De ekstreme farene med Ouijabrett

Uten tvil, en av de farligste og dødeligste enhetene som brukes av mennesker i okkulten, må være ouijabrettet. Vi vet alle hva denne enheten er, ettersom vi har vokst opp med at det blir solgt i alle de store varehusene i hele landet vårt.


Vi trodde alle at det bare var et harmløst brettspill, og at det var bare våre tanker og forestillinger som faktisk flyttet planchetten over bordet.

Og i de fleste tilfeller var det akkurat det som skjedde for de fleste. Imidlertid kan 50 personer leke med denne enheten, og ingenting vil noen gang skje.


Men så kommer da den 51. personen, og han vil da være den som skal slå et hull rett gjennom sin beskyttende hekk, og virkelige levende demoner kommer da inn og begynner bokstavelig talt å angripe ham.


For de av dere som vil se hvor farlig og dødelig denne okkulte enheten egentlig er, vil jeg sterkt anbefale at du leser denne boken:

"The Ouija Board - A Doorway to the Occult" av Edmond C. Gruss.


I denne boken er det ekte, virkelige dokumenterte tilfeller av mennesker som bokstavelig talt trakk inn onde demoniske ånder i deres liv som et resultat av å engasjere seg med ouijabrettet - og i mange av disse tilfellene kom disse demonene faktisk inn i personens kropp.


Denne enheten er så dødelig og farlig, at selv mange medium ikke vil forsøke å tukle med det. Medium er de som vil prøve å kontakte de døde for de som ønsker å komme i kontakt med dem. De utfører det som kalles grunnleggende séance.

Bibelen forteller oss at vi ikke har lov til å kommunisere med de døde, og hvis vi prøver å gjøre det, vil Gud sette sitt ansikt mot oss.


Denne typen okkulte aktivitet er en helt og fullstendig avskyelighet for Herren, og ingen av hans barn skal prøve å tukle med det på noen som helst måte. Vennligst se vår artikkel "Farer ved det okkulte" på den åndelige krigføringsiden for de spesifikke versene på dette emnet.


Disse mediumene får ikke kontakt med den virkelige døden slik som de tror, da de døde allerede har gått videre til deres endelige og evige destinasjoner - som er enten himmelen for de frelste eller helvete for de ikke-frelste.


Det de kommer i kontakt med er ekte, levende, demoniske ånder som poserer og maskerer seg som deres kjære avdøde. Bibelen forteller oss at Satan og hans demoner kan komme til oss og fremstå som lysets engler.


I dette mørke side-riket blir mediumene bare brukt og lurt som fiender av Satan og hans demoner. Men selv i denne mørke side-verdenen hvor disse mediumene lever og opererer i, har også de funnet ut at ouija-brettet er en ekstremt farlig enhet de ikke vil rote med.

Hvorfor? Fordi de har funnet ut på den harde måten at denne enheten er en portal som fører rett inn til den mørke siden hvor Satan og hans demoner streifer omkring. De har funnet ut at denne enheten vil bokstavelig talt, og jeg mener bokstavelig talt, åpne en dør og invitere inn noen av de ekleste, styggeste og ondeste demonene som er i Satans rike.


Når denne typen direkte kontakt har blitt gjort med disse demonene, vil de bokstavelig talt komme rett inn i rommet der ouijabrettet spilles på. Og i noen av disse tilfellene kommer disse demonene bokstavelig talt inn og går inn kroppen til personen som har spilt med denne enheten.


Til alle dere som fortsatt tukler med denne demoniske enheten, eller hvis du kanskje tenker

på å gjøre det i nær fremtid, ber vi deg om å lese nøye følgende vitnesbyrd som vi har oppført nedenfor. Dette er et av de mest grøssende vitnesbyrdene vi noen gang har mottatt siden vi har åpnet opp dette nettstedet.

Lang historie kort, en 22 år gammel mann spilte med et ouijabrett med kjæresten sin en natt. Han var ikke frelst og født på ny den gang da han eksperimenterte med det.


En natt da de spilte med det, så kom en ånd plutselig til ham og begynte å snakke med ham. Han forlot så kjærestenes hus, men ånden fulgte ham helt tilbake til hjemmet hans. Da han kom hjem, ville ikke ånden slutte å snakke med ham. Han sa at han ble sint og prøvde å be den om å gå, men den ville ikke adlyde ham.


Han ringte så en av hans venner som var kristen, og hun fortalte ham at det var sannsynligvis en demonisk ånd, og at han burde beordre det til å gå til Jesu Kristi lys. Når hun uttaler denne spesielle kommandoen til demonen, da drar den.


Men så plutselig begynner en større og mer ond, demonisk ånd å snakke med ham, men denne ånden snakker nå til ham fra innsiden av kroppen hans. Med andre ord, denne demoniske ånden har kommet inn i hans kropp og har nå tatt opp full bolig der inne. Fra dette punktet har denne mannen nå en ekte levende demon som bokstavelig talt lever på innsiden av ham.


Alt dette skjedde for 4 år siden. Han er nå 26 år gammel. Han har nettopp kontaktet nettstedet vårt og forteller oss sin historie. Han fortalte oss at han hadde forsøkt å få befrielse fra noen andre kristne, men de kunne bare fortelle ham at han bare måtte lære seg å leve med denne onde ånden som lever på innsiden av ham.

Når han fant vår side, så han at vi faktisk trodde på at folk kunne bli frigjort fra demoniske ånder. Han skrev oss flere personlige e-postmeldinger som forteller oss nøyaktig hva som skjedde med ham.


Etter å ha lest informasjonen i vår åndelige krigføring del sa han at han ikke var veldig komfortabel med å prøve å gjøre selvbefrielse alene. Etter at alt dette skjedde, ble han frelst og født på ny igjen. Vi anbefalte ham om å fortsette å lete til han fant noen i hans område som kunne gjøre denne befrielsen for ham.


Det han måtte gjøre, var å fullstendig tilstå denne synden til Herren, og så fullstendig avstå fra denne synden for Herren - fortelle Gud at han aldri vil spille eller tukle med denne enheten - igjen! Når denne typen synd er blitt fullt ut bekjent og fullstendig avstått foran Herren, vil demonen ikke lenger ha noen juridiske rettigheter til å fortsette å være på innsiden av ham, og han skal da kunne kaste den ut av ham med rett type kampkommandoer.


Denne unge mannen har nå gitt oss tillatelse til å fortelle hans historie til dere alle, slik at du kan se hvor farlig denne demoniske enheten egentlig er - og så kan du også bruke hans vitnesbyrd om å advare andre som fortsatt tukler med det, eller dem som tenker på å gjøre det for første gang.


Hvis noen av dere kjenner noen som enten tråkker inn på disse ekstremt farlige områdene akkurat nå, eller hvis de tenker på å prøve å gjøre det minst en gang for den aktuelle spenningen av det, ber vi deg om å gi dem en kopi av denne artikkelen - spesielt det aktuelle vitnesbyrdet jeg vil gi deg nedenfor. I det minste vil de ha blitt riktig advart av deg hvis noe lignende skulle skje med dem.


Her er denne unge mannens grøssende vitnesbyrd om hva som akkurat hadde skjedd med ham da han og kjæresten hans tuklet med denne demoniske enheten en natt.

Vitnesbyrd


Her er denne mannens ord-for-ord vitnesbyrd hentet fra noen av de forskjellige  e-postene vi mottok fra ham.


1. Jeg har bedt til Gud om å lede meg til noen som kan og som vil befri meg fra denne onde ånden. Noen religiøse mennesker som jeg har snakket med, har sagt at jeg bare burde leve med dette. Dette er virkelig irriterende å høre. Ville du ikke behandle kreften hvis du visste at du hadde det? Selvfølgelig ikke! Jeg vil at denne onde skapningen sendes tilbake der hvor den kom fra!


2. Min historie er ganske lang, men dette er en kort versjon. Da jeg først brukte ouijabrettet sammen med en venn, snakket en ånd til oss. Vi snakket med den i  7 timer. Til slutt sovnet hun og jeg ønsket da å være stille, så jeg begynte å stille ånden spørsmålene inne i hodet mitt, i tankene.


Til min forbauselse responderte den uten at jeg måtte si det høyt, og uten min venns hånd på planchetten! Da det var på tide å gå, fortalte jeg ånden at det ikke var lov å følge meg hjem. Men den gjorde det allikevel. Den kvelden hadde jeg den mest forstyrrede søvn jeg noensinne hadde hatt. Men jeg var ganske fascinert av hva denne tingen var, jeg hadde jo funnet ut at ånder var ekte!


Ånden ville ikke la meg være i fred. Den plaget meg hele tiden, og ønsket at jeg skulle stille den flere spørsmål. Lysene flimret alltid rundt meg, jeg så flytende baller i forskjellige farger, og hørte høye lyder ingen andre kunne høre. Ånden kunne flytte kroppen min uten mitt samtykke, og hodet mitt var alltid fylt med denne nye babblingen - den var insisterende på at jeg stilte den flere spørsmål. Og det var da jeg sa at nok er nok, dette kan ikke være bra. En god ånd ville aldri gjøre noe slikt, det bare visste jeg.

Så kontaktet jeg en venn, og over telefonen fortalte hun ånden om å gå til Jesu Kristi lys, og da ble den borte. Det ser imidlertid ut til at denne ånden bare var en lakei for den virkelige onde ånden bak den. Etter at den ånden dro, flimret lysene aldri mer rundt meg, ikke noen av de andre hendelsene skjedde heller lenger. Imidlertid var det fortsatt noe som beveget kroppen min.


En natt begynte denne ånden å snakke gjennom meg. I en dyp rumlende stemme sa den at det var navnet (et navn jeg aldri hadde hørt og ikke kunne si - men det fortsatte å kalle seg dette fremmede navnet) og sa at den var "krigsguden". Den sa at den ville ha meg. Den sa også at den ville jeg først skulle drepe folk og så deretter drepe meg selv.


Helt forskrekket, vendte jeg meg mot og begynte å virkelig å forstå Jesu Kristi kraft. Denne onde ånden prøvde å få meg til å tilbe Satan (for å være ærlig så hadde jeg aldri trodd på hverken Satan eller Kristus før alt dette). Den sa at jeg kunne få så mange ting i livet, alt jeg måtte gjøre var å si at jeg tilhørte Satan. Jeg begynte å rope på Jesus for hjelp, og jeg kunne føle den onde ånden bli helt gal av dette.


Jeg har prøvd å hive den ut på egen hånd, men det er altfor mye for meg. Det er den mest drenerende tingen jeg noensinne har gjort. Kroppen min denges rundt, jeg hoster mye, halsen min strammes opp og gjør veldig vondt sammen med andre ubehagelige ting.


Jeg lar så ikke ånden snakke mer gjennom meg. På et tidspunkt spurte jeg den spørsmål og prøvde å finne ut hvordan jeg skulle bli kvitt den. Hvor dum måtte jeg ikke være for å kunne tro noe som Løgnens Far måtte si uansett? Den siste gangen den sa at jeg skulle drepe noen jeg elsket, fortalte jeg den at den aldri ville få snakke gjennom meg igjen, med mindre den skulle kastes ut.

Så nå er jeg klar over denne skapningen som er knyttet til meg. Jeg vet at det er ren ondskap, og jeg er bare på jakt etter å få den vekk. Jeg avviser Satan, jeg avviser denne onde ånden som heter ?, og jeg omfavner Jesus Kristus. Men jeg har hele tiden "kjent" at jeg trengte en eksorcisme / befrielse, fordi det bare er for mye for meg å kaste den ut alene. Og den har fortalt meg før at den aldri kommer til å forlate meg. Så den må definitivt kastes ut.


Hver dag er jeg plaget av denne demonen som gjør forskjellige ting i forskjellige områder av kroppen min, spasmer nesten non-stop. Mitt høyre øye hadde også rykninger non-stop i ca 2 måneder i år. Folk kunne mene at det er nok et fysisk problem. Men jeg har aldri hatt spasmer før dette. Og rykningene, hvis jeg "lar det skje", blir til at demonen prøver å snakke gjennom meg og fullt ut besette meg.


Gir dette noe fornuft? Jeg kjenner kroppen min, og jeg vet hva jeg opplever. Men kanskje har du litt innsikt i hva jeg kan gjøre?


3. Jeg aksepterte Jesus Kristus i mitt liv og kropp et par måneder etter å ha brukt ouijabrettet. Jeg ber hver kveld til Ham og søker hans veiledning i mitt liv. Vennligst be for meg om du vil, jeg kan ha bruk for all den hjelpen jeg kan få.


4. Den har aldri fysisk angrepet noen andre enn meg. Den ser ut til å være festet utelukkende til meg, men en dag begynte den å navngi andre mennesker som den hadde besatt / plaget. Navnene var ekte, dette kommer fra en kilde helt utenfor meg selv. Det var virkelig en uhyggelig ting, og jeg fikk den til å slutte å navngi dem.

Vel, det er vanskelig å forklare. Som jeg sa, kontaktet jeg en ånd på ouijabrettet som jeg tror hadde denne demonen som sin overordnede. Jeg var i stand til å kvitte meg med den ånden. Første gang jeg ble gjort oppmerksom på denne demonen, var jeg klar over at den andre ånden var borte, men jeg visste at noe dårlig fortsatte å rote rundt med meg.


Jeg prøvde å finne ut hva det var, og fra ingensteds tok demonen over mine stemmebånd og sa: "Jeg er (dens navn), krigsgud. Jeg vil ha deg! Jeg vil ha deg! "Jeg har aldri sett den med mitt fysiske øye, selv om jeg har forsøkt. Når jeg lar den snakke gjennom meg, tar den også kontroll over kroppen min (beveger beina, armene, hva som helst).


Så jeg lar den ikke snakke mer gjennom meg. I mellomtiden har jeg konstante kroppsrykninger. Det høres ikke så mye ut, men har du noen gang opplevd det høyre øyet rykke uten å stoppe i 3 måneder? Det drenerer, det tømmer deg helt for krefter. Og hvis jeg ikke fortsetter med å skyve den bort, vil den prøve å snakke gjennom meg, etc. Jeg har aldri hatt rykninger før jeg brukte det brettet.


For en stund forsøkte jeg å forstå hva demonen var og hvordan jeg skulle bli kvitt den ved å stille spørsmål til den. Jeg vet nå bedre enn å engasjere en av satans demoner i samtale. Men demonen fortalte meg at jeg skulle drepe folk, inkludert en i familien min som jeg elsker veldig mye. Jeg er ikke en morder på noen måte, så dette skremte meg så mye at jeg nesten kastet opp.


Jeg fortalte demonen at den aldri ville få snakke gjennom meg igjen, med mindre jeg skulle befries fra den! Jeg skjønner at dette høres ut som en stor spøk. Jeg leser gjennom dette nå og jeg ville selv tro jeg var sprø hvis jeg ikke faktisk gjennomgikk alt dette personlig. Jeg sverger til Gud, at det er jeg ikke, heller ikke har jeg funnet på noe av dette selv, dette er min egen ekte opplevelse av dette.

Tilbake til spørsmålet ditt, når som helst, dersom jeg ga kontrollen over til denne skapningen, kunne den snakke gjennom meg, flytte kroppen min, uansett. Men jeg gjør det ikke mer og vil aldri gjøre det igjen! Jeg er i kontroll og dette er min gudegitte kropp, ikke noen demoners! Men om jeg gjorde det, da ville jeg ikke føle dens tilstedeværelse i rommet, det ville bare være rundt meg.


Det er som om det alltid er tilknyttet meg på et åndelig nivå. Gir det mening? Jeg tror at hvis jeg skulle få en ekte eksorcisme gjort, ville det manifestere på en måte som folk ville føle, høre og muligens se.


5. Jeg er 26. Jeg var 22 da jeg brukte ouijabrettet, og alt dette begynte å skje. Jeg er oppvokst Jehovas vitne, og i min vantro av deres lære, bestemte jeg meg for at de hadde feil om alt åndelig og ellers. JVs lærer at å bruke ouija boards er å påkalle demoner, en veldig dårlig ting å gjøre. Jeg trodde ikke på det, og jeg lærte på den harde måten. Likevel tror jeg ikke at jeg må lide resten av livet for dette. Jeg har lært av mine feil, og tiden for befrielse burde for lengst vært gjennomført.


Det er bare så vanskelig å finne noen til å hjelpe meg. Vårt samfunn mener at besittelse er en stor Hollywood-vits, og at alt hva demoner egentlig er, er psykologiske problemer. Kanskje sier jeg at demonene forårsaker disse problemene. Satan ler, vi er så uvitende. Det triste er at du virkelig må oppleve det i noen form, for å kunne forstå det.


Kunnskap har en pris. Jeg skravler nå, sorry.

Konklusjon


La denne mannens kraftige vitnesbyrd være en høytidelig og alvorlig advarsel til de av dere som fortsatt tukler med dette brettet akkurat nå, eller tenker på å gjøre det for første gang bare ut av nysgjerrighet. Til og med bare en gang med denne demoniske enheten kan ødelegge din beskyttende hekk med Herren og la en demon komme etter deg slik det skjedde med denne unge mannen.


Denne mannens vitnesbyrd er et perfekt eksempel på hvorfor Gud Faderen var så streng med Hans advarsler til det jødiske folk tilbake i Det Gamle Testamentet, fordi de ikke skulle ha noe å gjøre med noen form for okkult aktivitet.


Det er visse åndelige lover som er i drift på vår jord, og en av disse lovene er at vi ikke på noen måte leter eller søker etter noen slags former for "ånder".


Hvis vi gjør det, kan vi lett forårsake at en dør åpnes og deretter gi en passende juridisk rett til å tillate en ekte, levende, demonisk ånd å komme direkte etter oss. Men det vil ikke være en god ånd som denne mannen opprinnelig trodde. Det vil være en ond, demonisk ånd som da vil forsøke å ødelegge livet ditt helt, og hvem som helst andre de kan få deg til å skade for deres del.


Foreldre bør spesielt holde øye med alle sine barn når de vokser opp i Herren - og sørge for at de aldri prøver å eksperimentere med denne typen demoniske enheter eller noen av de andre okkulte enhetene som er der ute .


Vi vil holde kontakten med denne unge mannen for å sørge for at han finner den rette befrier i hans område for å få ham til å bli fullstendig satt fri. Vi har ingen tvil om at Jesus vil levere og sette denne besatte fri når han finner den rette befrieren i hans område til å jobbe med ham.

Etterord


Like etter å ha publisert den ovennevnte historien, mottok vi en e-post fra en kvinne. Hun har gitt oss tillatelse til å dele denne e-posten med resten av leserne våre, da det enda en gang bekrefter de ekstreme farene ved å tukle med noen form for okkult aktivitet.


Hun sa det involverte en kvinne som ringte en synsk for spådom en dag. Denne kvinnen dro også en demon etter seg som et resultat av å ringe inn til denne klarsynte hotline. Hun måtte da ringe til kirkens pastor om å komme over for å kaste demonen ut av huset hennes.


Igjen, la denne typen vitnesbyrd være en stor advarsel om de ekstreme farene ved det okkulte, til og med snakking med klarsynte spåkoner over telefon. Her er hennes direkte e-post til oss.

"Melding: Jeg har en historie som ligner på den om ouija brettspillet.  Det handler om en kvinne som ringte en klarsynt hotline for å høre sin fremtid. Etter at hun hadde gjort det, ble hun plaget av et ond nærvær som fremsto som en grå, illeluktende tåke som fulgte henne over alt.


Etter nederlag i hennes liv, hvor hun mistet vennene sine og familien hennes ble mer fjern, ringte hun vår pastor for å komme og be for henne. Da pastoren kom hjem til henne kjente hun at et ond nærvær var der. Hun befalte det å dra derfra og salvet hjemmet med hellig olje, og tilstedeværelsen forlot kvinnens hjem og nå lever hun i fred.


Vår pastor har fortalt forsamlingen mange ganger om ikke å tukle med noen slags objekter knyttet til hekseri, okkult, sannsigere, etc. fordi de er alle portaler til helvete, og hvis du åpner dem, er du på vei til ødeleggelse.


Selv så uskyldig som Harry Potter-bøkene virker, er det fortsatt mot Guds ord, bare se hvor mange barn som leser dem og ser på filmene. Satan har svært kort tid til å utøve sin ødeleggelse, og han gjør det på alle måter, både forsiktig og voldelig. Nå er det mer enn noensinne tid for å finne Gud med alle våre hjerter og fylle våre ånder med hans ord. Takk for din tid."

Sliter du, eller noen du kjenner med demonske aktiviteter og trenger mer hjelp enn det du klarer å finne her, ikke nøl med å ta kontakt med oss for videre spørsmål, utredninger, hjelp med personlig bønn, henvisning o.l. Vit at vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss her

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring