Påkalte blodet mot skadet stemmebånd

Vitnesbyrd om å påkalle Jesu Blod for befrielse

For en stund siden mottok vi en epost fra en pastor som hadde en dramatisk helbredelse, som hendte midt i en av hans kirketjenester.


Lang historie kort, han og hans kone hadde noen økonomiske problemer. Han gikk til sengs en natt og endte med å ha en drøm om at han var i en åndelig kamp, og han så seg selv rope ut ordene, "Jesu blod".

Da han våknet dagen etter, tok han det som et ord fra Herren, og at han måtte påkalle Jesu blod på sin nåværende situasjon. Han gikk da på sin datamaskin, gjorde et google-søk, og endte opp med å finne vår nettside og ble deretter ledet rett til vår artikkel om hvordan å be om Jesu blod for befrielse og beskyttelse.


Etter å ha lest hva vi hadde i denne artikkelen, begynner han å dele informasjonen vi hadde i den artikkelen med kirkens medlemmer i en av hans tjenester. Da han delte denne informasjonen med sin flokk, fortalte han dem også at de kan også be om Jesu blod mot noe spesifikt, for eksempel noen form for lidelse, smitte eller sykdom.

Etter at han delte denne informasjonen med sin flokk, var det en kvinne som hadde skadet stemmebåndene som følge av en komplikasjon som hadde skjedd med graviditeten for 2 år siden. Helt siden hun hadde den komplikasjonen som oppstod med stemmebåndene, syntes hun alltid at det var for smertefullt å kunne synge.


Etter å ha hørt på rådene vi hadde i vår artikkel, bestemmer denne kvinnen seg for å prøve det ut. Hun fortsetter å be om Jesu blod på sine skadede stemmebånd der midt i kirketjenesten, og Gud går da inn for å helbrede hennes skadede stemmebånd helt. Hun var i stand til å synge for første gang uten noen form for smerte midt i kirketjenesten.

Igjen, bare et annet dramatisk vitnesbyrd som viser kraften som er i Jesu blod og at den også kan brukes mot enhver form for lidelse, smitte eller sykdom som du kan kjempe med.


Ifølge nyhetsbrevet vi sendte ut for en uke siden, hadde vi godkjent et annet utrolig vitnesbyrd der Gud beveget seg i løpet av 15 minutter for å helt helbrede og frigjøre en mann fra en 20 år gammel kokainavhengighet. Og en del av kampbønnen som hans kone uttrykte for at han skulle få Gud til å bevege seg inn med sin helbredende og befrielsesmakt, var at hun påkalte Jesu blod direkte mot hans kokainavhengighet og de demoner som var knyttet til ham, og som drev ham til å fortsette å bruke.


Hvis noen av dere kjemper mot noen form for lidelse, sykdom eller avhengighet, kan du prøve å legge inn en påkallelse av Jesu blod direkte mot det, slik vi har vist deg hvordan du gjør i mange av våre andre artikler. Igjen, å legge til en påkallelse av Jesu blod kunne helt snu vinden for deg som det gjorde i disse to tilfellene, og i noen av de andre vi har oppført på vår side.

Vitnesbyrdet


Her er ord for ord vitnesbyrdet som vi mottok fra denne pastoren, og akkurat det som hadde skjedd den dagen, midt i en av hans kirketjenester.

"Først av alt, la meg si at jeg virkelig takker Gud at jeg fant ditt nettsted på nettet. Dine vitnesbyrd og informasjon var (og er) en slik velsignelse for meg og vår kirke. Nylig var min kone og jeg midt oppi en vanskelig økonomisk rettssak. Jeg spurte Herren hva som skulle være vår strategi og hvordan skulle vi føre oss selv.


Den kvelden hadde jeg en drøm der jeg fant meg selv i en åndelig kamp og jeg ropte, "Jesu blod", i en meget høy og kommanderende stemme. Jeg tok det for å bety at dette skulle være vår strategi, og med det beste av våre evner begynte vi å anvende det umiddelbart.


Et par dager senere (faktisk var det sist torsdag) Jeg googlet dette og fant ditt nettsted. Wow! Hvilken velsignelse! I går 10. august underviste jeg i Åpenb.12:11 i vår 10:30 bibelske gruppe. Jeg brukte mange av dine prinsipper og instruksjoner i leksjonen. En ting som skjedde umiddelbart var dette:


En av våre damer hadde fått hennes stemmebånd noe skadet under en graviditet for omtrent 2 år siden. Ingenting alvorlig, men det ville alltid gjøre vondt for henne å synge. Men i går, da jeg instruerte på hva du sa om å bruke blodet til og / eller mot bestemte ting, begynte hun å gjøre det. Hun begynte å påkalle blodet spesielt over hennes stemmebånd. Under morgentjenesten vitnet hun om hva hun hadde gjort, og hun sa at da hun begynte å synge sammen under vår åpningssang, hadde hun ingen smerte!


Som jeg sa, følger vi dine instruksjoner. Hver morgen så snart vi står opp, vet vi at vi først skal overgi oss selv igjen til Gud, og da skal vi dekke våres ånder, sjeler og kropper med blodet. Vi tar oss også tid denne uken for å etablere blodlinjer rundt alt som angår oss.


Igjen, takk så mye for å være en velsignelse! Jeg ser frem til å høre fra deg.

vitnesbyrdsiden på nettstedet vårt har vi flere gode artikler som vil vise deg hvordan påkalling av Jesu blod tok helt ut hva disse menneskene måtte kjempe mot. Noen av tingene som ble helt tatt ut var fysisk overgrep i ekteskap, alkoholisme, to terminale kreftformer og en 20 år gammel kokainavhengighet. Og disse ble alle tatt ut veldig raskt, etter at den personen hadde påkalt Jesu blod direkte mot det.


Vi vil sørge for å viderebringe flere utrolige vitnesbyrd vi mottar på kraften i å påkalle Jesu blod.