Del 3 av 3 hovedartikler om Åndelig Krigføring

Hvordan utføre en selvbefrielse

Selvbefrielse Del 3

Som du vil se når du ser på mange av artiklene våre om åndelige krigføring og historier fra vitnesbyrdsiden, er vi godt troende på selvbefrielse.


Gud har gitt alle Kristne myndighet og makt til å kaste ut demoner, og det inkluderer også kristne som har demoner knyttet til dem selv - enten de er på utsiden av dem eller på innsiden av dem.

Vitnesbyrdene til mennesker som vi har satt opp for deres egne selvbefrielser er igjen et bevis på at Kristne kan kaste ut noen demoner som er knyttet til dem, spesielt når demonene bare er festet til dem fra utsiden og følger dem rundt som en mørk sky, som forårsaker alle slags problemer i deres liv.


Men som vi tidligere har forklart, er de indre sakene, dem hvor demonene bokstavelig talt lever på innsiden av en persons kropp, litt tøffere og tyngre, og det er vanskeligere å håndtere dem i forhold til dem på utsiden.


Hvis du er kristen, og du har demoner som bor på innsiden av deg, og de har vært der ganske lenge, vil du ha en av to muligheter.

Du kan enten oppsøke en god frigjører som vil vite hvordan du skal kaste ut demoner og la dem gjøre det for deg hvis du er for redd for å prøve å gjøre det selv.


Eller du kan forsøke å gjøre det selv ved hjelp av en selvbefrielse.

Om du begynner å søke etter en god befrier i ditt område, vil Gud lede deg til den Han vil at du skal jobbe med. Hvis du imidlertid ønsker å prøve å gjøre dette på egen hånd ved hjelp av en selvbefrielse, kan du følge de trinnene vi nå skal gi deg her i denne artikkelen.


Denne artikkelen vil være for folk som har demoner som bor på innsiden av dem.


Imidlertid kan du fortsatt ta de fleste av disse samme trinnene som er i denne artikkelen hvis demonene bare er festet til deg fra utsiden.


Vi har mange andre artikler på nettstedet vårt om hvordan du håndterer disse enklere utvendige typer tilfeller. Men jeg vil tilrettelegge denne artikkelen for den tyngre type innside befrielse, hvor demonene har levd på innsiden av noen i ganske lang tid.


I tillegg til de grunnleggende trinnene du må ta, vil jeg også gi deg et faktisk vitnesbyrd i denne artikkelen om en kvinne som frigjorde seg selv fra demoner som hadde bodd på innsiden av henne i rundt 10 år.


Jeg vil gi deg den nøyaktige kampbønnen jeg gav henne, slik at du kan se hvordan du skal lage din egen kampbønn for å endelig drive disse demonene ut av deg for godt hvis de har vært på innsiden av deg i ganske lang tid .


Hennes vitnesbyrd er et veldig godt eksempel som viser at selv kristne kan befri seg fra demoner ved hjelp av selvbefrielse, hvis de bare har nok mot og vilje til å gjøre det.


Som du vil se når du leser denne kvinnens vitnesbyrd, var det hennes besluttsomhet, iherdighet og mot som fikk Gud til å bevege seg på hennes vegne og blåse demonene rett ut av henne. Dette var en veldig dramatisk frigjørelse som du vil se når jeg her skal beskrive nøyaktig hva som skjedde i selve befrielsen.


Innledende artikler å lese


Hvis du skulle være en ganske ny leser på nettstedet vårt, vil det være vår anbefaling at du gjør noe innledende lesing av noen av våre andre artikler, så du bedre vil forstå hva du skal gjøre og hva dette handler om.


Her er artiklene som vi anbefaler at du leser før du prøver å gjøre selvbefrielse på deg selv med demonene. I delen for åndelig krigføring er dette de 7 spesifikke artiklene vi anbefaler at du leser, slik at du kan lære deg selv opp på dette området:

Alle 7 av disse artiklene vil gi deg det du trenger å vite, så du vil forstå hva du skal gjøre. Bare ta deg tid når du leser disse artiklene, ta dine egne notater om nødvendig, og les med et tempo som er behagelig for deg å håndtere.


Altså, ikke haste med dette. Hvis demonene har levd på innsiden av deg i en årrekke, vil ikke noen uker gjøre noen forskjell.


Her er artiklene vi anbefaler at du leser fra våre historier og vitnesbyrd:

1. Farene ved hypnotisme


2. Selvmordsangrep nr.1


3. Selvmordsangrep nr.2

I alle 3 tilfellene angrep demoner disse menneskene fra utsiden, og i hvert tilfelle måtte de alle engasjere seg direkte med demonene for å få dem av seg. Dette er også mye kortere typer av bønner enn det jeg vil gi deg for denne artikkelen, men de vil alle vise deg hvor lett demoner kan bli beseiret hvis du bare vil ha nok mot og vilje til å møte dem ansikt til ansikt, og gå rett på dem.


Første skritt å ta


Her er de første skrittene du må ta før du begynner kampbønnen for å ta deg av demonene dine. Jeg vil først liste dem opp i en nummerert fet skrift slik at du kan få dem helt øverst i denne delen.

1. Vær sikker på at du er sann, født på ny kristen


2. Vær sikker på at du er i full overgivelse med Herren


3. Prøv å gå gjennom vanndåpens rituale hvis du aldri har blitt døpt


4. Skriv ned de juridiske rettighetene demonene bruker mot deg

Jeg vil nå gå gjennom hvert av disse trinnene, så du vil vite nøyaktig hva jeg snakker om.


1. Vær sikker på at du er sann, født på ny kristen


Befrielse fra demoner er bare tilgjengelig for kristne. Demoner kastes ut av en person ved Guds Ord og ved Den Hellige Ånds kraft. Hvis du ikke er en sann, nyfødt kristen, så vil du ikke ha Den Hellige Ånd opererende på innsiden av deg. Og hvis du ikke har Den Hellige Ånd opererende på innsiden av deg, så vil du nok heller ikke ha hans makt tilgjengelig for deg til å kaste ut demonene.


Hvis du ved en tilfeldighet fant denne artikkelen gjennom et google-søk, og du ikke er en kristen, vennligst gå til vår artikkel med tittelen "Det grunnleggende om evig frelse gjennom vår Herre og Frelser Jesus Kristus."


Denne artikkelen vil forklare deg det grunnleggende om vår kristne tro med henvisning til at Jesus er den eneste veien til evig frelse med Gud Faderen. Også der vil det være en god, grunnleggende, frelsesbønn du kan bruke og si som vil få deg fullt frelst og gjenfødt med Herren.


2. Vær sikker på at du er i full overgivelse med Herren


Hvis du er en sann, født på nytt kristen, så er det neste skritt du må ta, å komme til en fullstendig overgivelse med Herren. Vennligst se og les vår artikkel med tittelen "Den fullstendige overgivelsen", for nøyaktig hva denne fulle overgivelsen handler om med Herren. Vi har også en god full overgivelsesbønn der som du kan bruke, og som vil få deg inn i denne fulle overgivelsen med Herren.


Grunnen til dette at du må komme inn i denne fulle overgivelsen med Herren skyldes følgende vers:

  • "Så vær da lydige mot Gud! Men stå djevelen imot, så skal han flykte fra dere." (Jakob.4:7)

Legg merke til den aller første setningen - "lydige mot Gud." Lydige mot Gud betyr at du må være i denne fulle overgivelsen med Herren, hvor han nå vil være den som håndterer og styrer hvilken retning livet ditt skal ta fra nå av. Hvis du så ikke opererer i denne fulle overgivelsen med Herren, vil du ikke være særlig vellykket i å kunne motstå djevelen og hans demoner når de beveger seg inn for et angrep på både deg og ditt liv.


3. Prøv å gå gjennom vanndåpens rituale hvis du aldri har blitt døpt


Hvis du aldri har gått gjennom vanndåpens rituale, vil det være vår svært sterke anbefaling at du gjør det før du begynner selvbefrielsen. Det har vært dokumenterte tilfeller av folk som har fått alle sine demoner helt kastet ut av dem som et resultat av å gå gjennom dette meget kraftige og hellige rituale.


Hvis demonene kan kastes ut ved å gå igjennom dette hellige ritualet, da trenger du ikke å gå igjennom noen form for selvbefrielse. Her er lenken til vår artikkel som vil forklare for deg hva denne kraftige ritualet handler om.


Vanndåpens rituale


Men hvis du ikke kan gjøre dette av en eller annen grunn, så kan du gå videre og fortsette med resten av trinnene nedenfor. Men igjen, prøv å gjøre det hvis det er mulig dersom du aldri har gått gjennom dette ritualet før. Det er aldri for sent å gå gjennom det dersom du aldri hadde gjort det i en tidligere alder da du først ble frelst.

4. Skriv ned de juridiske rettighetene demonene bruker mot deg


Dette neste trinnet kommer nå til å bli veldig viktig. Som vi forklarte deg i våre andre artikler, kan ikke demoner komme inn i kroppen din fordi de vil. Det må vanligvis være en slags juridisk rett eller rettigheter som ble gitt til dem tidligere for at de kunne komme seg inn i kroppen din.


Det du trenger å gjøre nå, er å skrive ned hva de juridiske rettighetene er. Igjen, gå tilbake til vår artikkel med tittelen "Hvordan håndtere de juridiske rettighetene til demoner", og gå over dem svært nøye for å se om det var noen av de juridiske rettighetene demonene brukte for å komme på innsiden av deg.


Mange ganger vil folk som har demoner på innsiden av dem, vite nøyaktig hva de juridiske rettighetene er, og akkurat når demonene kommer inn på innsiden av dem. Men hvis du ved en tilfeldighet ikke vet, studer den listen vi har i ovennevnte artikkel veldig nøye for å se om du har noen av disse juridiske rettighetene i fortiden din.


Gå også til Herren i bønn og be ham om å vise deg noen eventuelle juridiske rettigheter som du kanskje ikke er oppmerksom på. Gi Herren en 4-5 dager til å fortelle deg hva de kan være slik at du kan få dem alle behandlet med ham.


Når du så har alle de juridiske rettighetene skrevet ned, må du ordentlig bryte dem alle fremfor Herren. Og det vil være den første delen av kampbønnen din - å bryte alle de juridiske rettighetene som demonene bruker mot deg. Og igjen vil den ovennevnte artikkelen, "Hvordan håndtere de juridiske rettighetene til demoner", vise deg hvordan du fullstendig kan bryte hver enkelt av disse juridiske rettighetene.


Dette vil nå ta oss inn i det faktiske vitnesbyrdet jeg nå skal gi deg slik at du kan se nøyaktig hvordan du skal lage din egen kampbønn for å passe til det spesifikke settet av forhold du har å gjøre med.

Vitnesbyrd om en aktuell selvbefrielse


Dette vitnesbyrdet skal nå gi deg et veldig godt eksempel på hvordan du skal lage din egen personlige kampbønn for så å endelig kaste alle dine demoner ut av deg en gang for alle. Her er akkurat det som skjedde i dette tilfellet.


For omtrent et år siden mottok vi en e-post fra en middelaldrende kvinne som hadde demoner som bodde på innsiden av henne i 10 år. Hun visste nøyaktig hva de juridiske rettighetene var og akkurat når de hadde gått inn i henne.


Lang historie kort. For 10 år siden møtte hun en fyr som praktiserte i noen form for det okkulte. Hun ble advart av både Gud og hennes familie og venner om å holde seg borte fra denne mannen på grunn av det han var involvert i. Hun fulgte imidlertid ikke deres advarsler og gikk videre og begynte å date mannen. Kort tid etter begynte hun å ha et seksuelt forhold med ham.


Den fjerde eller femte gang gikk hun til sengs med ham, følte hun plutselig at noe kom inn i kroppen hennes, i mageområdet. Hun fortalte meg at hun kunne bokstavelig talt føle noe som beveget seg rundt der i mageområdet. Hun trodde også at hun kunne være gravid, men hun følte denne bevegelsen umiddelbart etter å ha hatt sex med denne mannen etter fjerde eller femte gang. Hun trodde også at det ville være litt rart at en baby ville begynne å sparke så tidlig hvis hun tilfeldigvis var gravid.


Hun dro til en lege for å se om hun var gravid. Han fortalte henne at hun ikke var det. Men i løpet av den neste måneden eller to følte hun fortsatt den bevegelige følelsen i mageområdet. Hun dro tilbake til legen for å se om det kunne være noe annet galt med henne. Alle testene kom tilbake negativt, og legene fortalte henne at de ikke kunne finne noe medisinsk galt med henne. På dette tidspunkt begynte hun å lure på om demoner hadde gått inn i kroppen som et resultat av å ha et sexuelt forhold til en mann som var involvert i det okkulte.


Så kort tid etter at alt ovenfor hadde skjedd, begynte hun å få noen merkelige demoniske manifestasjoner i huset hennes. Hun sa hun ble slått en gang i ansiktet av en demon, og at en av demonene angrep hennes 5 år gamle sønn. Hun sa at søsteren hennes så ble involvert og hun var i stand til å kaste demonen ut fra hennes sønn, men ingenting hadde skjedd med henne.


Derfra bar hun disse demonene med henne på innsiden av kroppen sin i de neste 10 årene. Da hun kontaktet nettstedet vårt, sa hun at hun var lei av å ha dem på innsiden av henne i alle disse årene. Hun hadde lest mange av artiklene på nettstedet vårt, spesielt den som heter "Kampbønn for å bryte en generasjons-forbannelseslinje", hvor en 16 år gammel jente gjorde en selvbefrielse på seg selv med en kampbønn som vi hadde laget for henne .

Hun sa at hun nå var klar til å gjøre akkurat det samme for seg selv. Hun fortalte meg at demonene hadde forherdet hjertet hennes gjennom årene, og at hver gang hun prøvde å gå inn i en kirke, ville de reise seg opp i henne og brenne i hennes brystområde. Hun sa også at hun ikke var komfortabel med å få sin pastor til å gjøre dette, og at hun ville prøve å gjøre det selv ved hjelp av selvbefrielse.


Etter å ha stilt spørsmål til denne kvinnen om fortiden hennes, var den eneste juridiske rettigheten som var involvert i denne saken at hun ikke bare hadde hatt sex med en mann utenfor grensene til det hellige ekteskap, men hun hadde hatt sex med en mann som sannsynligvis allerede hadde demoner, enten på ham eller i ham siden han var involvert i det okkulte.


Mange frigjørere har funnet ut at kristne kan få demoner på innsiden av dem hvis de har sex med en person som allerede har demoner knyttet til dem. Det er derfor det er så farlig for enhver kristen å være sexuelt involvert med noen utenfor grensene til det hellige ekteskap, da du ikke har noen anelse om hva noen av disse menneskene kan ha drevet med i fortiden, og om noen av dem allerede har demoner knyttet til dem.


Da hun kontaktet oss, var hun allerede veldig lei seg for å ikke adlyde Herren på Hans bud fra Hans Ord, at han ikke vil at noen av oss skal drive med sex utenfor ekteskapsgrensen. Hun hadde allerede fått den Hellige Ånds overbevisning om dette problemet, og hun hadde fullt ut tilstått det for Gud Faderen og fortalte ham at hun aldri ville gjøre det igjen.


Hun var dermed fullt klar til å ta seg av demonene siden Gud allerede hadde forberedt henne på forhånd om hva nøyaktig de juridiske rettighetene var som tillot demonene å komme inn på kroppen hennes i første omgang.

Kampbønnen


Som vi forklarte deg i våre andre artikler, vil mange av disse tyngre typer kampbønner ha to store deler til dem. Den første delen er hvor du går fremfor Gud Faderen for å fullstendig bryte alle de juridiske rettighetene til demonene. Den andre delen er da du vil vende deg rundt og gå direkte etter demonene, kaste dem ut av deg ved Den Hellige Ånds kraft og Guds Ord.


Det jeg gjorde med denne kampbønnen, var å ta den lengre, tyngre kampbønnen som jeg hadde i min artikkel med tittelen "Befrielsessystem for å kaste ut demoner på innsiden av en person"


Mange av våre andre artikler har kortere former for kampbønner enn denne lengre, tyngre her. Men når du arbeider med disse tyngre innsidesaker vil jeg helst bruke en lengre og tyngre type kampbønn enn å bruke en som kan være for kort og kanskje ikke har nok dekning i seg. Når demoner har vært på innsiden av noen i en årrekke, vil de virkelig bli husvarme der, så de vil ikke dra så lett.


Her er kampbønnen i sin helhet. Igjen er den første delen der hun skal gå fremfor Gud Faderen for fullt ut å bekjenne denne synden og på riktig vis bryte disse demonernes juridiske rettigheter. Den andre delen er hvor hun da skal vende seg om og muntlig engasjere seg med demonene og fortelle dem at de nå må forlate henne i Jesu navn siden hun har fullstendig ødelagt alle deres juridiske rettigheter i den første delen av bønnen .


Jeg fikk henne faktisk til å gjøre den første delen av bønnen flere ganger over flere dager før den andre delen av bønnen. Den andre delen av bønnen ble deretter gjort på en påfølgende dag på grunn av lengden på disse to bønnene.


Denne kvinnen har gitt meg tillatelse til å utlevere hele hennes vitnesbyrd, men hun har bedt om at jeg utelater hennes navn på grunn av denne svært så personlige befrielsen. Jeg vil også endre navnet på kjæresten hennes for å beskytte hans identitet også.


1. Bønn for å bryte de juridiske rettighetene til demonene


Her er den første delen av bønnen for å bekjenne denne synden fullt ut for Herren og så fullstendig bryte demonenes juridiske rettigheter. Legg også merke til at i den andre delen av bønnen fikk jeg henne til å bryte sjelebåndet som hadde dannet seg mellom henne og denne mannen som følge av at hun hadde sex med ham.


Jeg fikk henne også til å si bønnen høyt, så demonene kunne høre henne høyt og tydelig. Du vil at de virkelig skal vite at du nå fullt ut bryter alle deres juridiske rettigheter.

Sliter du, eller noen du kjenner med demonske aktiviteter og trenger mer hjelp enn det du klarer å finne her, ikke nøl med å ta kontakt med oss for videre spørsmål, utredninger, hjelp med personlig bønn, henvisning o.l. Vit at vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss her

"Far,


I Jesu Kristi navn nærmer meg nå din trone av barmhjertighet og nåde med en svært viktig sak. Far, jeg tror at jeg kanskje har trukket til meg minst én demon, og muligens fler, som et resultat av mitt engasjement med Joseph.


1. Når jeg ser tilbake på det som skjedde mellom han og meg, føler jeg at du prøvde å advare meg om å holde meg borte fra ham, men jeg var ikke nok oppmerksom på dine advarsler. Som et resultat av at jeg ikke har fulgt dine advarsler, kan jeg ha brutt min beskyttelseshekk som jeg har med deg og så tillatt denne demonen bokstavelig talt komme inn i meg som et resultat av å bedrive utukt med Joseph


Far, jeg tror at han kanskje har vært involvert i enten hekseri eller muligens satanisme. Jeg vet nå at det jeg gjorde med ham var veldig galt i dine øyne. Jeg burde ha fulgt dine advarsler. Jeg burde aldri hatt noe sex med ham, ettersom jeg vet at ditt Ord forteller oss at enhver form for utukt er en direkte synd mot deg.


Far, i Jesu Kristi navn, vil jeg nå bekjenne denne synden direkte til deg. Far, i Jesu navn, vil jeg nå bekjenne at jeg har syndet direkte mot deg, ved å drive utukt med Josef så mange ganger som jeg gjorde med ham.


Far, jeg vet nå at det jeg gjorde var feil og syndig i dine øyne, og jeg beklager at jeg overtrådte et av dine direkte bud. Far, jeg ber nå om at du tilgir meg og vasker meg helt ren med det blodet din sønn Jesus allerede har utøst for meg på korset. Far, vær så snill å vaske vekk denne synden fra min kropp, min sjel og min ånd, som jeg vet nå at jeg har forurenset kroppen min med denne skammelige synden, siden ditt Ord forteller oss at våre legemer er Den Hellige Ånds tempel.

2. Far, ditt ord forteller oss i Hebreerne.4:16 at vi kan « frimodig tre fram for nådens trone, så vi kan finne barmhjertighet og finne nåde som gir hjelp i rette tid.»


Far, jeg har behov for en befrielse fra denne onde ånden som er kommet inn i kroppen min. Jeg ber nå om at du må være barmhjertig over meg og gi meg full frigjøring fra denne demonen.


Far, Ditt Ord forteller oss i 1 Johannes 1:9 at "hvis vi bekjenner våre synder", da vil du være trofast ved å tilgi våre synder og at du vil rense oss fra all urettferdighet knyttet til den synden. Far, jeg tror nå at du har tilgitt meg fullt ut for denne overtredelsen mot deg, og at du nå vil rense meg fullt ut fra denne onde synden.


Far, jeg vil også gi et løfte og love deg at jeg aldri vil drive utukt med denne mannen eller noen annen mann igjen, da jeg tror at det er noe veldig ondt knyttet til ham.


Far, igjen, jeg er så lei meg for at jeg har syndet direkte mot deg, men jeg vil nå ha denne onde ånden ut av meg. Far, jeg ber nå om at du tar opp min sak og beveger deg for å fullt ut befri meg fra denne onde ånden.


Far, som et født på nytt barn, vet jeg at jeg har din makt og din autoritet til å være i stand til å direkte engasjere meg med denne onde ånden og drive den ut av meg for godt. Far, jeg vil nå nærme meg deg for min helt og fullstendige befrielse fra denne onde ånden i min neste bønn til deg. Far, takk for at du hørte mitt rop og min bønn i denne ekstreme saken. I Jesu navn, amen. "

2. Kampbønn for å kaste ut demoner


Dette er den andre delen av bønnen hvor hun nå skal vende seg om og engasjere seg direkte med demonene i Jesu Kristi navn og ved Den Hellige Ånds kraft. Og igjen, alt dette må sies høyt, så demonene kan høre deg høyt og tydelig.

1. Bønn til Gud Faderen


Far,


a) I Jesu navn kommer jeg nå fremfor din trone med en veldig alvorlig sak. Som et resultat av å drive utukt med Josef, føler jeg at minst en demon, om ikke flere, kan ha kommet inn i kroppen min. Fader, disse demonene kan ha kommet inn i meg for 10 år siden da jeg først drev utukt med Josef, og det kan ha blitt verre da jeg igjen drev utukt med ham tilbake tilbake til første del av fjoråret.


Far, disse demonene har vært lenge i meg. Jeg mistenker virkelig at det er demoner som er på innsiden av meg og ikke noe som kan være medisinsk galt med meg. Fader, hvis det er demoner som er på innsiden av meg, vil jeg bli satt helt fri fra dem alle akkurat nå i Jesu Kristi navn. Jeg vil ikke lenger at disse fæle og onde ånder skal være bosatt på innsiden av kroppen min, som er templet til Din dyrebare Hellige Ånd. Jeg ønsker nå bli satt helt fri fra hver eneste av disse onde ånder.


b) Far, før jeg direkte engagerer meg med disse demonene, vil jeg nå gjøre en ting med deg med alt dette. Som et resultat av å drive utukt med Josef så mange ganger som jeg gjorde, vet jeg at jeg utviklet et ugudelig og usunt sjelebånd med denne mannen. Dette sjelebåndet og min direkte utukt med Joseph åpnet dørene til disse demonene og ga dem lovlig tillatelse til å komme inn på innsiden av kroppen min.


Far, jeg har allerede bekjentgjort min synd av utukt til Deg i den første delen av denne spesielle bønnen. Men jeg vil nå gjøre en ting til. Jeg ønsker nå å bryte sjelebåndet som har utviklet seg mellom meg selv og Josef. Fader, i Jesu Kristi navn, ber jeg nå, ved Din Hellige Ånds kraft, at du fullstendig bryter helt hver eneste tomme av dette sjelebåndet som har utviklet seg mellom meg og Josef. Jeg ber nå om at du fullstendig bryter og splittrer hver eneste del av dette sjelebåndet, slik at jeg ikke lenger fysisk og åndelig er bundet til Joseph på noen måte, skikkelse eller form.


c) Far, jeg vil nå avslutte denne prøvelsen med disse demonene en gang for alle. I Din Sønn Jesu Kristi navn ber jeg nå om at du personlig salver meg for denne kampen.


Fader, i ditt Ord har du fortalt oss at vi vil få din makt og din autoritet til å kunne trampe over all kraften til fienden og at ingenting skal kunne skade oss. Du har fortalt oss i ditt ord at ingen våpen rettet mot oss skal lykkes. Du har fortalt oss i ditt Ord at vi skal kaste ut demoner i ditt navn. Du har fortalt oss i ditt Ord at du er krigsmann og at du kan bli rørt opp til å gå i strid for oss.


Far, jeg ber nå om at du ruster deg opp som krigsmann og at du personlig tar deg av disse demonene og driver dem rett ut av meg og rett ut av livet mitt for godt - for aldri igjen å komme tilbake for å plage, trakassere meg eller pine meg - aldri igjen!


d) Far, du har sagt i ditt ord at Den Hellige Ånd's sverd er ditt Ord. Fader, i Jesu navn, ber jeg nå om at du lar ditt Ord være mitt sverd. Far, jeg gjentar, la ditt Ord være mitt sverd, slik at disse demonene nå kan bli fullstendig drevet ut av meg en gang for alle.


Far, jeg ber nå om at du fullt ut bevæpner meg for denne kampen. Jeg tar nå opp og setter på min frelses hjelm, mitt skjold av tro, min brystplate av rettferdighet og min Hellige Ånds Sverd, så jeg kan nå fullt ut operere under Din fulle salvelse mot disse demonene, slik at du kan drive og kaste dem alle ut av meg en gang for alle. Far, jeg ber nå om at du tillater at din fulle åndelige rustning blir satt på meg akkurat nå i Jesu navn så jeg nå kan kjempe mot disse demonene som er på innsiden av meg.


e) Far, disse demonene har vært i meg lenge. Far, jeg ber nå at du erklærer full krig mot disse demonene. Far, i Jesu Kristi navn, ber jeg nå om at du flyuker full kraft mot disse demonene som en mektig krigsHerre, slik at jeg en gang for alle kan bli satt helt fri fra disse demonene.


Fader i Jesu navn, jeg påkaller nå blodet av Din Sønn Jesus Kristus over hver tomme av kroppen min, over hver tomme av min sjel og over hver tomme av min ånd, så jeg nå kan få et fullstendig beskyttende dekke mot disse demoner. Jeg ber nå om at du sender dine engler i sirkel rundt meg, slik at de kan beskytte seg fullt ut under hele denne befrielsen


Far, jeg ber også om at du lar blodet til din sønn Jesus fullt ut beskytte meg selv og alle mine personlige eiendeler som mitt hus, min bil, min familie, min økonomi og min helse. Far, jeg ber nå at du fullt ut beskytter meg mot enhver form for hevntokt fra enhver av disse demonene etter at du fullt ut har kastet dem alle ut av meg.


f) Demoner, jeg kommer nå mot hver og en av dere i min Herre og Frelser Jesu Kristi navn. Jeg gjentar, jeg kommer nå mot hver og en av dere operererende under full makt, full autoritet, og Guds Faders full salvelse.


Demoner, min guds ord forteller meg i Lukas.10:19 at min Herre og Frelser Jesus Kristus nå har gitt meg full autoritet til å kunne tråkke på slanger og skorpioner og over all kraften til fienden og at ingenting skal på noen måte skade meg. Demoner, slanger og skorpioner som Jesus snakker om i dette verset er alle dere, og jeg har således min Herres direkte autoritet og direkte makt til å kunne kaste dere alle ut av meg en gang for alle.


Demoner, Jesus har fortalt oss i Lukas.9:1 at han har gitt sine disipler "makt og autoritet over alle demoner", som inkluderer alle dere som er på innsiden av meg. Som en sann disippel av Jesus Kristus har jeg nå Hans direkte fullmakt og Hans direkte fulle kraft til å kunne kaste dere alle ut av meg en gang for alle.


g) Demoner, Guds Ord forteller meg også i 2.Mosebok.15:3 og Esajas.42:13 at min Gud er en "krigsHerre" og at han skal "gå ut som en mektig Herre", at han skal "røre opp Hans iver som en krigsHerre" og" at han skal herske mot sine fiender. "Demoner, hver eneste av dere er en direkte fiende til Herren, og han vil nå bevege seg mot hver og en av dere. Gud Faderen, vil nå helt seire mot dere alle. Dere er ingen kamp for Hans styrke og Hans kraft.


Jeg gjentar, Herrenes Herre vil bevege seg mot hver og en av dere akkurat nå som en mektig krigsHerre, og dere vil ikke ha noen sjanse mot hans vrede, mot hans raseri og mot hans makt. Demoner, dere er nå slått, og dere er nå ferdig. Deres show og deres tid med meg er nå over.


h) Demoner, jeg binder hver og en av dere, akkurat nå, slik at du ikke kan angripe eller skade meg på noen måte, skikkelse eller form. Jeg gjentar at jeg binder hver og en av dere akkurat nå i Jesu Kristi navn, slik at du ikke kan skade meg eller noen andre som er i dette huset mens jeg gjør denne befrielsen på meg selv. Du skal stå nede og helt tilbake fra meg, og du skal ikke engasjere deg med meg på noen måte, skikkelse eller form. Du skal ikke bevege deg en tomme, si et ord, eller skade et hår på mitt hode under hele denne befrielsen.


Demoner, i Jesu Kristi navn, hever jeg nå mitt skjold av tro mot hver og en av dere. Dette skjoldet av tro fra min Herre og Frelser er nå et usynlig og ugjennomtrengelig skjold mellom deg og meg. Du vil ikke kunne krysse dette skjoldet på noen måte, skikkelse eller form. Hver eneste av dere er nå fullt bundet og helt stengt ned - alt i Jesu Kristi navn.


i) Til hver eneste demon som er på innsiden av meg, i Jesu Kristi navn, skal du ikke kunne løpe vekk, skjule eller forsøke noen form for kommunikasjon til andre ånder som er på utsiden av meg. Du skal ikke oppsøke noen form for hjelp eller forsterkning fra noen ytre ånder i Jesu Kristi navn.


Alle dine livslinjer og alle dine rep til noen av disse ytre åndene er nå blitt helt kuttet og helt ødelagt - alt i Jesu Kristi navn. Guds ord forteller oss at Gud Faderen vil "kutte de ugudeliges rep". (Salme 129: 2). Alle dine rep er nå blitt helt kuttet, helt ødelagt og helt avstengt, alt ved Den Hellige Ånds kraft.


Hvis det er noen demoniske ånder som er i dette rommet, men ikke på innsiden av meg, befaler jeg deg nå, i Jesu Kristi navn, om å forlate dette rommet og om å forlate dette huset og ikke komme tilbake til dette stedet noensinne igjen. GÅ NÅ, i Jesu Kristi navn. Jeg gjentar, GÅ NÅ i Jesu Kristi navn.


j) Til alle de demonene som er på innsiden av meg, dere er nå bundet sammen til hovedsjefsdemonen, og dere er nå fullt ut lammet. Dere kan ikke bevege dere en tomme, ikke si et ord, eller skade et hår på hodet mitt eller noen andre som er i dette huset. Demoner, det vil ikke være noen manifestasjoner overhodet fra dette punkt av. Dere vil ikke forsøke noen form for vold mot meg. Dere vil ikke forsøke noen type oppkast eller forstyrrende type oppførsel. Dere er nå alle stengt ned og helt bundet av Den Hellige Ånds kraft.


Demoner, i Jesu Kristi navn, forbyr jeg dere også å prøve å kommunisere med hverandre på innsiden av meg. Til hver og en av dere, de er ikke til å snakke med eller kan prøve å få noen hjelp overhodet fra andre ånder som er på innsiden av meg. Alle dine kommunikasjonslinjer er helt og fullstendig kuttet og ødelagt av Den Hellige Ånds kraft, slik at ingen av dere kan kommunisere på noen måte, eller form med hverandre. Jeg forbyr hovedsjefsdemonen fra å kunne kommunisere med noen av hans underdemoner, og jeg forbyer noen av underdemonene å være i stand til å kommunisere med hovedsjefsdemonen.


k) Demoner, vi vet nå hva alle deres juridiske rettigheter har vært med meg i løpet av den tiden dere har vært i meg. Jeg vet at jeg åpnet døren for alle dere ved drive utukt med Josef så mange ganger som jeg gjorde. Men jeg har allerede gått fremfor min himmelske Fader og har fullt ut bekjentgjort min synd av utukt direkte til Ham.


Blodet til Herren og Frelseren Jesus Kristus har nå fullstendig vasket bort denne onde synden fra min sjel og min kropp. Jeg har også helt ødelagt sjelebåndet mellom Josef og meg selv, så det er nå ingenting igjen for noen av dere å kunne henge fast i. Alle deres juridiske rettigheter er nå blitt fullstendig kansellert og fullt ødelagt med Gud Faderen. Dere har ikke lenger noe lovlig utestående over meg eller mitt liv.


Demoner, som følge av at alle mine overtredelser er bltt fullt bekjent og har blitt fullstendig tilgitt fremfor Herren, har dere ikke lenger noen lovlige rettigheter til å være knyttet til meg.


Jeg gjentar, i Jesu Kristi navn, at dere ikke lenger har noen lovlige rettigheter til å være knyttet til meg, da alle deres juridiske rettigheter er blitt fullstendig ødelagt og fullt ødelagt som følge av min fullstendige bekjennelse og fulle omvendelse fremfor Gud Faderen. Hver og en av dere må nå forlate meg i Jesu Kristi navn. Jeg gjentar, hver og en av dere må nå forlate meg i min Herre og Frelser Jesu Kristi navn.

2. Tørk opp fiendens vann

"Demoner, i min Herre og Frelser Jesu Kristi navn, er alt deres vann i meg, nå helt tørket opp. Jeg gjentar, alt vannet du har drukket av i meg har nå blitt fullstendig tørket opp.


Jeg har allerede tilstått all min synd av utukt til Gud Faderen, og jeg har også lovet ham at jeg aldri vil gå tilbake med Josef igjen. Du har dermed ikke lenger noen gyldige juridiske rettigheter til å være knyttet til meg.


Jeg vet at de juridiske rettighetene du har operert underm, har matet deg over den tiden du har vært i meg. Men dette er nå over. Det er nå ingenting igjen for deg å mate på, drikke på, eller å operere på i meg. Dette showet og dette spillet du har prøvd å sette opp med meg, er nå over i min Herre og Frelser Jesu Kristi navn. "

3. Bryt ned det indre riket til fienden

"Demoner, i Jesu Kristi navn, er det nå en ting jeg har å gjøre med hver og en av dere. Jeg vet at dere har forsøkt å bygge opp et slags indre rike på innsiden av meg i løpet av den tiden dere har vært i meg. Jeg vet at Joseph var sannsynligvis inne i en slags mørk okkult aktivitet. Men din dag og din tid med meg er nå over. Jeg gjentar, din dag og din tid med meg er nå helt over i Jesu Kristi navn.


Demoner, i Jesu Kristi navn og ved Den Hellige Ånds kraft, som nå beveger seg mot deg, binder jeg nå fullstendig opp dørvokter-demonen som har kontrollert denne døren i min kropp og sjel. I Jesu Kristi navn bryter jeg helt ned og slår ned dørene du har etablert på innsiden av meg. Denne porten blir nå helt revet ned, kuttes ned og pulverisert av Den Hellige Ånds kraft, som nå beveger seg mot den.


Demoner, i Jesu Kristi navn og ved Den Hellige Ånds kraft, som nå kommer mot dere, river jeg nå ned alle dine pilarer, alle dine vegger, alle dine bjelker og resten av ditt indre kongerike som du har bygget opp på innsiden av meg. Din høyborgsbase, din festning og ditt indre rike som du har bygget opp for deg selv på innsiden av meg, har nå blitt helt revet ned, kuttet ned og pulveriseres av min Herre og Frelser Jesu Kristi kraft.


Guds Ord forteller oss at Gud Faderen har "brutt portene av bronse og kuttet jernstengene i to" (Salme 107:15-16). Gud beveger seg nå for å helt nedbryte og kutte ned alle dine bjelker og alle dine porter som du har satt opp på innsiden av meg. Du har ikke lenger et sted, en festning eller et rike hvor du skal bo hos meg. Du har nå ikke noe annet sted å gå, enn UT - UT av meg en gang for alle.


Dette riket, dette showet, og dette spillet du har spilt med meg, er nå over. Nå må du gå og forlate meg - og dere skal aldri komme tilbake til meg igjen."

4. Bind de mindre demonene til hovedsjefsdemonen og kast dem ut som en Ånd

a) "Demoner, i Jesu Kristi navn, er dere nå alle på slutten av deres rep med meg. Alle deres juridiske rettigheter er fullstendig ødelagt av Gud Faderen. Dere har nå ikke noe annet å holde fast på. Vannet ditt har blitt fullstendig tørket opp, og ditt indre kongerike er nå blitt fullstendig ødelagt og utryddet av Den Hellige Ånds kraft.


Demoner, dere har nå ikke noe annet sted å gå, enn UT av meg. Jeg gjentar, i Jesu Kristi navn, at du nå ikke har noe annet sted å gå, enn UT av meg.


b) Far, i Jesu Kristi navn, kommer jeg nå mot hver eneste demon som er knyttet til meg, enten det er på innsiden av meg eller på utsiden av meg. Jeg knytter nå hver eneste, mindre, underordnede demoner til hodet, sjefsdemonen, som har kjørt hele dette showet fra begynnelsen av med meg. Fader, i Jesu Kristi navn, alle disse demonene er nå fullstendig bundet under hovedsjefsdemonen - alt under Din makt og Din kraft.


Fader, hvis det er en sjanse for at det er mer enn en gruppe demoner på innsiden av meg, hvor hver gruppe har sin egen sjefsdemon og deres eget festningsområde de har jobbet med i meg, binder jeg nå alle disse gruppene sammen som en ånd. De er alle nå alle samlet sammen og bundet sammen av Den Hellige Ånds kraft.


c) Til hovedsjefsdemonen som har kjørt hele dette showet på innsiden av meg, kommer jeg nå direkte mot deg i Jesu Kristi navn. Jeg gjentar, nå kommer jeg direkte mot deg i min Herres og Frelser Jesu Kristi navn.


Alle de mindre underliggende demonene er nå helt bundet direkte til deg. Jeg skal nå beordre alle dere til å komme ut av meg og forlate meg som en ånd, og når jeg gjør det, skal dere alle forlate meg stille og uten noen form for opprør eller forstyrrelse. Når du drar, og du skal dra, vil du ikke skade meg eller noen andre som er i dette huset. I Jesu Kristi navn du vil ikke manifestere på noen måter, skikkelse eller form når du blir kastet ut av meg.


Demoner, i navnet til min Herre og Frelser Jesus Kristus og ved Den Hellige Ånds kraft som nå kommer imot deg, befaler jeg nå hver og en av dere om å komme dere ut av meg AKKURAT NÅ - og dere skal forlate meg, og dere skal aldri komme tilbake til meg igjen!


GÅ NÅ i Jesu Kristi navn og kom aldri tilbake på meg eller til denne husstanden igjen. Din oppgave med meg fra Satan er nå helt over. Jeg gjentar, ditt oppdrag med meg er nå fullt over i Jesu Kristi navn. Du har nå ikke noe annet å holde fast ved meg. Dette showet er nå over - slutt på den diskusjonen!


d) Demoner, min Herre og Frelser Jesus Kristus har allerede fullstendig ødelagt alle deres onde gjerninger ved korset. Jesus Kristus har allerede fullstendig avvæpnet alle dine fyrstedømmer og krefter, og gjorde et fullstendig offentlig syn av dem alle og totalt triumferte over dem alle. Min Herre og Frelser har allerede befridd oss alle fra mørkets krefter, som er alle dere.

Demoner, Guds Ord forteller oss at hvert eneste kne skal bøye seg for Jesus Kristus og fullt ut bekjenne at Han virkelig er Herre over alle. Guds Ord forteller oss at selv de som er under jorden skal bøye seg og bekjenne at Jesus Kristus er Herre. Og demoner, de som er under jorden, det er alle dere.


Som sådan må hver og en av dere nå fullt ut bøye dere og fullt ut bekjenne at Jesus Kristus virkelig er Herre over alle. Som et resultat er du ikke noe som helst match for Hans kraft, som nå kommer direkte mot deg, for å drive dere alle ut av meg en gang for alle. Kolosserne 2:9 forteller oss at i Jesus Kristus dveler hele Guddommens fylde kroppslig, at jeg er fullt ut fullstendig i Ham, og at Han er overhodet til alle suvereniteter og makt.


Jesus Kristus er virkelig kongenes konge og Herrenes Herre, og dere ble alle helt overvunnet av ham på korset. Som sådan har du ikke lenger noen styring, noe mer makt, eller noen mer juridiske rettigheter over meg. Denne fangenskapen blir nå satt helt fri av Herren og Frelseren Jesus Kristus, og det er nå ikke noe mer noen av dere kan gjøre med det.

e) Demoner, det fulle raseri og Gud Faderens fulle vrede kommer nå mot hver og en av dere. Dere skal frigi meg AKKURAT NÅ i Jesu Kristi navn. Dere skal forlate meg AKKURAT NÅ som èn ånd, og dere skal ikke skade et hår på hodet mitt når dere forlater meg.


Gud Faderen regner nå ned mengder av brennende kull på hver og en av dere. Han har nå fått nok av dette showet, og ved Sin Hellige Ånds kraft beveger han seg nå mot hver og en av dere, og driver dere nå fullstendig ut av meg - for aldri å komme tilbake til meg igjen.


f) Jeg påkaller nå blodet fra min Herre og Frelser Jesus Kristus mot hver og en av dere. Jeg gjentar, jeg påkaller nå Jesu Kristi blod mot hver og en av dere, slik at dere alle er helt utvasket fra meg og helt ute av meg - for aldri å komme tilbake til meg igjen. Ved kraften i Jesu Kristi blod bryter jeg nå alle deres tak og alle deres onde grep på meg. Demoner, LØS MEG AKKURAT NÅ, I Jesu Kristi Navn


g) Far, i Jesu Kristi navn, ber jeg nå om at du sender dine kampengler mot alle disse demonene som har holdt meg i fangenskap hele denne tiden. Far, la dine hellige kampengler nå bevege seg frem og ramme og treffe disse demonene med full kraft. Fader, jeg ber om at du regner ned glødende ildkull på hver eneste av disse demonene. Far, slå disse demonene akkurat nå med ditt fullstendig raseri og din fulle vrede.


h) Demoner, hver eneste av dere skal komme ut av meg AKKURAT NÅ i Jesu Kristi navn. Og når du forlater meg, skal du ikke manifestere eller skade meg på noen måte, skikkelse eller form. Du skal forlate meg stille, uten noen form for opprør eller forstyrrelse. GÅ NÅ i Jesu Kristi navn. Jeg gjentar, GÅ NÅ i Jesu Kristi navn og kom aldri tilbake til meg igjen, og prøv ikke å sende noen andre onde ånder min vei fra nå av.


i) Far, jeg ber nå at du øser ut blodet fra Din Sønn Jesus Kristus over hver tomme av kroppen min, over hver tomme av min sjel og over hver tomme av min ånd, så jeg er fullt beskyttet fra dette øyeblikk fra enhver demoniske ånd som kanskje vil prøve å komme tilbake mot meg.


Far, jeg ber nå om at du fra dette øyeblikke av gir meg perfekt fysisk og åndelig beskyttelse mot disse demonene og sørger for at de aldri kommer tilbake til meg - noen gang igjen. Far, la blodet fra Din Sønn Jesus Kristus forsegle meg og perfekt beskytte meg mot ytterligere angrep fra disse demonene noen gang igjen.


j) Far, jeg ber nå om at du tillater at Den Hellige Ånd frigjør seg fra min ånd og lar ham fylle opp i min sjel slik at jeg nå virkelig kan bli fylt av Ånden, så den Hellige Ånd kan nå fullt ut beskytte min sjel for evig tid mot å bli angrepet av disse demonene igjen. La meg ta imot Den Hellige Ånds dåp opp i min sjel, så jeg nå kan bli mye nærmere deg i min egen personlige vandring med deg.


k) Far, hvis det er noen del av min sjel som har blitt fragmentert som følge av at disse demonene var på innsiden av meg så lenge som de har, ber jeg nå om at du setter disse fragmentene tilbake i min sjel i perfekt orden så min sjel kan nå bli fullstendig restaurert og helbredet.


l) Far, takk for denne seieren. Takk for at du bryr deg nok om meg til å få meg fullstendig levert fra disse demonene.


Far - til deg, Din sønn Jesus og Din Hellige Ånd - for alle dere er alle herlighet, ros og ære for denne utrolige seieren og denne utrolige frelse.


Far, jeg vil aldri glemme det jeg har vitnet i dag. Jeg har sett din kjærlighet, din barmhjertighet, din herlighet, og din makt komme mot disse demonene for å sette meg helt fri, en gang for alle. Far, igjen, takk så mye for din omsorg og for å sette meg helt fri i dag fra disse demonene. "

Spesifikke ting å merke seg i kampbønnen


Siden mange mennesker vil være redde for å prøve å engasjere seg direkte med sine demoner, vær oppmerksom på følgende som ble satt inn i selve den aktuelle kampbønnen. Hvis du legger til disse ytterligere trinnene i selve bønnen, vil du svekke demonene sterkt og ta bort evnen de måtte ha for å prøve å angripe deg direkte når du starter befrielsen.


Så folk ikke skal være redd for å prøve å gjøre dette på egenhånd, legger jeg til disse ekstra stegene inn i selve kampbønnen, slik at du vil være fullt beskyttet mot demonene når du starter opp den aktuelle befrielsen.

  • Ta på Guds fulle rustning


  • Be Gud om å stasjonere sine kampangler rundt deg


  • Befordre Jesu Blod på din kropp, sjel, ånd og på noen av dine personlige eiendeler for Guds beskyttelse


  • Sett opp Herrens skjold av tro mellom deg og demonene, slik at demonene ikke kan komme mot deg med noen form for fysisk angrep


  • Du skal binde opp alle demonene slik at de ikke kan bevege seg for å angripe deg på noen måte, skikkelse eller form


  • Du skal fortelle demonene at de skal stå nede og at de ikke skal forsøke noen form for manifestasjoner eller angrep direkte mot deg når du starter opp den aktuelle befrielsen


  • Du vil helt kutte og ødelegge livslinjer og forbindende rep fra demonene som er på innsiden av deg til noen demoner som kan være på utsiden av deg, fordi mange ganger vil demonene som er på innsiden, ta direkte ordre fra høyere rankende ånder som vil være på utsiden av kroppen din


  • Du skal også beordre andre demoner som kanskje glider rundt på innsiden av rommet, men som vil være på utsiden av kroppen din, om å forlate rommet og ikke komme tilbake, slik at de ikke vil være i stand til å hjelpe demonene som er på innsiden av deg på noen måte.


  • Det siste du må gjøre er å stenge alle kommunikasjonslinjer mellom hver av demonene som er på innsiden av deg, slik at de ikke kan forsøke å kommunisere med hverandre når frigjøringen starter - spesielt enhver kommunikasjon som kan oppstå mellom hovedsjefsdemonen og alle de underordnede som vil være under hans direkte kontroll og autoritet.

Hva skjedde så under og etter selvbefrielsen


Her er noen av tingene som skjedde, enten før, under, eller rett etter at befrielsen hadde funnet sted.


1. Når denne kvinnen først gjorde kampbønnen, gjorde hun det 3 eller 4 ganger, men ingenting skjedde. Hun fortalte oss at hun fortsatt hadde noen barn i huset da hun prøvde å gjøre det, og dermed ikke kunne få et godt "tak" på dem.


Hun skrev da tilbake til oss om at neste gang hun ville gjøre det, ville hun sørge for at alle hennes barn var ute av huset, og at hun ville være helt alene når hun gjorde det.


2. Den dagen kom så endelig. Hun sa at når hun begynte å gå inn i kampbønnen, følte hun kraften og autoriteten til Den Hellige Ånds stå opp i henne. Hun sa at hun kom omtrent halvveis gjennom bønnen, da hun plutselig følte at alle begynte å komme rett ut av henne.


Da demonene begynte å komme ut av henne, fløy de rett ut gjennom soveromsvinduene. Da de for gjennom soveromsvinduene, hørte hun en høy eksplosjon mens de dro. Jeg tror at Gud tillot henne å høre denne typen manifestasjon mens de forlot henne, så hun visste at de virkelig hadde forlatt henne for godt.


3. Etter at alle demonene var helt fordrevet fra henne, sa hun at hun følte seg som sitt gamle jeg igjen. Hun sa at demonene hadde herdet hjertet hennes gjennom årene, og da de dro, kunne hun igjen føle hjertet hennes og at all hardheten rundt det nå var borte.


Hun fortalte oss også at da hun sa kampbønnen siste gang, sa hun det med "hele sitt hjerte og med stor lidenskap, som om det var en liv- eller død situasjon." Det var hennes eksakte ord til meg i en e-post. Det var ingen tvil om at det som hjalp henne med denne frelsen, var hennes vilje, besluttsomhet, mot og beslutning om å få disse demonene ut av henne for godt. Da hun i utgangspunktet kontaktet oss, var hun helt "fed up" av å ha dem i seg, etter så lang tid som de hadde vært der inne.


Altså, mange ganger vil demonene oppholde seg i mageområdet til en person når de går inn for å sette opp festning. Og det var akkurat det de gjorde med henne. Det var derfor hun alltid hadde følt dem bevege seg rundt i mageområdet.


4. Hun sa også at kort tid etter at hun ble befridd, kom noen av dem tilbake og prøvde å stjele hennes befrielse fra henne. De prøvde å fortelle henne at de fortsatt var på innsiden av henne, men hun visste at de var ute på grunn av forskjellen hun nå følte på innsiden av seg.


På det tidspunkt, fortalte jeg henne om å verbalt engasjere seg med dem og be dem om å forlate henne nå i Jesu Kristi navn. Hun gjorde dette, og de dro endelig fra henne for godt, og de har ikke vært tilbake siden. Og alt dette fant sted for omtrent et år siden.

Konklusjon


Som vi tidligere har sagt, når du leser demoniske vitnesbyrd som dette, er det veldig vanskelig for mange å tro det. Men som vi har vist deg fra alle versene i Bibelen om dette emnet, er demoner virkelige og noen ganger går de inn i folks legemer. Og når de gjør det, da vil den personen trenge en fullstendig befrielse.


Hvis noen av dere skulle kjempe slik denne kvinnen har gjort i 10 år, vær ikke redd for å prøve, enten ved få den rette kvalifiserte befrieren til å befri deg, eller prøv å gjøre det selv som denne modige kvinnen gjorde.


Gud forskjellsbehandler ingen personer. Vi har alle den samme Hellige Ånd på innsiden av oss. Og Gud vil bevege seg for å hjelpe noen ut på dette området hvis de bare vil nærme seg Ham i en god inderlig bønn og be om hans direkte hjelp.


Ovennevnte trinn vil gi deg en god oversikt til å begynne med. Du kan da bestemme om du vil forkorte ovennevnte kampbønn eller bruke den omtrent som den er. Igjen, når vi håndterte denne typen tyngre innsidesak, ønsket vi å lage en tyngre og litt lengre type kampbønn, slik at vi kunne dekke alle våre områder i den. Noen ganger kan du bruke en mye kortere versjon. Jeg ville bare blitt ledet av Den Hellige Ånd om hvordan Han vil at du skal gjøre det.


Men i dette tilfellet måtte ikke denne kvinnen gå igjennom hele kampbønnen. Hun sa at hun var omtrent halvveis igjennom den da hun plutselig følte at de alle begynte å komme ut av henne. Min beste gjetning er at de visste hva som var i resten av kampbønnen siden hun leste det høyt fra et stykke papir, og den Hellige Ånd flyttet seg da inn for å endelig slå alle av dem ut av henne en gang for alle .


Vi vil personlig takke denne kvinnen for at vi kunne bruke hennes vitnesbyrd i denne artikkelen, da det vil gi alle et veldig godt eksempel på hvordan denne typen kampstrategi faktisk kan fungere i en ekte, reell frigjøringssituasjon.

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme