Om HolySpirit.no

Om HolySpirit.no


Like etter min frelse kalte Herren meg å begynne dette arbeidet for Ham, samle gode artikler fra salvede brødre og søstre verden over og utgi dette på Norsk. Dette nettstedet ble påbegynt i 2017 etter Herrens kall og i tillegg et overlevert profeti om mitt kommende arbeid for Gud. Noen artikler står jeg selv for, og min helt egen historie fra hele min vandring med Jesus skal bli lagt ut her senere. Ting har gått litt i rykk og napp de seneste årene grunnet angrep, sykdom og senere Herrens isolering, som forberedelse til det som kommer nå. For nå er tiden inne, Gud kalte meg så igjen til et nytt arbeide, og jeg er nå i full gang med med fokus på de tider vi er i akkurat nå. Nye artikler vil bli publisert jevnlig, og jeg har i tillegg takket ja til enda en stor jobb som vil kreve veldig mye av min tid og økonomi. 


Er det noen som vil vise sin kjærlighet til Herren i dette og vil hjelpe meg med å få det gjennomført etter Hans plan. Gi med godt hjerte, om du vil hjelpe oss: Vipps: 90804847


Og jeg sender en virkelig stor takk til dere som har støttet meg og vårt arbeid til nå, det var til uvurderlig hjelp i en vanskelig tid, jeg vet at Herren ledet deg og vil velsigne deg rikelig.


Dersom du ønsker å få tilsendt e-post når nye artikler legges ut kan du sende en melding her, kryss av for E-varsling.
MVH Frode Lorentz