4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder

Konklusjon på 4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder

Jeg tror at vår Gud er en Gud av perfekt orden Jeg tror det er grunner for alt. For de som er søkere med Herren, tror jeg mange ganger at Gud vil gi deg svar på hvorfor ting er slik de er og hvorfor visse ting skjer slik de gjør.


Selv om vi er låst fast i å måtte håndtere virkeligheten av demoniske ånder i dette livet, som et resultat av forbannelsen Adam og Eva brakte på denne jorden, er det fortsatt en guddommelig rekkefølge i alt dette, og Gud driver fortsatt hele showet.


Det jeg personlig har funnet ut når det gjelder åndelig krigføring, ved å måtte handle direkte med demoniske ånder, er at det er regler i spillet, og det er grenser for hvor langt de kan gå og hvor mye de kan komme unna med. For alle kristne finnes det fullstendig frigjøring fra demoner, uansett hvor ille og håpløs situasjonen kan se ut for deg.


Det vi prøver å gjøre med den åndelige krigføringsdelen på nettstedet vårt, er å bryte disse artiklene ned tilsvarende, slik at du kan velge og vrake i hvilke som passer best for kampsituasjonen du måtte være tvunget å møte.


I området med å håndteres direkte med demoner, vil jeg igjen oppsummere dine mulige alternativer ifølge artikler vi har gjort til dags dato.


1. Hvis demoner forsøker å angripe, sjikanere eller plage deg fra en utvendig posisjon, men har ingen reell rettslig rett til å gjøre det, vil det være vår anbefaling at du leser vår artikkel med tittelen "Kampkommando mot Demoniske ånder". En god, enkel, grunnleggende kampkommando mot disse demonene bør gjøre trikset, og du bør være i stand til å drive dem av deg veldig enkelt og veldig raskt.


2. Hvis du har begått noen form for døråpnende synd og overtredelse mot Herren, og dermed gir demonene full lovlig rett til å kunne komme direkte etter deg, anbefaler vi at du leser vår artikkel med tittelen "Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter “.


Før du kan beordre demonene muntlig om å forlate deg i Jesu navn, må du først bryte deres juridiske rettigheter - og denne artikkelen vil gi deg en god eksempel-kampbønn om hvordan du skal gjøre dette med Gud Faderen.


3. Hvis noen har krenket, misbrukt eller skade deg på en hvilken som helst ekstrem måte, og har trukket demoner inn i livet ditt som følge av hva den personen eller personene kan ha gjort mot deg, vil det være vår anbefaling at du først leser vår artikkel med tittelen "Slik håndterer du negative følelser som andre har påført deg"


Etter at du har lest denne artikkelen og gjort en forpliktlse til Herren om å tilgi alle dine overtredere, kan du lage din egen personlige kampkommando som nevnt i de to første artiklene her, og kast deretter demonene av deg for godt.


4. Hvis du har demoner som har bitt, angrepet, plaget eller trakassert deg som følge av å bli reist opp i en dysfunksjonell familie der enten en eller begge foreldrene dine har begått noen alvorlige overtredelser mot Herren, vil det være vår anbefaling at du leser vår artikkel med tittelen "Kampbønn for å bryte en generasjons-forbannelseslinje."


Denne artikkelen vil gi deg en trinnvis prosess for hvordan du fullstendig kan bryte generasjons-forbannelseslinjen som kan ha dannet seg ut fra den ene eller begge dine dysfunksjonelle foreldre - og hvordan å muntlig kunne kommandere demonene til å forlate deg i navnet til Jesus Kristus, når du har riktig ødelagt den forbannelsen med Gud Faderen.

Som jeg har sagt før, du skal ikke bli så paranoid og skremt at du vil se demoner rundt hvert eneste hjørne.


Men du skal heller ikke ta den andre ekstreme posisjonen og stikke hodet i sanden og ignorere demonernes virkelighet, og de forskjellige måtene de vil operere på.


Mange av Guds folk blir torpedert og tatt altfor tidlig ut av dette livet som et resultat av at de ikke har riktig kunnskap om åndelig krigføring, og hvordan de skal kjempe mot sine fiender - om disse fiender er demoner eller andre onde mennesker i dette livet.

Bibelen har gjort det veldig klart. Guds Ord har fortalt oss at vi alle er blitt kalt til å være gode soldater av Jesus Kristus. Legg merke til at Gud bruker ordet «gode soldater». Når Gud bruker ordet «gode soldater», tror jeg Han mener nøyaktig hva han prøver å fortelle oss. Gode soldater er krigere og de vet hvordan de skal direkte engasjere seg med sine fiender hvis de trenger. De er sterke, modige og fryktløse.


Gud forteller oss i hans ord at han vil at vi skal være like dristige som løver, og at vi skal direkte engasjere oss og kaste ut demoner når vi trenger det. Han forteller oss at hvis vi besvimer den dagen vi opplever enhver form for motgang, at vår styrke vil bli ansett som liten i hans øyne.


Ifølge alle skriftversene jeg oppførte i første del av denne artikkelen, hadde Jesus selv spesifikt fortalt apostlene å kaste ut demoner hver eneste gang Han gav dem oppdrag om å gå ut og gå med Hans salvelse. Vi skal frelse, helbrede, undervise, disiple og kaste ut demoner når vi kommer over disse typer ekstreme situasjoner.


Jeg tror at Gud ser etter å kunne reise opp mer velformede, salvede soldater i disse siste dager for å kjempe mot det mer økende onde som vi begynner å se mer av. Når vi nærmer oss det jeg tror vil det være en kommende Opprykking, og så kommer da den 7-årige store trengsel der hele verden bokstavelig talt styres av en ekte, levende antikrist. Da tror jeg at Gud vil trekke ut alle stoppene for å prøve å få så mange mennesker som mulig reddet ved denne opprykkelsen.


For å gjøre dette tror jeg at Gud vil oppdra en utrolig hær av salvede troende som vil vandre og fly med sin overnaturlige kraft på en måte som verden aldri har sett før og aldri vil se igjen. Mange av disse salvede, utvalgte blir bearbeidet, trent, støpt og formet akkurat til de ørnene som Gud kaller dem til å bli i Ham.


For de av dere som ønsker å lese et direkte profeti om denne kommende hæren og hva Jesus vil gjøre med denne hæren, gå til vår artikkel med tittelen "Profeti fra Jesus til Mary Baxter på Joel's Army som kommer" på nettstedet vårt. I denne artikkelen er et direkte ord som Jesus ga til denne kvinnen om denne kommende hæren at Han personlig vil reise opp, og noen av de tingene som vil skje med denne hæren.


Jesus sier at denne hæren vil bli Joels hær som omtalt av profeten Joel i Det gamle testamente. I denne artikkelen gir jeg deg det fulle verset fra Joels bok og beskrivelsen som Han gir av denne hæren. Han sier at denne hæren vil være den største hæren som Gud noen gang har reist opp, at det aldri har vært en hær så mektig og så kraftig som denne hæren kommer til å bli, og at det aldri vil bli en annen som den igjen.


Jeg tror personlig at denne hæren kan komme ut av vår generasjon, og at vår babybølge-generasjon kan ende opp som den generasjonen som vil se og oppleve Opprykkelsen.

Anbefalt lesing


For de av dere som vil ha mer detaljert informasjon på dette området med åndelig krigføring, er det her 7 veldig gode bøker om dette emnet som jeg vil anbefale, med alle av dem skrevet av svært ærverdige, salvede menn og kvinner av Gud som er veldig erfarne på dette nivået av åndelig krigføring, og har lært mye på de aktuelle slagmarkene med demoniske ånder.


Alle disse menneskene er ekte pionerer på dette området. Bibelen forteller oss at vi skal kaste ut demoner, men den forteller oss ikke nøyaktig hvordan vi skal gjøre det. Mange av disse menneskene har måttet lære å gjøre alt dette på egen hånd slik som den Hellige Ånd har guidet og lært dem underveis. Som et resultat av alle sine læringserfaringer, er det nå en utrolig mengde kunnskap og åpenbaring om dette emnet for de som ønsker å lære mer om det.


Hvis jeg måtte vurdere hvilken av disse bøkene som ville bli vurdert best på dette tidspunktet, ville jeg definitivt måtte si den aller første boken jeg vil liste nedenfor. Tittelen til denne boken er "Defeating Dark Angels" av Charles Kraft. Denne mannen gir den beste, enkleste, mest logiske, rasjonelle og grundige analysen av dette emnet jeg har sett til dato. Du kan ikke trå feil med denne mannens lære på dette emnet.


To andre bøker som er ekstremt gode er "Healing Through Deliverance - Volumes 1 & 2" av Peter Horrobin.


Her er syv av de beste bøkene Kristi legeme har til dags dato om dette emnet:

  • Defeating Dark Angels av Charles H. Kraft / Gospel Light


  • Healing through Deliverance, vol. 1: The Foundation of Deliverance Ministry av Peter Horrobin / Baker


  • Healing through Deliverance, vol. 2: The Practice of Deliverance Ministry av Peter Horrobin / Baker


  • How to Cast Out Demons: A Guide to the Basics av Doris M. Wagner / Gospel Light


  • Pigs in the Parlor av Frank Hammond, Ida M. Hammond


  • In The Name Of Satan How The Forces Of Evil Work And What You Can Do To Defeat Them av Bob Larson


  • Larson’s Book of Spiritual Warfare av Bob Larson / Thomas Nelson
KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter