Be om Frelse for dine nære Kjære

Jesu hender

I følge alle artiklene vi har diskutert de ulike bønnstrategiene du kan ta med Herren, og noen av de forholdene han ser etter for å svare på flere av dine personlige bønner - uten spørsmål, nummer én bønn som hver troende bør sette på toppen av deres personlige bønnliste med Herren må være at hver og en av oss ber for noen av våre ikke-frelste kjære.

Dine ufrelste kjære vil være alle dine nærmeste familiemedlemmer og alle de nære personlige venner du har i livet ditt.

Vi kan åpenbart be for totalt fremmede, men det som gjør det å be for alle våre nærmeste familiemedlemmer og nære venner så spesielt med Herren, er den direkte personlige forbindelsen vi allerede har med hver enkelt av dem.


Som følge av denne direkte personlige forbindelsen som du allerede har med hver av dem, vil du ha et mye sterkere ønske om å be for hver av dem enn du vil ha med en totalt fremmed person - og det sterkere ønske og lidenskap som du vil vise i dine bønner til Gud Faderen kan være den eksakte tingen som vil få Ham til å bevege seg mot hver enkelt av dem før de dør og avgår fra dette livet.


Et veldig spesielt område i dette riket er at hver eneste kristen mor og far burde be for alle deres ufrelste barn.


Nedenfor vil jeg gi deg et veldig dramatisk og kraftig vitnesbyrd om en mann som bokstavelig talt ble spart på vei ned til helvetesgropen som et direkte resultat av alle hans mors fortsettende bønner for ham.

Vi har alle bare en sjanse, ett vindu, en mulighet i det store bildet, en evig plan med ting som Herren kan bruke for å få andre mennesker frelst før vi forlater dette livet for å være med ham i all evighet.


Og i og med at vi alle bare har dette korte vinduet til å kunne gjøre dette med Herren, skal hver enkelt av oss gjøre det til vår absolutte høyeste prioritet, å be til Gud Faderen at han beveger seg kraftig på noen av våre nærstående som ennå ikke er frelst gjennom hans sønns blod.

Når du virkelig stopper opp og tenker på det store bildet vi alle har å gjøre med - er nummer én tingen vi alle bør fokusere på, vår evige frelse i Herren.


Alle pengene vi noensinne vil tjene i dette livet, alle personlige eiendeler vi kan kjøpe med de pengene, all suksess vi kan ha i de forskjellige jobbene vi kan ta, og alle de personlige vennene vi ender opp med å få i dette livet, vil være

Far og barn

forgjeves hvis vi ikke godtar Jesus Kristus som vår personlige Herre og Frelser før vi dør og avgår fra dette livet.


Ikke ett øre av alle pengene du vil tjene i dette livet, og ikke engang en liten bit av alle dine personlige eiendeler vil bli med deg til den andre siden når du dør og krysser over.


Ingen kofferter må pakkes på din dødsseng. Det eneste som vil krysse over til den andre siden når du dør vil være din sjel og din ånd. Alt annet vil bli etterlatt. Naken kom du inn i denne verden, og naken skal du forlate denne verden.


Med det samme vi dør og krysser over, vil dommen bli satt på hver og en av oss, og våre evige skjebner vil alltid bli bestemt av Herren - Himmelen for de frelste og helvetet for de ikke-frelste!


Det blir ingen reinkarnasjon tilbake til dette livet for å få en ny sjanse, slik "new agene" prøver å fortelle oss. Vi har bare en sjanse i den evige planen om ting, å akseptere Jesus Kristus som vår Herre og Frelser - og det kan bare gjøres på denne siden av himmelen, ikke på den andre siden.

Gud har en fast plan og mening for hver persons liv. Men når vi går ut på den utrolige reisen for å oppfylle hva Gud vil kalle oss til å gjøre for Ham i dette livet, må vi aldri glemme at den første ting vi alltid må gjøre for Ham, er å holde radarene våre oppe for å enten vitne til noen som kanskje ikke er blitt frelst  - og / eller be bak kulissene til Gud Faderen for deres evige frelse hvis vi av en eller annen grunn ikke kan nå og vitne til dem direkte.


Dine direkte, personlige, forbønner til Herren for noen som kanskje ikke er frelst, kan være det eneste som vil ende opp med å få dem frelst, og dermed forhindre dem i å bli kastet i gropen av et ekte, levende helvete, der de for alltid vil bli plaget dag og natt av Satan og resten av hans falne engler.

Familie ved korset

Her er et dramatisk, benkjølende vitnesbyrd fra en mann som ble spart fra å bli kastet i gropen av helvete for all evighet som følge av hans mors fortsettende bønner for ham.


Dette dramatiske og kraftige vitnesbyrdet vil vise deg hvordan Gud faktisk kan høre og svare på dine direkte personlige bønner til 

Ham for en elskedes frelse - om du bare vil være villig til å ta deg tid til å faktisk be for dine kjære og elskedes frelse i utgangspunktet!


Her er et dramatisk, benkjølende vitnesbyrd fra en mann som ble spart fra å bli kastet i gropen av helvete for all evighet som følge av hans mors fortsettende bønner for ham.


Dette dramatiske og kraftige vitnesbyrdet vil vise deg hvordan Gud faktisk kan høre og svare på dine direkte personlige bønner til Ham for en elskedes frelse - om du bare vil være villig til å ta deg tid til å faktisk be for dine kjære og elskedes frelse i utgangspunktet!


Vitnesbyrdet til Curtis Kelley


Jeg hadde nettopp hørt denne mannens vitnesbyrd her om dagen på en av de kristne tv-stasjonene. Denne mannen heter Biskop Curtis Kelley. Han har nå sin egen kirke i Hollywood, California. Han spesialiserer seg på å håndtere de verste tilfellene i sitt område på grunn av den type fortid han vokste opp i.


Lang historie kort, han hadde en veldig sterkt bedende mor som alltid forkynte Ordet til ham, salvet hodet hans med olje for å beskytte ham da han løp ut i gata i hans tidlige år, og fortalte ham at han skulle forkynne evangeliet når han ble eldre.


Curtis sa at han alltid løp fra dette kallet som en ung mann. Da han var 4 år gammel, hørte han en stemme fortelle ham at han ikke trengte å vente på at brødrene hans skulle lede ham til stoffene som kunne få ham høy.


Denne stemmen fortalte ham at han kunne komme til disse typer stoffer lenge før. Som et resultat av å høre på denne demoniske stemmen i løpet av de påfølgende årene, ble han helt avhengig av kokain, faktisk bare 10 år gammel!


Da han ble 15, kom den demoniske stemmen tilbake til ham og fortalte ham at han kunne få en større og bedre rus enn det han fikk fra å bare bruke kokainen i seg selv. Stemmen fortalte ham at han kunne blande kokainen med noen av de andre stoffene han brukte, for å få denne større og mer intense rus,


Igjen, uten å skjønne hva han hadde å gjøre med, begynte han å blande kokainen med de andre stoffene, og han tok straks overdose. Han var i en bar da dette skjedde. Han ble deretter gitt litt alkohol på toppen av stoffblandingen han nettopp hadde tatt. Han spurte da noen av folkene i baren om å ta ham hjem.


Da han var i denne overdoserte tilstanden fra denne dødelige blandingen, så han bokstavelig talt demoniske ånder som kommer opp gjennom bargulvet. De begynte å gripe tak og dra i ham. Da han kom inn i bilen, kunne de bokstavelig talt trekke ham ut av kroppen hans og rett inn i en ekte grop i helvetet selv.


Han sa at demonene så begynte å gjøre grusomme og onde ting med ham nede i denne gropen. Men midt i denne fryktelige pine og tortur som ble gjort mot ham av disse demonene, oppstod en plutselig en "hånd av lys", som grep ham i skuldrene og trakk ham tilbake i kroppen hans.


Etter at han ble trukket tilbake i kroppen, kom en stemme til ham og sa:

"På grunn av din mors bønner ble du spart."

Kort tid etter den erfaringen gikk han til en kirke. Pastoren kalte ham opp fra bakerst i kirken, og han fikk da sin frelse fra Herren. Han ble senere en profesjonell bokser og ble deretter prest i kirken han nå har.


Mens du lytter til hans vitnesbyrd, var det en ting som han fortsatte å gjenta, at en sterk bedende mor har kraft til å vende sine sønner og døtre tilbake til Herren med sine sterke bønner til Ham. Han sa at den eneste grunnen til at han lever i dag og ikke brenner i helvetes grop, skyldes alle hans mors kraftige bønner på hans vegne til Herren.

Treenigheten

Kort tid etter den erfaringen gikk han til en kirke. Pastoren kalte ham opp fra bakerst i kirken, og han fikk da sin frelse fra Herren. Han ble senere en profesjonell bokser og ble deretter prest i kirken han nå har.


Mens du lytter til hans vitnesbyrd, var det en ting som han fortsatte å gjenta, at en sterk bedende mor har kraft til å vende sine sønner og døtre tilbake til Herren med sine sterke bønner til Ham. Han sa at den eneste grunnen til at han lever i dag og ikke brenner i helvetes grop, skyldes alle hans mors kraftige bønner på hans vegne til Herren.


Hans vitnesbyrd skjærer bare rett gjennom deg som en kniv når han kommer til den delen av lysende hender som kommer rett ned og trekker ham tilbake i kroppen fra helvetes grop hvor han var - og så fortelle ham at han ble spart denne siste forferdelig skjebne som følge av sin mors fortsettende sterke bønner for ham til Herren.


Han sa at han var så vill og ustyrlig som en kan bli, men likevel var Guds kraft i stand til å komme over ham og sette ham helt fri, noe som alt var et direkte resultat av hans mors fortsettende bønner for ham! Hans vitnesbyrd viser veldig grafisk og veldig levende hvordan kraften i forbønnen kan hjelpe til med å sette en fange helt og totalt fri fra grepet av pur ondskap.


Konklusjon


Med det ovennevnte vitnesbyrdet som viser deg hvor kraftig det egentlig er, at vi alle ber for frelsen til alle våre nære kjære, er min personlige anbefaling at du tar et indekskort og skriver ned alle navnene på dine nære elskede, de som ikke er frelst ennå.


Be for hver og en av dem ettersom Den Hellige Ånd leder, selv om det betyr å be for dem i 10, 20, 30 år eller mer. Noen mennesker vil bokstavelig talt bli frelst på deres dødsseng. Jeg vil be for deres evige frelse til den dagen de dør bokstavelig talt, ettersom en aldri vet når Herren vil bevege seg inn på dem, basert på dine direkte, hjertelige, personlige bønner til Ham.


Jeg tror ikke at du kan "over-be" til Herren, eller be forgjeves på disse typer ekstreme situasjoner. Du vil ikke plage, eller kjede Gud med dine fortsatte og gjentatte bønneforespørsler om at Han beveger dem på en mektig måte for å få dem frelst før de dør.


Faktisk tror jeg at Gud virkelig vil bli beveget og berørt av dine fortsatte bønnforespørsler, og denne konstante brytingen og rådende bønn med Ham, det kan være det som vil få Ham til å gjøre den store bevegelsen inn på din nært elskede som Han gjorde i vitnesbyrdet over.


Ovennevnte vitnesbyrd er et perfekt eksempel på at Gud faktisk beveger seg inn for å redde denne unge manns evige liv - og dette var alt som et direkte resultat av morens lidenskapelige og intense bønn til Ham for å redde sin sønn i utgangspunktet.


Jeg ville spille det ut med hver av dine ufrelste kjære helt til det siste, som vil være når de dør og avgår fra dette livet.


Igjen, hvis ingen andre ber for noen av dine ikke-frelste kjære, kan dine direkte personlige bønner til Herren for deres evige frelse være det eneste som vil ende opp med å få dem frelst før de dør og avgår fra dette livet.


Og det vil ikke være større handling av kjærlighet som du kan gjøre for et annet menneske enn å kunne bli brukt av Herren for å redde den sjelen fra et liv av evig plage og straff.

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Bønn & VersStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn