ting som Han vil at du skal gjøre før Han svarer på bønnen.


Det kan være noen ting du må søke etter før han vil svare på bønnen. Eller kanskje vil han at du skal vise ham nok utholdenhet i å fortsette med å spørre om det.


Dette er hvor en spør Gud mer enn en gang for å svare på bønnen din kommer inn. Når du begynner å "jage" og "plage" Gud slik gutten gjorde med sin mor på oljemalingene, viser du Gud maksimal utholdenhet og besluttsomhet - og det kan være det som vil få Gud til å svare på bønnen din. Og Jesus ord tyder spesielt på dette i den første delen i avsnittet ovenfor!


Så noen ganger spør du, du mottar ikke - du søker, og du finner ikke. Så blir du ført til den tredje tilstanden - banker på.


Å banke på representerer et veldig alvorlig ønske om hva det er du ber Gud om. Banking betyr at du fortsetter å banke til du får en eller annen form for svar på en eller annen måte fra Gud på din forespørsel.


Den andre tingen jeg følte at Den Hellige Ånd formidlet til meg om dette verset, er at noen ganger må du kanskje bare møte en av disse tre forholdene, og Gud vil gi deg det du ber om. Spør og du da mottar - så trenger ikke å søke eller banke på.

Eller kanskje du søker etter noe, men spør egentlig ikke Gud om hva du faktisk søker etter. Gud kan da bli beveget av din sterke søken, og han kan plutselig gi deg det du søker etter, selv om du ikke hadde offisielt bedt ham om det.


Dette skjer ganske ofte i jakten på kunnskap. Noen ganger prøver du å få åpenbaring om noe, men du har ikke bedt Gud om å hjelpe deg med å få det. Da vil Gud plutselig gi deg belysning gjennom Den Hellige Ånd, bare fordi du søkte etter det!


Den andre åpenbaringen som kommer ut av dette verset er at noen ganger må du kanskje bare møte en av disse betingelsene før Gud vil svare på bønnen.


På andre tidspunkter må du kanskje møte to av disse forholdene. Og til andre tider må du kanskje møte alle tre av disse forholdene før Gud vil beveges til å svare på bønnen din. Med andre ord må du spørre, søke og banke på samme hva det er som du ber Gud om.


Hvordan vet du hvilke av de tre forholdene som skal inngå når du nærmer deg Gud for en bestemt bønnforespørsel? Det er her den Hellige Ånd vil komme inn.


Bibelen sier at Den Hellige Ånd er vår "Hjelper". Han er Bønn mesteren til Gud Faderen. Jeg tror at han vet mest, om ikke hele tiden, om Gud har noen intensjoner om å svare på din spesifikke bønneforespørsel, og hvis Gud vil svare på det, hvilken av disse tre forholdene må du gå inn for å få bønnen din besvart .


Jeg vet ikke hvor du er i din forbindelse med Den Hellige Ånd. Hvis du har etablert noen form for god, personlig forbindelse med Ham - mange ganger kan du bare plukke opp med et indre kunnskap om hvorvidt du selv bør nærme deg Gud med en bestemt bønn forespørsel.


Det første du må avgjøre er om din spesifikke bønn forespørsel vil være i Guds vilje for livet ditt. Hvis det ikke er, vil du kaste bort både din tid og hans tid ved å be om det.


Men hvis du mottar en god "frigjøring" fra Den Hellige Ånd for å gå videre og nærme deg Gud med din spesifikke bønn forespørsel, ville neste skritt være å se om Den Hellige Ånd vil gi deg beskjed om hvordan du skal spille spør-søk- banke på vers og hvilke av de 3 modusene du må gå inn på.


Mange ganger kan du bare "føle det" eller "fornemme det" i din ånd at alt du trenger å gjøre er å spørre Gud en eller to ganger for forespørselen, og du trenger ikke å gjøre deg selv forberedt ved å gå inn i noen form for søk og / eller banke på modus. Det kan være så enkelt.


Andre ganger kan du plukke det opp fra den Hellige Ånd at du må gå inn i en kontinuerlig spør- og søkemodus for å overtale Gud til å svare på bønnen din. Du må "be det ferdig" til du får en "frigjøring" fra den Hellige Ånd at du nå er ferdig.


Jeg vil ikke gå noe dypere i denne delen, da dette ville være en annen hel artikkel selv. Bare ett siste stykke råd om det ovennevnte verset.


Hvis du ikke ser ut til å få noen form for svar fra Den Hellige Ånd om hvilken modus du vil gå inn i med Gud på din bønneforespørsel - bare fall tilbake på dette: Når du er i tvil, bare be det ut. Du vil ikke ha noe å tape.

2. Brytekamp med Gud


Det er et veldig fascinerende vers i Bibelen om hvordan Jakob hadde brytet med Gud og hadde seiret. Du har sikkert hørt dette verset blitt snakket om mange ganger i din kirke. Her er verset:

  • Men Jakob svarte: «Jeg slipper deg ikke uten at du velsigner meg.»   «Du skal ikke lenger hete Jakob. Israel skal være navnet ditt, for du har KJEMPET MED GUD og mennesker og vunnet.»" (1.Mosebok.32:26~28)

Legg merke til at Jakob hadde bokstavelig talt slitt med, brytet med Gud - og han hadde vunnet, han hadde seiret. Og som et resultat av brytingen med Gud ble han belønnet!


Dette skjedde også med Moses i ørkenen med Israels barn. Da Moses mottok de ti budene, blir Gud rasende på sitt folk fordi de begynner å gjøre opprør mot ham ved bunnen av fjellet. Gud blir så sur, at han bokstavelig talt ønsker å drepe og utslette dem alle der ute på stedet.


Deretter går Moses inn i gapet og begynner å bryte med Gud - forsvarer sin sak for Gud om hvorfor han ikke skulle drepe dem. Gud forandrer mening og bestemmer seg for ikke å drepe dem, bare fordi Moses har brytet med ham i denne saken. På samme måte som Jakob, hadde Moses brytet med Gud og han hadde seiret!


Disse to historiene gir oss en stor, kraftig bønn hemmelighet med Gud Faderen. De viser oss at vi i visse tider kan nærme oss Gud med en veldig alvorlig bønn forespørsel og gå inn i en "brytende rådende" bønn modus med Ham.


Din jobb er å forsøke å overbevise Gud om å svare på bønnen din. Gud sier i Bibelen å nærme seg ham og "si saken din. La oss drøfte sammen. "


Du må åpenbart vite når du skal kunne nærme deg Gud på denne typen grunnlag. Dette er virkelig noe som skal gjøres "i Ånden."


Du bør ha en frigjøring og autorisasjon fra Den Hellige Ånd før du nærmer deg Gud for denne typen intense brytekamp. Denne typen bønn er ekstremt intens og vil bruke deg opp hvis du ikke er under Den Hellige Ånds veiledning og salvelse for å gå inn i den. Igjen, dette ville være en helt annen artikkel, så jeg vil ikke gå noe dypere med det på dette tidspunktet.


Men bare innse at dette er et alternativ for alle kristne, og at det er visse situasjoner der du kan gå inn i denne typen intense brytemodus med Gud Faderen.


Og når du gjør det, å spørre Gud bare en gang for din personlige, bønn forespørsel, er åpenbart ikke nok til å få jobben gjort! Du må virkelig trykke inn for å ta tak på Gud for å prøve å få ham til å bevege seg på din forespørsel.

Gud sier i Det Gamle Testamentet at hvor er folkene som vil prøve å ta tak i Ham? Han leter etter mektige bønnekrigere.


Han ser etter brytere i Ånden som vil kjempe med Ham og prøve å ta tak i Ham for å bevege Ham for å svare på en bestemt bønnforespørsel. Han elsker å bryte sammen på samme måte som små barn elsker å kjempe med sine pappaer.

3. Inderlig bønn 


Dette neste verset er et annet kraftig vers fra Skriften som understreker «inderlig bønn». Igjen gir inderlig bønn et noe høyere intensjonsnivå i din bønn - med implikasjonene som ber og presser på bare en gang for din spesifikke, bønneforespørsel vil ikke være nok til å overtale Gud til å svare på bønnen din. Her er verset:

  • ... Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye. Elia var et menneske under samme kår som vi. Han ba inderlig om at det ikke måtte regne, og i tre år og seks måneder falt det ikke regn på jorden. Så ba han på ny, og da ga himmelen regn, og jorden bar igjen grøde." (Jakob.5:16~18)

Legg merke til at dette skriftverset bruker Elia som et eksempel på noen som var inderlig med å be til Gud for et overnaturlig mirakel i forbindelse med regnet. Ovennevnte vers sier at han ba "alvorlig".


Selv om verset ovenfor ikke forteller oss hvor mange ganger Elia ba for dette miraklet - implikasjonen er virkelig der, at han sannsynligvis ba om det mer enn en gang.


Derfor, å be "oppriktig og inderlig" vil gi et høyere intensitetsnivå til dine bønner. Og jeg føler at de begge medfører, med dette høyere intensitetsnivået, at det vil være ganger at du må trykke inn og be Gud mer enn en gang for å gi deg din spesifikke bønn forespørsel.

4. Be uten opphold


Det neste verset bruker uttrykket å "be uten opphold." Du kan sikkert se på dette verset på to måter. Hvis vennen din har rett om bare å måtte be en gang for hver bønn forespørsel, ville dette verset bety å be uten å stoppe for en rekke forskjellige saker fordi ifølge ham, etter at du ba en gang for noe, måtte du gå videre til neste bønneforespørsel for å tilfredsstille betingelsene i dette verset.


Den andre måten å se på dette verset er at det også skulle gjelde for en bestemt bønneforespørsel. Og du fortsetter å "be uten opphør" til bønnen enten er besvart, eller du får en "frigjøring" fra Den Hellige Ånd for å stoppe og la saken gå. Jeg tror at dette verset innebærer at begge scenariene gjelder for det.


Du kan ha 10 forskjellige ting på alteret med Gud, og kanskje vil Gud bare at du skal spørre en eller to ganger for hvert problem, og la saken gå.


I bønn sessionen med Gud har du bedt uten opphør når du har presentert hver av de ti forespørslene til Ham, og Han vil ikke at du skal ta deg ut og spørre ham ti ganger for hver forespørsel.


Men jeg føler at dette verset også gjelder de tider hvor Gud vil at du skal fortsette å trykke Ham mer enn en gang for en spesiell bønneforespørsel. Du fortsetter å be uten å opphøre til Gud enten svarer bønnen, eller han gir deg en slags svar på hvorfor han kanskje ikke vil svare på bønnen. Her er verset:

  • "Vær alltid glade, be uavbrutt, takk Gud under alle forhold!..." (1.Tessaloniker.5:16~18)

Et godt eksempel på å be uten opphør og å be for en spesiell bønn forespørsel til Gud, ville være når du ber for noen som kan dø av en sykdom.


Når du er ute etter dette store mirakelet - tror jeg ikke personlig at en gang på alteret skal gjøre det. Det hender til tider at du kanskje bare ber en gang, og Gud vil da helbrede den personen. Men jeg tror også at det er tider at du må presse inn og be Gud mer enn en gang for å få ham til å bevege seg på denne typen livs- eller dødssituasjon.


Jeg vet at du akkurat hadde en gutt som døde av kreft i din kirke nylig. Jeg vet også at folk i din kirke ba mer enn en gang for hans helbredelse. Jeg vet ikke om du var en av dem som ba om hans helbredelse - men hvis du var, kan du tenke deg å bare spørre Gud en eller to ganger for helbredelsen, for så å bare la det gå med den guttens liv?


Jeg tror at folks ånder gråt ut for å presse inn på Guds måte mer enn en gang for å prøve å få ham til å bevege seg inn i helbredelsen. Jeg tror at det var trolig noen mektige forbønnsmenn i din kirke som var i tung bønnekrig med Gud for å prøve å få sin helbredende kraft frigjort i den situasjonen. Og jeg vil satse på at de ba mer enn bare en gang for denne helbredelsen!

Konklusjon


1. Liz, etter min mening, beskriver ovennevnte analogi med barnet og malingen perfekt hva som skjer i det åndelige riket mellom oss og Gud Faderen.


Bibelen forteller oss at vi har et Fader-barn forhold til Gud Faderen. Og jeg tror at Gud ville svare på flere av våre bønner hvis vi ville vurdere å bruke den tilnærmingen som barnet spurte moren sin for oljemaling.


Moren vil innvilge forespørselen kun fordi barnet fortsetter å trykke inn og be om det mer enn en gang.


Jeg tror at hvis du nærmer deg Gud med denne typen utholdenhet, lyst og vilje - at du kan skape et sterkt ønske i Gud for å svare på din spesifikke bønn! Jeg tror at Den Hellige Ånd ga meg en ekte nøkkel i hvordan du kan få Gud til å svare på flere av dine bønner - og det er nøkkelen til å skape et sterkt ønske i Gud om å ønske å svare på bønnen din i utgangspunktet.


I ovennevnte analogi skaper barnet et sterkt ønske i moren til å gi ham oljemaling bare fordi han ber om det mer enn en gang - og at det også er et virkelig ønske og alvor bak hans forespørsel.


Jeg tror at dette samme prinsippet også vil gjelde for Gud Faderen, avhengig av hva det er vi ber ham om.


Du må alltid sørge for at alle dine spesifikke bønneforespørsler er i Guds vilje for livet ditt.


Men hvis du får et svar fra Herren at bønneforespørselen er i Hans vilje for deg, og du får et godt vitne og frigjørelse fra Den Hellige Ånd for å nærme deg Gud med forespørselen - så vil mitt råd være til deg å ikke være redd for å nærme deg Guds trone mer enn en gang for en bestemt forespørsel - spesielt hvis du har et sterkt ønske om at bønn spørsmålet skal innvilges.

Det alvorlige ønske som du har til bønn forespørselen, kombinert med utholdenheten om at du vil vise Gud at ved å fortsette å presse inn i Ham og spørre ham mer enn en gang - kan bare være det en-to slag som du trenger for å få Gud til å svare på din spesifikke bønn.


Og noen ganger er dette akkurat hvordan store overnaturlige mirakler blir brakt ned fra himmelen - ved hengiven utholdenhet, besluttsomhet og intens lyst i bønnen!

2. Som Bibelen sier kan Gud argumenteres med. Han sier å komme foran ham for å si saken din. Han sier i Bibelen at hans folk skal forsøke å "ta tak i ham" - spesielt i bønnens arena. Jeg tror at disse versene innebærer at vi kan kjempe med Gud i visse saker - akkurat som Jakob og Moses gjorde!


Jeg tror at de andre versene som sier "inderlig bønn" og "be uten opphør" også gir oss åpenbaring om at vi kan nærme Gud med denne typen rådende holdning i vårt bønneliv med Ham når situasjonen dikterer at vi tar denne typen tilnærming med ham.


Som du kan se, tror jeg sterkt på bønn strategien om å be mer enn bare én gang for bestemte bønneforespørsler. Du må bare vite når du skal ta denne typen tilnærming med Gud, slik at du ikke sliter deg ut ved å gå inn i denne slags rådende bønnmodus for ofte med Ham.


Bunnlinjen - bli ledet av Den Hellige Ånd i bønnens liv hvis du har etablert denne typen gode indre forbindelse med Ham. La ham lede deg når du skal be, hvor ofte, og hvor intenst du skal be.


Hvis du ikke har helt etablert denne typen god indre forbindelse med Den Hellige Ånd på dette tidspunktet, så fortsett å be om hva du føler er hensiktsmessig å nærme deg Gud med av dine ønsker.


Og hvis du har lyst til å nærme deg Gud og spør Ham mer enn en gang for en bestemt forespørsel - så gå for det! Du vil ha absolutt ingenting å tape i å bruke denne tilnærmingen, kun alt å vinne - spesielt hvis det er noe du virkelig ønsker fra Gud.


Liz, gi meg beskjed hvis alt det ovennevnte besvarer spørsmålet ditt om dette problemet, eller gir deg litt ekstra innsikt.

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Bønn & VersStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Bønn & VersStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn