Åndelig Krigføring

Artikkelsamling

Søk kunnskap om åndelig krigføring

"Våre våpen er ikke fra mennesker, men har sin kraft fra Gud og kan legge festninger i grus.  Vi river ned tankebygninger"

                                                2.Korinter.10:4

De aller fleste av oss vegrer seg for å lese om denne onde fienden vår som består av mørke krefter som opererer under forskjellige navn, typer og forkledninger. Etter egne erfaringer syntes heller ikke jeg at dette var noe særlig artig å skulle gå i gang med, så jeg styrte helt bevisst unna dette mørke stoffet den første tiden i denne jobben. 

Bokstavlig talt så bare slo det meg plutselig som et lyn fra klar himmel at nå skal dette gjøres, det var ingen vei tilbake og jeg satte igang umiddelbart med denne store jobben som tilsammen vil inneholde rundt 30 artikler om dette emnet.


Jeg hadde faktisk i mellomtiden forberedet meg litt med research omkring emnet, og har forstått at dette er veldig viktig for alle Kristne å ha bedre kjennskap til. Så dette er det absolutt ikke klokt å styre unna, for kjenner vi ikke til våres fiender, hvordan skal vi da forsvare oss mot dem den dagen de dukker opp for å ødelegge oss.

"Men Ånden sier med klare ord at i kommende tider skal noen falle fra troen og holde seg til forførende ånder og demoners lærdommer." (1.Timoteus.4:1)

Og skulle en være lunken i at en mener at dette ikke er så viktig å kunne, da bør en så absolutt sette av tid for å studere disse tingene bedre, da de er en veldig stor og vesentlig del i det store bildet. Artiklene under de forskjellige overskriftene under her vil bli lagt inn fortløpende etterhvert som de er klar.

Oppdatert 16.Januar 2020

Det viser seg at etter 2,5 år at dette emnet fortsatt er blandt våre mest leste artikler, og at det er på dette området folk kontakter oss klart mest for å få både støtte og riktig veiledning. Vi har i denne perioden hjulpet mange som sliter under dette ondet, både med bedre kunnskap, støtte, forståelse, lokale kontakter og annen viktig hjelp.


Hold fast ved Den Hellige Ånd


Mange av dem som finner disse sidene om åndelig krigføring kan fortelle at de føler de blir dratt bort fra disse sider, eller vegrer seg unormalt mye for å gå inn på dem, derfor er det svært viktig å holde fast på Den Hellige Ånd`s kraft i deg. Det foregår alltid en indre kamp i dem som opplever dette, følg derfor det du egentlig søkte. Dette er en helt vanlig ting når en vil øke sin kunnskap på dette mørke området, for noen som lever i det skjulte er redd for å bli avslørt. Så kjemp imot om dette skulle skje, ta full kontroll over dine egne følelser og tanker! Søk kunnskap! Søk Gud!


Soldater av jesus Kristus?


Til dere som mistenker at noe ikke er som det skal i deres åndelige liv, men som ikke helt våger å snakke om dette til andre. Kanskje dere synes det er pinlig, er redd for å bli sett på som mer eller mindre sprø, etc. til dere ønsker jeg å si en ting. Tilhører dere et Kristent miljø hvor slikt ikke blir tatt alvorlig, eller hvor dere ikke blir tatt alvorlig, så dra derfra og se deg om etter en annen menighet.


"Mitt folk skal gå til grunne av mangel på kunnskap." (Hosea.4:6)


På grunn av slike uvitende forhold i menighetene har demonene fine dager, for disse Kristne tar ikke Guds Ord helt alvorlig, de holder seg bare til det som klør i øret. Så har du ikke full tillit til dine brødre og søstre i din menighet, så søk deg til en annen, det finnes mange flotte menigheter med mange flotte ansvarsfulle Kristne mennesker rundt om i landet vårt.


Mange Kristne sliter med demoner, du er garantert ikke alene, noen vet det selv, andre vet det ikke, og de har det verst. Du kan selv velge å bli fri fra dette, gå ikke å bær på dette alene, for det plager og sliter deg bare helt ut over tid, og det forsvinner ikke av seg selv. Å vandre med Jesus skal aldri være en plage, hver en dag skal minne deg på hvor heldig du er som har Ham, og hvor godt du føler deg, dette fordi Jesus har plantet sin fred dypt inne i sjelen din. Søk hjelp og bli fri nå! 


Sitat fra artikkelen "Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter "


"Vi kan enten velge å gjemme hodet i sanden, i håp om at Satan og hans demoner aldri vil angripe oss personlig eller dem som kan være nær oss. Eller vi kan velge å reise oss opp - være våken, påpasselig og nykter for enhver form for demonisk aktivitet som kan settes inn på oss eller våre nære kjære og venner  - og så være klar til å gå i umiddelbar kamp og kjemp med Guds ord som vårt sverd som Bibelen forteller oss alle om å gjøre som gode soldater av Jesus Kristus."

Sliter du, eller noen du kjenner med demonske aktiviteter og trenger mer hjelp enn det du klarer å finne her, ikke nøl med å ta kontakt med oss for videre spørsmål, utredninger, hjelp med personlig bønn, henvisning o.l. Vit at vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss her

Til deg, Herre, løfter jeg opp min sjel. Gud, jeg stoler på deg, la meg ikke bli til skamme; ikke la mine fiender seire over meg. Far, jeg ber for beskyttelse om natten og om dagen. Led meg til rettferdighet og styrk meg.  Amen 

Start del


Et greit sted å starte når en søker svar på ting en undres over

i dette usynlige og onde ånderiket som elsker å plage oss. 

100+ spørsmål & svar om  åndelig Krigføring

100+ spørsmål & svar om

åndelig Krigføring


En samling av spørsmål besvart av kunnskapsrike Kristne mennesker rundt om i verden. Deriblant lange studier av den onde del av åndeverdenen, hvordan den fungerer, dens hierakier, dens måte å forlede oss på, og satans virker i våre liv som Guds barn her på jorden.


Vi vil fremover tilføre flere spørsmål og svar etterhvert som de dukker opp.


>  Til artikkel  <

Grunnleggende del


Alle trenger å bli lært grunnleggende om åndelig krigføring, slik at de i det minste kan få en fullstendig og komplett forståelse for alt og nøyaktig hvorfor disse områdene er så farlige å begynne med.

Kloke som slanger, enfoldige som Duer

Kloke som slanger, enfoldige som duer


Å være klok som en slange betyr å ha en god, grunnleggende, fundamental kunnskap om hvilke områder du kan gå inn i, og hvilke områder du ikke kan gå inn i - og alltid være på vakt mot snarer, feller og bedrag som den mørke siden vil prøve å kaste på deg for å prøve å slå deg selvfølgelig, eller prøve å slave deg inn i et mørkt område, eller til en mørk sidegruppe av mennesker.


>  Til artikkel  <

Ha ikke frykt for demoner

Ha ikke frykt for Demoner


For de av dere som ønsker å lære å krige direkte mot demoniske ånder, er det aller første du trenger å få et godt grep på, det jeg kaller fryktfaktoren.


Det første demonene vil prøve å gjøre med deg når du prøver å komme direkte mot dem i Jesu navn, er bokstavelig talt å prøve å skremme buksene av deg. 


>  Til artikkel  <

Hva er tegnene på demonisering

Tegn på demonisering


I henhold til alle artiklene vi har på vår åndelige krigføringsside om hvordan vi skal håndtere demoniske ånder direkte, er det første du må gjøre når Gud leder deg til å jobbe med noen som kan være demonisert, å sørge for at det virkelig er demoner som angriper denne personen og ikke noe de forestiller seg eller dikter opp.


>  Til artikkel  <

Du må ikke håne eller spotte demoner

Du må ikke håne eller spotte Demoner


Dette er for de av dere som ønsker å gå inn i Herrens befrielsesministerie, hvor du vil la ham bruke deg til å kaste demoner ut av mennesker.


Om du ikke lærer hvilke regler som gjelder for denne typen intense spill med Herren, så kan du enkelt sette deg opp til selv å bli angrepet av disse demonene.


>  Til artikkel  <

Ulike typer demoniske ånder

Ulike typer Demoniske ånder


Til de av dere som ønsker å lære mer om befrielsesministeriet, skal vi bruke denne artikkelen for å gi deg noe mer spesifikk informasjon om de forskjellige demoniske åndene som er der ute.


Som oftest er demoner kjent ved deres "funksjonsnavn". Funksjonsnavnet skal fortelle deg hva demonen spesialiserer seg i når han blir festet til en person, enten det så er på utsiden eller på innsiden.

>Til artikkel  <

Prøve ånder, gave fra Den Hellige Ånd

Prøve ånder


Hva som skjer i denne gaven er at Den Hellige Ånd vil gi deg overnaturlig forstand, innsikt og kunnskap som involverer demoniske ånder, Guds engler og de menneskelige ånder.. Mange ganger vil denne gaven bli brukt til å fullstendig avsløre hva som virkelig foregår og opererer bak kulissene med noen.


>Til artikkel  <

Jezebel del


Uten tvil, den mest motbydelige, onde, ekleste, listigeste og forførende ånden i Satans hieraki må være det som mange kaller Jezebel-ånden.

Jesebels ånd, og hvordan den opererer

1. Jezebels ånd, og hvordan den opererer


Denne onde ånden har vært ansvarlig for ikke bare å bryte ned kirker, pastorer og forskjellige kristne ministerier, men den har også vært ansvarlig for å bryte opp mange ekteskap, vennskap, bedrifter, og har fått mange til å begå kaldeblodige mord og selvmord.


>Til artikkel  <

De måter en Jesebel ånd vil operere på

2. De måter en Jezebel ånd vil operere på


Her er 12 spesifikke ting jeg har isolert på denne ånden når den beveger seg inn på noen for å sette opp festning.


Igjen, denne type ånd liker å spille samme type spill hver gang den beveger seg inn og fester seg til noen.


>Til artikkel  <

Hvordan man håndterer en Jesebel ånd

3. Hvordan man håndterer en Jezebel ånd


Dersom du noen gang kommer over en person som har denne typen ond ånd på seg, og denne personen opererer nært deg til en viss grad, enten det er i kirken du går i, kirken du jobber for, arbeidsplass, eller  ektefelle, da er det aller første du må gjøre å gå direkte til Gud Faderen i bønn og få Hans direkte råd og strategi om hvordan du skal håndtere denne saken.


>Til artikkel <

Jesebels 37 mest typiske kjennetegn

4.  Jezebels 37 Mest Typiske Kjennetegn


Mange vil nok finne ting her som de kjenner igjen både i seg selv, og andre. Men det er mye som handler mest om følelser og bare det å være  et “forbannet” menneske fra starten av. Her må en se på antallet karakteristika og sammenhengen mellom flere av de forskjellige egenskaper som du finner her satt sammen i en enkelt person, og som du da kanskje mistenker kan ha fått denne ekle ånden i seg.


>Til artikkel <

Befrielse del


Hver gang Jesus ga sine apostler makt og befaling om å gå ut, og gå med Hans salvelse, fortalte han dem alltid om å kaste ut demoner som en av hans spesifikke kommandoer - ingen unntak!

4 nivåer av åndelig krigføring

1. 4 nivåer av åndelig krigføring


I riket for åndelig krigføring tror jeg at det er 4 grunnleggende nivåer som en troende må møte - avhengig av hva du kan ha å gjøre med i din nåværende samling av omstendigheter og hva du kanskje har hatt i tidligere deler av livet.


Å ha den spesifikke kunnskapen om hva hver av disse 4 nivåene handler om, kan virkelig hjelpe å kunne planlegge og utføre en god kampstrategi for å beseire demoner


>Til artikkel <

De 2 første nivåer av åndelig krigføring

2. De første 2 nivåer av åndelig krigføring


For de fleste kristne vil dette første nivået være det de sannsynligvis må møte oftest fra tid til annen. Dette første nivået er når en demon/gruppe av demoner begynner å angripe deg fra en utvendig posisjon, uten noen juridisk rett til å gjøre det.


På det andre nivået begynner ting å bli mye tyngre. Dette andre nivået er når demoner begynner å komme inn for et angrep, men denne gangen har de en fullt lovlig rett til å kunne gjøre det.

>Til artikkel <

Det 3. og 4. nivå av åndelig krigføring

3. Det 3. og 4. nivå av åndelig krigføring


I det tredje hovednivået må vi takle direkte angrep fra demoner. Det som skjer i dette området er at noen ganger vil demoner få lov til å komme inn, og feste seg til en person som følge av hva noen andre kan ha gjort mot den personen.


Et annet område i riket med å kjempe mot demoner hvor de kan hoppe fra dårlige foreldre over på noen av barna - hvor de prøver å få dem til å gjøre de samme avvik og oppførsler som deres foreldre.

>Til artikkel <

Konklusjon på 4 nivåer av åndelig krigføring

3.Konklusjon på  4 nivåer av åndelig krigføring mot Demonske ånder


Det jeg personlig har funnet ut når det gjelder åndelig krigføring, ved å måtte handle direkte med demoniske ånder, er at det er klare regler i dette spillet, og det er grenser for hvor langt de kan gå og hvor mye de kan komme unna med.


For alle kristne finnes det fullstendig frigjøring fra demoner, uansett hvor ille og hvor håpløs situasjonen kan se ut for deg.


>Til artikkel <

3 Hovedartikler


Ved tyngre besettelser, spesielt forårsaket av okkult virksomhet, ouija brett og annen direkte aktivitet med onde makter.

Befrielsessystem for å kaste ut demoner på innsiden av en person

1. Kaste ut demoner på innsiden


I denne artikkelen vil jeg gi deg et godt befrielsessystem som skal brukes når du skal arbeide med noen av disse tyngre innvendige type tilfeller.


Alle gode utdrivere har sine egne måter og sitt eget system som en bruker når en arbeider med denne type tyngre saker.


Den Hellige Ånd ta ansvar ved å lære deg og å lede deg til hvordan du gjør dette.


>Til artikkel <

Hvordan håndtere de juridiske rettighetene til demoner

2. De juridiske rettighetene til Demoner


Som jeg har sagt i den ovennevnte artikkelen, tror jeg ikke på at demoner kan komme inn i en persons kropp uten noen spesiell grunn for å gjøre dette..


Jeg tror at vår Gud er en Gud av perfekt orden og resonnement. Og hvis demoner er i stand til å komme inn i kroppens indre, må det være en slags spesifikk grunn som har gjort at dette kan skje med dem. Ellers ville vi alle hatt demoner som bor på innsiden av oss hele tiden.

>Til artikkel <

Hvordan gjøre en selvbefrielse

3. Hvordan gjøre en Selvbefrielse


Gud har gitt alle Kristne myndighet og makt til å kaste ut demoner, og det inkluderer også kristne som har demoner knyttet til dem selv - enten de er på utsiden av dem eller på innsiden av dem.


Du kan enten oppsøke en god frigjører som vil vite hvordan du skal kaste ut demoner og la dem gjøre det for deg hvis du er for redd for å prøve å gjøre det selv. Eller du kan forsøke å gjøre det selv ved hjelp av en selvbefrielse.

>Til artikkel <

Befrielse fra satanisme

Befrielse fra satanisme


Enten du ble født inn i denne typen ond kult eller senere har falt inn i denne kulten, er jeg her for å fortelle deg som Guds representant at det er en fullstendig tilgivelse for deg for syndene du allerede har begått mens du er under denne gruppens onde innflytelse - og at det er full frihet og befrielse for deg - hvis du bare vil være villig til å ta Jesu Kristi frelsende hånd og la ham trekke deg ut av dødsfellen du har falt inn i. Du trenger ikke fortsette å forbli i trellskap og slaveri til Satan og hans onde demoner.

>Til artikkel <

Verktøy for åndelig krigføring


Kampvers, kampbønn, vitnesbyrd og strategier for å kunne bryte i stykker tyngre generasjonsforbannelser, og for å kunne foreta en vellykket utdrivelse av demoner, enten i en selv eller i en annen.

Kampvers mot demoniske angrep

Kampvers mot Demoniske Angrep


Den Hellige Ånd selv vil bevege seg veldig kraftig mot disse demonene hvis du begynner å sitere slike kampvers direkte mot dem. Disse kampversene vil gi deg maksimal skyts til å bruke mot enhver demon du måtte engasjere deg med.


Bruk disse svært kraftfulle kampversene i forbindelse med Den Hellige Ånds kraft som virker gjennom deg, og ingen demon fra helvete vil være i stand til å stå imot denne typen angrep.

>Til artikkel <

Kampbønn for å bryte demoners juridiske rettigheter

Kampbønn for å bryte  Demoners Juridiske Rettigheter


I artikkelen "De 4 nivåer av åndelig krigføring mot demoniske ånder" ga jeg deg de fire grunnleggende nivåene der demoniske ånder kan angripe mennesker - noe som inkluderer alle kristne.


Denne spesifikke artikkelen omhandler det andre nivået - som er når demoner får lov til å angripe som følge av en juridisk rett gitt til dem av den personen de har målrettet.

>Til artikkel <

Vitnesbyrd og kampbønn for å bryte en generasjons forbannelseslinje

1. Vitnesbyrd og Kampbønn for å bryte  en generasjons forbannelse


Denne artikkelserien i 4 deler vil fungere som en oppfølging av artikkelen 

"4 nivåer av åndelig krigføring mot demon-iske ånder” som er oppført like over her. Denne artikkelen vil omhandle det fjerde nivået som er nevnt i den artikkelen - og det er hvordan du kan kaste ut demoner som angriper noen som et resultat av en generasjons forbannelseslinje som har dannet seg mellom personen og en eller begge hans syndende foreldre.

>Kommer <

6 trinn for å bryte en generasjons forbannelseslinje

2. 6 trinn for å bryte en generasjons forbannelse


Her er de 6 grunnleggende trinnene du må ta for å kunne motta total befrielse fra alle demoner som kan ha fulgt deg inn i ditt voksne liv som et resultat av alvorlige overtredelser gjort av en eller begge dine naturlige foreldre.


Jeg vil først liste dem opp etter hverandre, slik at du kan se nøyaktig hva du skal gjøre, og så vil jeg vise deg nøyaktig hvordan du gjør hvert av disse trinnene under de aktuelle overskriftene nedenfor.

>Kommer <

Vitnesbyrd om å bryte en generasjons forbannelseslinje

3. Vitnesbyrd om å bryte en generasjons forbannelseslinje


Kampbønnen jeg vil gi deg nedenfor er akkurat den samme som jeg gav til en ung 16 år kristen jente for flere år siden. Denne jenta hadde kontaktet oss med en veldig interessant historie som endte opp med å sette alle 6 av trinnene ovenfor i full sving.


Denne unge jenta var virkelig klok i forhold til hennes alder. Hun var blitt frelst da hun var yngre, og hun hadde utviklet en veldig nær, intim og kraftfull vandring med sin Herre og frelser.

>Kommer <

Kampbønn for å bryte en generasjons forbannelseslinje

4. Kampbønn for å bryte  en generasjons forbannelseslinje


Her er kampbønnen for å forsøke å bryte noen grep som disse demonene kan ha på deg, og som er opprettet gjennom din biologiske far.


1. Jeg ville prøve og si denne kamp-bønnen når du skal være hjemme alene - da dette vil være en kamp mellom deg, Gud og disse demonene.


2. Jeg ville sagt hele denne bønnen høyt, siden demoner ikke kan lese tankene dine.

>Til artikkel <

Jesu Blod del


Mange av de ikke-kirkelige menigheter snakker om kraften ved å påkalle Jesu blod - men de forteller deg ikke nøyaktig hvordan du skal gjøre det,

Hvordan påkalle Jesu Blod for beskyttelse og befrielse

Hvordan påkalle Jesu Blod for beskyttelse og befrielse


I denne artikkelen vil jeg vise deg nøyaktig hvordan du skal påkalle blodet, hva du skal påkalle det på, noen ting du kan påkalle det mot, og hvor ofte du må påkalle det for å få Guds maksimale beskyttelse på deg i dine spesifikke tilfeller og omstendigheter.


Jeg vil også gi deg de skriftlige grunnene som gir alle kristne mulighet til å bruke denne form for offensiv bønn.

>Til artikkel <

Hvordan påkalle Jesu Blod for beskyttelse

Hvordan påkalle Jesu Blod for beskyttelse 


Det første du bør gjøre er å lage en personlig liste over alt det du vil ha Guds beskyttelse på. Dette er hva jeg kaller det grunnleggende. Jeg vil gi deg mine anbefal-inger om hva noen av disse grunnleggende tingene bør være. Du må så legge til dine egne personlige ting på denne listen for å fullføre den.


Her forklarer jeg de grunnleggende tingene du bør ha dekket under Jesu blod for hans guddommelige beskyttelse.

>Til artikkel <

Hvordan påkalle Jesu Blod for befrielse

Hvordan påkalle Jesu Blod for befrielse


Du eller noen andre du vet, kan nettopp ha blitt rammet av en livstruende lidelse eller sykdom som kreft. Du kjenner kanskje noen som er alkoholiker eller rusmisbruker, og de klarer ikke å bryte seg fri fra det.


Du kjenner kanskje noen andre som er sterkt deprimerte og som tenker seriøst på selvmord. En annen person du kjenner kan være under et alvorlig demonisk angrep som følge av å engasjere seg i en eller annen form for okkult aktivitet.

>Til artikkel <

Skriftvers om Jesu Blod

Skriftvers om Jesu Blod


Hva sier Bibelen om Jesu blod? Hvorfor er dette en del av nattverden? Da disiplene satt sammen, sa Jesus: «Ta imot og spis! Dette er min kropp.» (Matteus 26:26). Så takket han og tilbød dem koppen og sa:

Og han tok et beger, takket, ga dem og sa: "Drikk alle av det! For dette er mitt blod, paktens blod, som blir utøst for mange så syndene blir tilgitt." Matteus 26: 27-28).

Lær mer om viktigheten og betydningen av dette emnet fra denne samlingen med bibelvers.

>Til artikkel <

Vitnesbyrd om Jesu Blod


Her kommer 3 vitnesbyrd fra våre lesere om hvordan de har påkalt Jesu Blod for å kunne få hjelp til både befrielse og beskyttelse.

Påkalte blodet mot selvmordsangrep

Påkalte Blodet mot Selvmordsangrep


Mange i vår verden i dag lider av depresjon. Bestelgende reseptbelagte legemidler de siste årene har vært antidepressiva. Det er millioner av amerikanere som kjemper med dette problemet. Med noen av disse tilfellene er tvangstanker, som ved selvmord er ganske vanlig. Og demoner er bare for ivrige etter å komme inn for et angrep når de ser noen ligge nede og er helt ute.


>Til artikkel <

Påkalte Blodet mot Hjemmeangrep

Påkalte Blodet mot Hjemmeangrep


For de av dere som tror på kraften til å påkalle Jesu blod for befrielse og beskyttelse, har vi nettopp fått et veldig godt vitnesbyrd fra en kvinne i S. Afrika.


Hun mottok en veldig sterk ledelse fra Herren en dag om å vandre rundt huset hennes og påkalle Jesu blod som en blodlinje rundt huset hennes. Hun gjorde ikke dette med det samme, da hagen ikke hadde blitt slått ennå, og hun likte ikke å gå der i det lange gresset.

>Til artikkel <

Påkalte Blodet mot skadet stemmebånd

Påkalte Blodet mot Skadet Stemmebånd


For en stund siden mottok vi en epost fra en pastor som hadde en dramatisk helbredelse, som hendte midt i en av hans kirketjenester.


Lang historie kort, han og hans kone hadde noen økonomiske problemer. Han gikk til sengs en natt og endte med å ha en drøm om at han var i en åndelig kamp, og han så seg selv rope ut ordene, "Jesu blod".


>Til artikkel <

Hjelpemiddel del


En samling av divers vitnesbyrd og åndelige krigføringsverktøy som vil være nyttig for deg.

Tilbedelse og Prising

Tilbedelse og Prising


Hva noen kristne ikke forstår er at du ikke bare kan tilbe og prise Herren i en menighetssetting eller i ditt eget hjem, men at du også kan tilbe og prise Herren midt i enhver form for åndelig krigføring du måtte gå igjennom.


I denne artikkelen gir vi deg 21 meget gode vers om å kunne tilbe og prise Herren i Den Hellige Ånd, sammen med å gi deg noen kommentarer om noen av de mer intense nivåer av tilbedelse og prising du vil se i karismatiske og ikke-tverrkirkelige type kirker.


>Til artikkel <

Beordre Demoner om å Tre tilbake

Beordre Demoner om å Tre tilbake


I denne artikkelen vil jeg gi deg en veldig kraftig, åndelig krigføringstaktikk og strategi som du kan bruke når du prøver å vitne til noen som har demoner direkte knyttet til seg.


Som mange av dere sikkert allerede vet, vil du ha veldig store problemer med å prøve å vitne til noen hvis de har demoner knyttet til dem. Årsaken er at demonene vil reise seg opp i personen mens du prøver å vitne til dem, og de vil da forsøke å forhindre at ordene dine kommer til å nå personens tanker.


>Til artikkel <

De 100 beste Kampvers fra Bibelen

De 100 beste Kampvers fra Bibelen


I denne artikkelen vil jeg gi deg 100 av de beste kampversene fra Bibelen. Jeg kan ganske enkelt ikke uttrykke meg nok om kraften som er i disse spesielle kampversene fra Bibelen.


For de av dere som har lest hele Det Gamle Testamentet, er en av de tingene som virkelig skiller seg ut, hvordan Gud Faderen ikke ville nøle med å gå i kamp 

for hans utvalgte folk, jødene, da de vandret i god tro med Ham.


>Til artikkel <

Tolkning av Matteus 12:45 

Tolkning av Matteus 12:45 


I denne artikkelen gir jeg deg det viktigste verset fra Skriften hvor denne åpenbaringen blir gitt til oss av Herren, og egnet tolkning og kommentar om hva dette verset prøver å fortelle oss. Det ville være min sterkeste anbefaling at du også leser denne artikkelen som en del av studiet ditt om dette emnet.


For å virkelig forstå dette verset må du også se på de to versene som ligger rett over det - vers 43 og 44. Jeg vil gå videre og gi deg alle 3 versene nedenfor, og deretter gi deg noen kommentarer om hva som egentlig foregår i dette verset.


>Til artikkel <

Hvordan finne en Befrier i ditt område

Hvordan finne en Befrier i ditt område


Hvis du kjenner noen andre som har demoner som angriper dem, og de ikke har kunnskap eller dristighet nok til å kunne håndtere demonene på egenhånd, så har du en av to mulige alternativer.


Du kan enten forsøke å drive demonene bort fra vennen din helt alene - eller du kan søke tjenesten fra en salvet minister som vil vite hvordan en skal gjøre en virkelig befrielse.


> Kommer <

Farene ved det Okkulte

Farene ved det Okkulte


Med fremrykket av det som kalles New Age Bevegelsen, er det mange kristne som blir trukket inn i farlige mørke aktiviteter.


Mange kristne har ikke lest Bibelen i sin helhet, og de er dermed ikke klar over de strenge advarslene som Gud Faderen har gitt om å være involvert i noen form for okkult aktivitet. De fleste av disse advarslene er helt tilbake i Det gamle testamente, men fullt ut aktuelle.


> Til artikkel <

De ekstreme Farene med Ouijabrett

De ekstreme Farene med Ouijabrett


Uten tvil, en av de farligste og dødeligste enhetene som brukes av mennesker i okkulten, må være ouijabrettet. Vi vet alle hva denne enheten er, ettersom vi har vokst opp med at det blir solgt i alle de store varehusene i hele landet vårt.


Vi trodde alle at det bare var et harmløst brettspill, og at det var bare våre tanker og forestillinger som faktisk flyttet planchetten over bordet.


> Til artikkel <

Hvordan gjenkjenne demonske symboler

Hvordan gjenkjenne demonske symboler


I dagens velferdssamunn er det mange som reiser verden rundt, og bringer med seg hjem suvenirer og ting som kan være symboler for onde makter vi absolutt ikke ønsker å ha i våre hjem.


Disse blir gjerne plassert på hyller, hengt på veggen, eller kanskje gitt videre som gaver i beste mening. Særlig for den som er Kristen kan dette være starten på en grufull tid med mange plager og såre fortvilelser.

> Til artikkel <

Farene ved Automatisk skriving

Farene ved Automatisk skriving


Automatisk skriving er et annet verktøy som brukes i det okkulte for å få direkte kontakt med ekte, levende, demoniske ånder.


Automatisk skriving er der du lar en demonisk ånd kontrollere armen og hånden din fullstendig, slik at den kan skrive hvilke meldinger den vil gi deg. Det er akkurat som ouijabrettet, der du lar demonen kontrollere planchetten for å stave nøyaktig hva den vil fortelle deg.


> Til artikkel <

Farene ved hypnose

Farene ved Hypnose


Hypnotisøren la henne “under” i den ene økten de hadde. Da hun kom ut og dro hjem den kvelden, fant hun ut at hun begynte å miste hukommelsen.


Med andre ord, hun begynte å miste evnen til å huske og komme på ting - både på kort og lang sikt. I løpet av bare et par dager mistet hun bokstavelig talt 50% av evnen til å huske ting. Hun kunne ikke lenge huske og komme på ting slik hun pleide.


> Til artikkel <

Gud vil kjempe dine slag

Gud vil kjempe dine Slag


Noen ganger vil Gud kjempe den faktiske kampen gjennom deg, andre ganger vil han bare fortelle deg at du må holde din posisjon og gjøre absolutt ingenting, og da vil Han bevege seg for å helt ta ut angrepet mot deg.


Det er her Gud viser deg hvor kraftig og hvor fantastisk Han virkelig er når Han beveger seg inn i kamp for å personlig beskytte deg.


> Til artikkel <

Når frykten styrer ditt liv

Når frykten styrer livet ditt


Mennesker frykter mange ting. De frykter for hva fremtiden bringer, korrupsjon, sykdommer, død, terror, vold, finanskrise, og listen bare fortsetter og fortsetter.


Problemet med frykt, er at når den ikke kontrolleres, kan den føre til åndelig vekst-hemming. I stedet for å gå videre i din tro, holder du deg innenfor din komfortsone.


Sliter du med frykt? Les da disse ord som er laget spesielt til deg fra vår Herre!


> Til artikkel <

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Masturbering/Onani


Har endetiden kommet?


Vennskap og svik


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?