Helbredende vers fra Bibelen

Som et resultat av forbannelsen til Adam og Eva som fortsatt er i full drift på denne jorden, er lidelse, og sykdom fortsatt en del av det store bildet som vi alle kjemper mot. Som vi alle vet kan noen av oss når som helst bli syk.


Vi kjenner alle de forskjellige tingene som kan skje med kroppene våre, som kan få 

dem til å bryte ned, og i noen tilfeller, sterkt deaktivere oss. Omtrent alle deler av menneske-kroppen kan bli rammet av en eller annen type kreft, og i noen av disse tilfellene kan disse kreftformene være terminale.

Men som kristne har vi en allmektig Gud som ikke bare har makt til å helbrede oss helt fra en bestemt sykdom som kan slå oss ut, men at han faktisk vil helbrede oss mange av de ganger vi nærmer oss ham i våre bønner.


I denne artikkelen vil jeg gi deg 89 av de beste versene fra Bibelen om å kunne motta en guddommelig helbredelse fra Gud Faderen. Som du vil se i noen av disse spesifikke versene, kan ikke Gud bare helbrede oss, men mange ganger vil han faktisk ønske å helbrede oss.


Jeg vil bryte disse Skrift versene ned under deres spesifikke tekster under, slik at du fullt ut kan forstå åpenbaringen som Gud prøver å overføre til oss når vi kan få en full guddommelig helbredelse fra ham når vi virkelig trenger en. Vi bestemte oss for å gjøre hver seksjon som sin egen artikkel. Du kan klikke på følgende lenker, og så på slutten vil jeg gi min konklusjon.

Konklusjon


Det hender til tider at Gud vil bestemme seg for å ikke helbrede, hva enn Hans personlige grunner kan være. Det kommer definitivt til å være andre tider hvor Han vil bevege seg inn for å helbrede hvis Han er riktig nærmet seg i dine bønner til Ham. Siden Gud er helt suveren i sin natur og på alle hans måter, betyr dette at du aldri vet når han kan bevege seg inn for å helbrede noen.


Derfor bør du aldri være redd for å nærme deg Guds trone med dristighet og selvsikkerhet, om enten du eller noen andre du kjenner, trenger en fysisk helbredelse fra ham.


Du har absolutt ingenting å miste i å prøve med alt der er å få tak i. For de av dere som virkelig vil bli seriøse med Herren på å kunne få flere helbredelser til å manifestere seg fra Ham for enten deg selv eller noen av dine nært elskede - da vil det være min sterkeste anbefaling at du skriver ut alle versene i Skriftene som er oppført i denne artikkelen, og legger dem på indekskort.


Hvis du er villig til å gjøre dette, så vil du ha grei tilgang til alle de store helbredende versene i Bibelen til å bruke i din egen personlige helbredende bønn til Gud Faderen. Bare velg versene som vil gjelde for den spesifikke situasjonen du har å håndtere, og så storm himmelens porter og be Gud om å bevege seg inn for å helbrede basert på ordlyden i mange av disse versene.


Gud elsker det når du siterer Hans eget ord tilbake til Ham. Dette viser ham at du har gjort leksene dine, og at du søker å lære mer om Ham og dette emnet ved å studere og meditere på slike verser. Denne typen intensiv søkeaktivitet kan være akkurat nok til å få Gud Faderen til å helbrede deg eller personen du kan be for!

 

Neste : Vår Gud er en barmhjertig Gud