Hva er en Jezebel ånd Del 2

De måter en Jezebel ånd vil operere på

Her er 12 spesifikke ting jeg har isolert på denne ånden når den beveger seg inn på noen for å sette opp festning. Igjen, denne type ånd liker å spille samme type spill hver gang den beveger seg inn og fester seg til noen.

 • Jezebel åndens onde personlighetstrekk


 • Edderkoppnett analogien


 • Det vil være en karismatisk type energi på verten


 • Liker å feste seg til skarpe, intelligente og attraktive mennesker når den kan


 • Vil alltid søke mot å være sentrum for oppmerksomhet


 • Vil søke mot å infiltrere, angripe og undergrave alt mulig


 • Vil gå etter noen i en lederskapsposisjon


 • Vil være i stand til å gi falske profetier, visjoner og drømmer


 • Går i takt med en spottende ånd


 • Hater spesielt profeter, bønn og åndelig krigføring


 • Vil innimellom eksponere seg selv på et bilde


 • Verten vil vanligvis ikke vite at de har denne typen ånd i dem

Nå skal jeg kort kommentere hver enkelt av disse, slik at du kan se hvordan denne typen ånd vil forsøke å bevege seg mot deg og bringe deg og alt du er koblet til helt i grus.

1. Jezebel åndens onde personlighetstrekk


Jeg vil starte dette med de virkelige egenskapene til denne onde ånden, så du kan ha all denne informasjonen helt øverst i denne delen. Nedenfor er en liste over personlighetstrekkene til denne typen onde ånd.


Jesebel ånd vil forsøke å smitte og forurense personen den er i, slik at de også vil operere med disse samme type onde egenskaper.

Jesebel

Det har alltid overrasket meg opp gjennom årene at denne typen ånd kan få svært smarte og intelligente mennesker til å gjøre sine onde budskap så lett.


Noen av disse menneskene vil si og gjøre noen av de mest forferdelige ting, men likevel finne noen måter å rasjonalisere det og tro at de er helt berettiget til å gjøre det de gjør. Denne ånden vil spille noen av disse menneskene som fioliner, som en marionett på en streng, med Jezebel-ånden selv som dukkemesteren.


Her er noen av de onde personlighetstrekkene å lete etter i en person som har operert under denne åndens onde innflytelse for en stund.

 • Ren ondskap og hat


 • Ekkel


 • Maksimal stolthet


 • Svært lystig og forførende


 • Svært selvsentrert og narsissistisk


 • Vil alltid søke etter å være senter for oppmerksomhet


 • Svært dømmende, kritisk, nedslående og fordømmende


 • Altfor krevende og manipulerende


 • Kald, Hensynsløs, Utspekulert, og Beregnende


 • Svært stridslysten og Konfronterende


 • Veldig god til å lyve og jukse


 • Kan ikke fordra noen form for konstruktiv kritikk


 • Hater alle profeter, bønner og alt som har å gjøre med åndelig krigføring


 • Vil være i stand til å gi falske profetier, visjoner og drømmer

Denne ånden opererer med maksimal stolthet i seg. Som et resultat vil den forsøke å infisere verten med den samme slags stolthet. Og når det gjøres, vil verten ikke lenger kunne akseptere noen form for konstruktiv kritikk fra noen. Verten vil søke sin egen trone, og de må nå være det totale midtpunktet. Alt vil nå dreie seg om dem og dem alene.


De vil ikke lenger være i stand til å knytte seg sammen med noen fordi de nå er helt selvforsynte i sitt eget oppblåste ego. De eneste sanne vennene de vil få er de menneskene som vil bli bedratt til å falle i deres nett av svik og løgn, hvor de nå blir deres tankeløse følgere.


Alle deres sanne venner vil forlate dem fordi ingen vil være rundt denne typen ond ånd og rundt slike negative, onde og ødeleggende personlighetstrekk.


Og så, før eller senere skjer det, at disse personene fullstendig feiler og faller, samt taper alt som er nær dem.


Og alt skjedde på grunn av at de tillot denne onde ånden å komme på innsiden av dem i utgangspunktet, og derfra, blindt fulgte denne onde åndens ledelse ved å gjøre det den ville at de skulle gjøre.


Jeg har sett denne ånden bokstavelig talt spille noen mennesker rett over kanten av en klippe hvor de endte med å miste alt. Og dette var kun fordi de var for blinde og uvitende til å se hva som virkelig foregikk bak kulissene i det åndelige riket.

Jezebel

Denne typen ånd er en mester til å sette opp total ødeleggelse og deretter orkestrere for at det faktisk skal skje med enkelt-personer, ministerier, kirker og bedrifter.

Det er derfor hver eneste kristne kirke skal lære sitt folk grunnleggende om sann åndelig krigføring i Herren, så de vil ha kunnskap om hvordan man skal bekjempe slike onde ånder.


Igjen har Herren allerede gitt oss en hederlig advarsel når han forteller oss i hans Ord at uten hans kunnskap vil hans folk gå i fangenskap og gå til grunne.

2. Edderkoppnett analogoien


Når noen går med denne typen ond ånd dypt befestet i dem, vil de i utgangspunktet bevege seg og operere i det jeg kaller edderkoppnett analogien.


Akkurat som en edderkopp skaper et nett slik at den kan fange sitt bytte så den kan fortære dem, vil Jezebel-ånden starte opp på samme måte når den beveger seg inn i et bestemt miljø for å prøve å jobbe.


Disse menneskene er veldig gode til å spille "den gode og den onde" spillet. De vil alltid begynne å spille som den gode.


Disse menneskene vil i utgangspunktet virke som å ha god kontroll på livet alle sammen. De vet godt hvordan de skal fungere sosialt med andre. De vil kjenne Skriften godt nok, slik at de kan imponere alle med sitt høye nivå av åndelig utvikling.


De vet hvordan de skal godsnakke med folk og bruke falsk smiger for å få sine fordeler, slik at de kan begynne å jobbe med å få klørne sine til å virke inn i dem.


Og før du vet det, vil du bli fanget i deres nett. Og så snart de har fått deg komfortabelt fanget i deres nett gjennom falsk smiger og svik, da vil de begynne å angripe deg og forsøke å rive deg i stykker.

3. Det vil være en karismatisk type energi på verten


En annen ting som hjelper disse menneskene til å lokke intetanende mennesker inn i deres nett, er mengden karismatisk energi de bærer på dem.


Når du først møter slike mennesker, vil du føle en viss type energi som kommer fra dem, og du vil først føle deg veldig trukket mot dem. Det vil føles som en møll som blir trukket mot en åpen flamme. Denne karismatiske typen energi på dem vil ha en stor tiltrekningskraft til seg.

Jezebel

Du kan i utgangspunktet tro at det er Den Hellige Ånd's tilstedeværelse på dem fordi de vil være så flinke til å høres ut som om de er veldig åndelige og at de vandrer veldig nær Gud.


Jeg husker da jeg først begynte å se denne typen tiltrekningskraft på disse menneskene, da fant jeg meg selv overrasket over at en ond ånd kunne avgi denne typen energi fra en person. En skulle tro at om en ond ånd var knyttet til noen, da ville du i utgangspunktet bli fullstendig frastøtt og avstå fra den.


En skulle ikke tro at demoner kunne ha denne typen forførende tiltrekningskraft i sine onde naturer og enda kunne projisere det gjennom deres vert. Men noen av disse onde ånder gjør, og Jezebel-ånden har denne typen forførende, og sterke tiltrekningskraft i seg selv, og derfra vil den projisere denne kraften gjennom den personen han lever i.


Dette er grunnen til at denne ånden har vært så vellykket gjennom årenes løp med å bringe ned enkeltpersoner, kirker, ekteskap og gode vennskap - alt fordi den har evnen til å trekke folk inn i sitt godt spunnede nett, og så før personen vet det, eller innser hva de har blitt fanget opp i, så beveger de seg helt inn og angriper for enten å drepe den personen, eller forsøke å fullstendig ta personen ut av tjeneste, uansett hva deres kall er i Herren.


Og dette vil nå ta oss rett inn i neste avsnitt.

4. Liker å feste seg til skarpe, intelligente og attraktive

mennesker når den kan


Som et resultat av å ha en veldig forførende og høy energi i sin onde natur, liker Jezebel ånden å knytte seg til skarpe, intelligente og attraktive mennesker når den kan. Ikke at den ikke vil forsøke å knytte seg til en mindre attraktiv person, men det vil gjøre mye mer dens hensikt med det den ønsker å oppnå, hvis den kan finne en fysisk attraktiv person som jeg skal forklare nedenfor.


I de 5 tilfellene jeg har sett, var 4 av dem kvinner. Og i hvert tilfelle var hvert av disse menneskene skarpe, intelligente og meget attraktive.


Jeg tror grunnen til at denne ånden liker å målrette slike mennesker, er fordi den vil ha total kontroll over alt. Den vil være helt som dronning Jezebel.


Den vil ha tronen for seg selv, og den vil ikke dele den med noen andre.


Som et resultat ser de etter personligheter som kan hjelpe dem å klatre til toppen i hvilket som helst miljø de prøver å jobbe i.


I et ekteskap, hvor kvinnen er den med denne ånden, vil hun forsøke å rive til seg sin manns autoritet som husets øverste, og vil forsøke å totalt erstatte ham som det åndelige hodet i husstanden.


Hvis denne ånden arbeider midt i en bønnegruppe, vil den forsøke å arbeide seg til toppen, slik at den kan være den nye lederen av bønnegruppen.


Hvis denne ånden jobber i selve kirken, vil den forsøke å jobbe seg opp til toppen for å bli pastorens høyre hånd, og derfra straks begynne å angripe ham slik at hun helt kan ta ham ut og slå ham rett ut av hans kall for Herren.


Du så hva Delilah gjorde med Samson. Jeg tror det er en god mulighet for at Delilah har hatt denne typen ånd som opererte på henne.


Og gjennom hennes veldig forførende sjarm og tiltrekning, felte hun mannen med den sannsynligvis største fysiske styrke-salvingen som noen noensinne har hatt med Herren. Og hun gjorde det med ren ond forførelse.


Dette er grunnen til at denne typen ånd er så dødelig, fordi den vet hvordan man bruker forførelse, særlig en seksuell form for forførelse, for å få sin vilje og så til slutt felle ned den personen eller ministeriet som de har målrettet.


Som vi alle vet, blir mange menn lett lokket inn i ulovlige saker av vakre kvinner. Mange har brukt uttrykket at noen kvinner vet hvordan man får en mann spunnet rundt sine små fingre. Jeg er sikker på at de fleste har sett at dette fenomenet oppstår igjen og igjen. Sex er et veldig kraftig våpen, og denne typen demon vil alltid prøve og bruke det når den enn kan.


Det er derfor den liker å knytte seg til attraktive mennesker når den kan, fordi den vet at den kan bruke den personens fysiske attraktivhet til å trekke folk inn i sitt spunnede nett.


En skulle tro vi alle ville lære våre leksjoner fra fortiden, med så mange mennesker som blir nedlagt av denne typen forførende spill, da dette samme spillet har blitt spilt igjen og igjen gjennom århundrene av disse typer demoner. Men alt for mange mennesker lærer aldri fra fortiden, og like mange mennesker faller nå for samme type spill som de gjorde for mange år siden.

Når du kombinerer kraften som denne ånden må utstråle, en slik forførende karismatisk type energi fra en person, og da knytter det til en person som er naturlig attraktiv, skarp og intelligent, så har du en veldig dødelig kombinasjon som denne ånden kan fungere med for å oppnå sitt endelige mål.


Og det målet er å få full kontroll, så den da kan jobbe med å ta ned og helt ødelegge enten en person, ekteskap, kirke, ministerie, vennskap, bedrift eller en regjering.

Jesebel

5. Vil alltid søke mot å være sentrum for oppmerksomhet


Når denne ånden har fått fotfeste i miljøet den nå ønsker å jobbe i, vil den neste tingen den vil gjøre, etter at den har lokket deg inn i nettet ved å spille den gode, å begynne med å alltid være sentrum for

oppmerksomheten. Og dette er hvor du virkelig kan begynne å plukke opp og få øye på denne ånden i aktuell drift.


Vi har alle et naturlig behov og ønske om en viss mengde kjærlighet og oppmerksomhet.


Vi har alle behov for riktig oppmuntring og oppmerksomhet, ikke bare fra våre foreldre når vi vokser opp, men også fra alle våre venner og kjære når vi blir voksne, idet vi alle hjelper hverandre med å holde oppe våre nivåer av selvtillit og selvfølelse.


Men når en person har denne typen ånd som opererer gjennom dem, vil deres behov for oppmerksomhet og herlighet være langt unna det som ville bli ansett som normalt. Og dette er når denne ånden begynner å bli synlig for dem rundt seg. Men det bryr den seg virkelig ikke om på dette punktet.


Den vil gjøre alt for å få verten til å alltid forsøke å være sentrum for den fulle oppmerksomheten, med det ultimate målet å kunne komme til toppen i hvilket som helst miljø den er i.


Siden disse menneskene vanligvis har den karismatiske energien som flyter og opererer gjennom dem fra denne typen onde ånd, vil de i utgangspunktet være veldig gode til å jobbe seg opp stigen i miljøet de opererer i.


Med denne typen demonisk energi som opererer gjennom dem, kombinert med deres naturlige flotte utseende og høy grad av intelligens, vil disse menneskene noen ganger enkelt kunne snakke og spille sin vei helt opp stigen.


Og så når de har jobbet seg opp til hvor de trenger å være, vil denne ånden så begynne å ondskapsfullt angripe og operere for fullt.


Og dette vil nå ta oss rett inn i neste avsnitt, som vil ta oss rett inn i det virkelige hjertet av hvordan denne ånden vil angripe og fullstendig undergrave alt på sin vei.

6. Vil søke mot å infiltrere, angripe og undergrave alt mulig


Denne onde ånden har rett og slett et tosidig oppdrag:

 • Søke for å infiltrere og raskt inn


 • Søker etter å angripe, undergrave og ødelegge alt på sin vei, ta absolutt ingen fanger. Målet er total død og ødeleggelse. Enkelt og greit.

Hvis du dater en person med denne typen ond ånd på dem, da vil de prøve å få deg til å gifte deg med dem. Og inntil du gjør det, vil den spille den gode lek med deg hele tiden, så den kan fortsette å lokke og trekke deg inn i sitt nett. Men når du ender opp med å gifte deg med denne personen, det er da den dårlige leken vil dukke opp, og det er da hele helvete bokstavelig talt bryter ut i livet ditt.


Hvis du er en kvinne som dater en mann som er en fysisk mishandler, vil han mange ganger ikke vise sine sanne farger før etter at du gifter deg med ham.


Men når du gifter deg med ham, da vil det faktiske misbruket begynne - etter at han har fått deg helt fanget i sitt nett, med nettet som selve ekteskapet.


Hvis du er en mann som dater en kvinne som har denne typen ånd på henne, vil hun si og gjøre alle de riktige tingene når du dater henne. Men når du gifter deg med henne, det er da skapet skal snues og hun vil begynne å komme rett etter deg, og prøver å rive både deg og ekteskapet helt fra hverandre.

Denne ånden søker først å infiltrere miljøet den vil forsøke å jobbe med. Og når den er inne, da vil den sette opp festning og begynne å angripe og undergrave bokstavelig talt hver eneste ting den kan.


Denne ånden er en angrepshund, og den vil bokstavelig talt angripe alle og alt den kan, avhengig av hvor langt verten vil samarbeide med dens onde påvirkning.

Her er en oversikt over noen av de angrepene du kan forvente når denne ånden har fått et godt fotfeste i et bestemt miljø.


A) Vil begynne å spille Store tankespill


Den ene tingen jeg har lagt merke til med

Jesebel

denne ånden er at den er veldig god på å spille tankespill og å leke med mennesker.


Den vil vite hvor dine svake punkter og akilleshæl vil være, og angrepene vil  alltid bli målrettet mot dine svake punkter slik at det kan begynne å svekke og demoralisere deg og bringe deg ned.


Den kommer etter dine nivåer av selvtillit og selvfølelse. Den kommer etter ditt kall for Herren.


Den kommer etter dine spesifikke personlighetstrekk, både gode og dårlige, for å se om de kan overbevise deg om at du er ingenting verdt, og at du aldri vil tjene til noe godt og verdifullt i dette livet.


Den vil prøve å få deg til å tro at du er den som er gal, og at det er dem som har all kunnskap og visdom.


De vil forsøke å få deg til å føle deg underdanig, slik at de kan få overhånden i forholdet, og at du da vil være helt veiledet av dem og avhengig av dem.


Før du vet det, kan denne typen ånd kaste deg inn i en depresjon, sammen med å forårsake stor forvirring og ubesluttsomhet. Du vil føle deg desorientert og føle at du er fanget i en tåke.

Med andre ord vil denne onde ånden forsøke å suge livet ut av deg, og rive deg ned på alle de måter den kan, slik at du ikke lenger kan fungere i ditt kall for Herren.

Profeten Elia selv var så forferdet og deprimert etter at han kom i direkte kontakt med dronning Jezebel og ånden som opererte på henne, at han nesten ønsket å kaste inn håndkleet og slutte, inntil Gud styrket ham gjennom en engel og deretter gav ham et direkte Ord.


Denne ånden er veldig god til å være veldig kritisk og dømmende, og før du vet det, vil den ha fått deg til å tro på alle løgnene som den har kastet din vei.


Det er her du virkelig trenger å vite hvem du er i Kristus, og at du aldri tillater en person med denne typen ånd på seg å kunne bringe deg ned, som de nesten gjorde med Elia.


La denne delen av Elia's historie være en stor leksjon for oss alle om hvor langt denne ånden vil forsøke å gå - å bokstavelig talt prøve å få deg til å slutte og gå ut av Guds kall for livet ditt. Jeg tror at mange av de selvmordene vi ser kan være følger av denne åndens onde innflytelse over en person, og tankespillene den vet hvordan den skal spille med dem.


Hvis de kan gjøre dette med en god Guds mann som Elia, da vil de også kunne være istand til å gjøre det med noen av oss.


Jeg har personlig sett flere menn i løpet av årene blitt omgjort til en grønnsak av kvinner som opererte med denne typen ånd på dem. Og måten det ble gjort på var med tankespillene de spilte med mennene over en viss periode.


De fortsatte å slå dem ned med verbale overfall, gnage på deres selvtillit, deres selvverdighet i Gud, og hva de gjorde i sine kall.


Da de ble ferdig med noen av disse mennene, mistet mange av dem sine kall i Herren på grunn av frykten og paranoiaen som nå undertrykte dem, som et resultat av at de tillot denne typen ånd å kunne få så sterkt fotfeste i deres liv og kall for Herren.

B) Vil forårsake stor splid, strid og kaos


En annen ting denne ånden er veldig god til å gjøre er å forårsake mye splid, baksnakkelse og ondsinnet type sladder blant folkene som er fanget i dens nett. Denne typen ånd vet nøyaktig hvordan den skal forårsake stor uenighet og strid selv blant de beste venner.


Hvis denne ånden infiltreres i et ekteskap, da vil alle få hverandre i halsen. Barna vil krangle og stride unormalt mot hverandre.


Hver ektefelle vil stride med den andre, så vel som med barna. Denne ånden er en stor fredsforstyrrelser, og den vil forårsake alle slags kaos og problemer i familien, med mindre den blir raskt avslørt og ordnet med.


Hvis denne ånden kommer inn i midten av et ministerie eller en kirke, vil den så forsøke å få folk til å begynne å stride med hverandre, slik at den kan ødelegge harmonien og enheten i en gruppe eller kirke.


Samme ting hender om denne ånden kommer inn i midten av et aktuelt firma eller selskap. Det vil forsøke å forårsake så mye strid og uenighet som mulig, slik at den kan forsøke å bringe ned hele selskapet eller firmaet som den har målrettet.


Jeg lurer på hvor mange bedrifter som har gått ut av virksomheten gjennom årene som følge av den ødeleggende innflytelsen til denne typen ånd som opererer på innsiden av deres selskap?


Du kommer inn i disse miljøene hvor denne typen ånd driver voldsomt og ukontrollert, og du kan bokstavelig talt føle den negative og undertrykkende energien i luften selv.

7. Vil gå etter noen i en lederskapsposisjon


En annen viktig strategi for denne ånden er at den alltid vil gå etter de som har noen form for lederstilling.


Dette vil inkludere pastorer i kirker, ungdoms-ledere, tilbedelsesledere, ledere av bønnegrupper og bibelstudier, ektemenn som

leder i husholdningen, veiledere og øverste ledelse i forskjellige bedrifter og selskaper.


Hvis en mann gifter seg med en kvinne som har denne ånden på henne, vil hun angripe mannenes autoritet som husets leder og prøve å få den posisjonen for seg selv.


Hvis denne personen jobber for en kirke, vil den forsøke å jobbe seg så langt oppover stigen som mulig, slik at den kan komme svært nær pastoren selv, og derfra begynner å arbeide med å bringe ham ned akkurat som Delilah gjorde med samson.


Pastorer spesielt, må alltid være på vakt for denne typen ånd, da denne ånden alltid er på utkikk etter en måte å få et direkte skudd på dem, slik at de kan bringe dem helt ned og ødelegge hele kirken.


Jeg trenger ikke å fortelle hvor mange pastorer som har mistet sine ministerier gjennom årene fordi de ble forført til å ha en affære med en kvinne som hadde denne typen ånd på henne.


Lyst og utroskap har ført ned for mange av Gud's gode menn gjennom årene, og dette er kun fordi de falt under den forførende trelldom til denne onde ånden.


Hvis denne ånden infiltrerer en bønnegruppe eller en bibelstudieklasse, vil den forsøke å arbeide seg opp til toppen slik at den kan være leder av gruppen.


Når den er blitt den nye lederen, da vil den starte angrepene for å fullstendig ødelegge gruppen med falsk undervisning, falske profeti, spre falske rykter  om andre mennesker i gruppen, noe som forårsaker uenighet blant folket i gruppen, sammen med å prøve å forgifte folket i gruppen mot de som er kirkens ledere.


Grunnen til at denne ånden ønsker å ta ut de som er i en hvilken som helst ledelsesstilling, er fordi den ønsker den ledende stillingen for seg selv. Og  hvis den ikke kan få den ledende stillingen til seg selv, da vil den prøve å fullstendig ødelegge den, så det er ingenting igjen av den.


Slik blir det til at noen ekteskap ender i skilsmisse, og det er slik noen kirker ender opp med å lukke sine dører og bli ute av drift - alt ved å la denne typen ånd drive voldsomt og ukontrollert i deres miljø over en lengre tidsperiode.

8. Vil være i stand til å gi falske profetier, visjoner og drømmer


Med denne typen ånd som virkelig hater alle Guds profeter, kan det bare forventes at denne ånden vil forfalske profetier når den kan. Denne typen ånd er dermed i stand til å gi sin vert falske profetier, falske ord, falske drømmer og falske visjoner - alt i et forsøk på å gjøre slik  at verten ser mer åndelig ut enn de egentlig er, og for dermed å lokke så mange andre mennesker inn i dens nett som den kan, slik at den kan bygge opp sin egen base og følgere.


Siden denne ånden opererer på et høyere intelligensnivå enn de fleste andre demoner gjør, må du nøye undersøke alle ord eller profetier som verten vil få.


Hvis verten profeterer falskt under denne ånds veiledning, vil Den Hellige Ånd vise deg hvor feilene er, slik at du kan skille et sant profeti fra Herren fra et som kommer fra denne typen ond ånd.


Derfor må alle profeti vurderes og skikkelig forstås, slik at du kan bestemme hvor det virkelig kommer fra, som Bibelen advarer oss om at falske profeter er blant oss som ulver i fåreklær.


9. Går i takt med en spottende Ånd


En annen veldig interessant ting jeg har sett oppstår i flere tilfeller hvor jeg fikk lov til å se og observere, er at denne ånden går i takt med det som kalles en spottende ånd.


Som vi tidligere har forklart, når en sjefshode demon slik som en Jesebel-ånd beveger seg inn på en persons kropp, vil de vanligvis reise i grupper og de vil dermed ha mange andre demoner under deres kontroll og autoritet.


En av undermennene til Jezebel-ånden vil være det som kalles en spottende ånd, ellers kjent som en blokkerende type ånd. Dennes jobb er å dekke for Jezebel-ånden og prøve å distrahere folk fra å finne ut at denne personen virkelig har en Jezebel-ånd på innsiden av dem.


Mange frigjørere har først kommet over denne spottende ånden når de prøver å befri noen fra Jezebel-ånden. Denne ånden kan faktisk være ganske så morsom og komisk til tider, og har bokstavelig talt fått noen frigjørere til å le midt i en aktuell befrielse.


Denne ånden vil forsøke å distrahere deg og få deg ut av balanse, slik at du ikke blir for fokusert på å prøve å komme til Jezebel-ånden.


Denne spottende ånden vil gjøre narr av, sette lys på, og lage vitser om alt og alle, og det er ganske morsomt og komisk når den gjør det.


Når den beveger seg og opererer fremfor Jezebel, vil den prøve å ta fokus vekk fra noen av de onde tingene som kommer ut av et menneskes munn og handlinger, ettersom så mange mennesker blir veldig raskt rystet når noen av disse onde trekkene starter å manifestere gjennom en persons personlighet.


Men ikke la denne spottende ånden lure deg med sin mørke humor og vitser. Opererende bak den, er trolig den mest onde av alle Satans demoner.

10. Hater spesielt profeter, bønn og åndelig krigføring


En annen veldig åpenbar ting med denne typen ånd er dens absolutte hat og forakt for alt som har å gjøre med åndelig krigføring, bønn og alt som har å gjøre med Guds sanne profeter.


Denne ånd hater alle Guds profeter akkurat som dronning Jezebel gjorde tilbake i GT. Og den hater også alle som er aktivt involvert i åndelig krigføring i Herren.

Jesebel

Grunnen til at den hater disse to typer av mennesker, er fordi profeter og de som er godt trent i åndelig krigføring, er den største trusselen. Profeter og de som er opplært i åndelig krigføring, kan lett se og plukke opp når de kommer over denne typen ånd, og de vil da vite hvordan man kan kvitte seg med den dersom personen er åpen for å motta en aktuell befrielse.


Hvis du vil teste en person for å se om de har en Jezebel-ånd på dem, bare ta opp temaet om profeter og åndelig krigføring og se hvordan denne ånden vil ende opp med sinne og avsky, og derfra, vil den prøve å snu samtalen til noe annet. Du vil treffe en nerve hver gang du gjør dette med denne typen ånd.


Denne ånd hater også alle former for bønn til Herren, ettersom den vet at vårt bønneliv med Herren er det som holder oss i sentrum av Hans fullkomne vilje for våre liv.


Det er derfor den elsker å infiltrere og angripe bønnegrupper av alle slag, så den kan forsøke å hindre folk fra å holde seg nær Herren i sine egne personlige forhold med Ham.

11. Vil innimellom eksponere seg selv på et bilde


En annen utrolig ting jeg har sett oppstå med denne typen ånd er hvordan den tilsynelatende vil bli uforsiktig når verten får sitt bilde tatt. En og annen gang innimellom, er hva som vil skje at denne ånden bokstavelig talt vil manifestere seg gjennom personens ansikt og øyne, og dette blir da fanget opp av kameraet. Du vil dermed se en ekte, levende, Jezebel ånd fanget på selve bildet.


Jeg vet ikke om denne ånden gjør dette bare for å sprade seg, eller om den vil se hvordan den ser ut gjennom en persons ansikt, men det er ganske utrolig hvor ofte dette faktisk skjer. Jeg husker første gang jeg hadde en fanget på et bilde, du kunne se delvis inn i dens personlighet gjennom personens øyne.


Det jeg så, var ikke bare rent ondt og rent hat, men jeg så en gammel, historisk ånd med en høy grad av intelligens og list i seg. Du kunne også se at den hadde en veldig forførende kvalitet i personligheten, og at den ville bruke den forførende kvaliteten til å lokke folk inn i nettet slik at den til slutt kunne spise dem levende og fortære dem.


Du kunne også se at denne tingen har absolutt ingen nåde i personligheten, og den vil drepe deg om et sekund hvis den kunne gjøre det. Denne tingen er så uhyggelig som den kan bli.

12. Verten vil vanligvis ikke vite at de har denne typen ånd i dem


Den sørgeligste tingen i disse typer tilfeller er at i de fleste tilfeller vil verten ikke vite at de selv har denne typen ånd som opererer på innsiden av dem. Disse menneskene føler aldri at de beveger seg på innsiden av dem, og de hører aldri at den prøver å snakke med dem.


Denne ånden er veldig god til å gjemme seg bak i kulissene, men som også samtidig får verten til å gjøre akkurat hva den vil at de skal gjøre.


Grunnen til at disse menneskene vanligvis er intetanende om at denne ånden opererer på innsiden av dem, er fordi denne ånden er så myk og så listig i måten den opererer på. Derfor vil denne ånden forsøke å fylle personen opp med så mye stolthet som mulig, slik at disse menneskene vil være helt ute av stand til å innrømme at de selv kunne ha denne typen ånd i dem i utgangspunktet.


Dette er hvor vel bedratt disse menneskene er, og hvor godt denne ånden har spilt og manipulert dem hele tiden den har vært på innsiden av dem.


Som et resultat vil mange av disse menneskene aldri motta en sann frelse fra Herren. Og dette er kun fordi de har for mye stolthet i deres personligheter, noe som forhindrer dem i å innrømme at de noensinne kunne ha denne typen ånd som opererer i dem i utgangspunktet.


I den siste delen om Jezebel-ånden snakker jeg om Hvordan man håndterer en Jezebel ånd og min konklusjon

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....