Jesu Blod

Hvordan Påkalle Jesu Blod for Beskyttelse

Det første du bør gjøre er å lage en personlig liste over alt det du vil ha Guds beskyttelse på. Dette er hva jeg kaller det grunnleggende. Jeg vil gi deg mine anbefalinger om hva noen av disse grunnleggende tingene bør være. Du må så legge til dine egne personlige ting på denne listen for å fullføre den.

1. Det grunnleggende


De grunnleggende tingene du bør ha dekket under Jesu blod for hans guddommelige beskyttelse er følgende:

  • Din kropp, sjel, og ånd


  • Din ektefelle og barn hvis du er gift


  • Ditt hus


  • Din bil


  • Din økonomi


  • Din arbeidsplass

Enhver av disse kan komme under demonisk eller menneskelig angrep når som helst. Å påkalle Jesu blod for bilen din, vil bidra til å forhindre deg i å komme inn i noen form for alvorlige bilulykker, sammen med å bidra til å forhindre enhver form for innbrudd eller tyveri av bilen din. 


Å påkalle Jesu blod på din økonomi vil hjelpe deg med å beskytte deg mot alle svindlere som er der ute, og som prøver å svindle og stjele alle dine hardt opptjente penger. Identitetstyveri har blitt et stort problem i vårt land. Å påkalle blodet til Jesus på alle dine kredittkort og bankkontoer vil stoppe tyvene i forsøkene deres hvis de prøver å målrette deg for identitetstyveri.


Å påkalle Jesu blod på ditt hus og kontorbygg vil bidra til å beskytte deg mot brann, innbrudd, tyveri, naturkatastrofer eller noen form for stygge ulykker.


Å påkalle blodet på alle dine barn vil bidra til å beskytte dem mot eventuelle bortførelser, alvorlige ulykker eller livstruende sykdommer. Jeg trenger ikke å fortelle deg hvor mange rovdyr som er der ute, og som ser etter deres neste offer. Bokstavelig talt går det ikke en dag uten at noen ikke blir bortført, ranet eller myrdet.


Å påkalle Jesu blod på din egen kropp, sjel og ånd vil også bidra til å holde deg personlig beskyttet mot alle de ovennevnte.

Jeg kunne fortsatt veldig lenge med å ramse opp dårlige ting som kan skje med deg, dine barn eller din ektefelle.


Bunnlinjen - bare Gud vet når et angrep kommer på din vei, og bare Gud kan beskytte og skjerme deg fra disse angrepene før de kommer. Og måten du kan få Gud til å bevege seg inn i med sin fulle guddommelige beskyttelse, før noen av disse angrepene kan komme seg, er å påkalle Jesu blod på hver av de spesifikke tingene du vil ha beskyttet.

Dette er hvordan du spesifikt påkaller blodet på hver av de ovennevnte elementene.

2. Å påkalle blodet på det grunnleggende


For å få Guds fulle beskyttelse på noe, må du gjøre følgende tre ting:

  • Påkall blodet objektet du vil ha beskyttet.


  • Påkall blodet mot alt det som muligens kan komme imot det objektet.


  • Deretter forsegler du bønnen med en erklæring om tro og din tillit til Gud Faderen, og forteller ham at du nå vil ha full tro og tillit til at han vil beskytte deg mot alle de tingene du ba om å få hans sønns blod på.

Her er en eksempel-bønn om hvordan du påkaller Jesu blod på din kropp, sjel og ånd:

"Far,

 

i Jesu navn, ber jeg nå om Jesu blod over hver eneste cm. av min fysiske kropp, over hver eneste cm. av min sjel og over hver eneste cm. av min ånd.

 

Jeg ber nå om Jesu blod mot demoner som kan prøve å komme mot meg. Jeg ber nå om Jesu blod mot alle dårlige og onde mennesker som kan prøve å komme mot meg.

 

Jeg ber nå om Jesu blod mot enhver naturlig ulykke eller katastrofe som kan komme mot meg. Jeg ber nå om Jesu blod mot enhver sykdom, virus eller smitte som kan komme mot meg.

 

Far, i Jesu navn, jeg har nå full tro og tillit til at Jesu blod fullt ut vil beskytte meg mot alle de tingene som jeg nettopp har bedt om blodet på.

 

Takk far. Takk Jesus."

Skriv ut / last ned 

Denne bønnen er kort, søt, enkel og rett til poenget. Du kan legge til alt annet du vil ha i bønnen som passer til dine egne personlige omstendigheter.


Du må påkalle Jesu blod på hver av de seks seks punktene for å få Guds full beskyttelse på dem. Du må være veldig spesifikk på de tingene du vil ha dekket og beskyttet under hans blod. Dette er grunnen til at hver av dere må lage sin egen personlige liste.

Ovennevnte seks punkter bør være et absolutt minimum. Når du legger blodet på de andre fem elementene, bare erstatt riktig ordlyd på neste punkt som du påkaller blodet på. Når du påkaller blodet på det grunnleggende, kan du velge å enten si bønnen høyt eller stille til deg selv, eller hvilken som helst måte du vil være mest komfortabel med.

3. Indekskortet


Det jeg har funnet å være svært nyttig, er å skrive alt over på et indekskort. Her er min anbefaling:


a) Ta et indekskort og skriv på toppen av det ordene "påkalle Jesu Blod". På denne måten vet du at dette kortet er for dette formålet.


b) På forsiden av kortet, skriv ned og nummerer hvert element du vil ha beskyttet under Jesu blod. De seks elementene som er nevnt ovenfor, bør alle være på denne listen. Skriv deretter ned noe annet som du vil ha dekket og beskyttet under hans blod.


c) Skriv så på baksiden av kortet selve bønnen om Blodet som skrevet ovenfor. Du kan bruke et "fylle ut tomme felt system" på baksiden av kortet, siden du vil påkalle blodet på forskjellige ting. Du kan skrive følgende på baksiden av kortet:

Far,


I Jesu navn, påkaller jeg nå Jesu blod over ...........................


Jeg påkaller nå Jesu blod mot ...................


Far, i Jesu navn, jeg har full tro og tillit til at Jesu blod vil beskytte meg fullt ut mot alle de tingene jeg nettopp har påkalt Hans blod på.


Takk Far.


Takk Jesus.                                                                                                                                     Skriv ut / last ned

På et lite indekskort vil du ha alt du trenger på hvordan du skal riktig påkalle Jesu blod på hva det er som du vil ha din beskyttelse på. Du vil ha alt det grunnleggende om hva som må dekkes med blodet i livet ditt på forsiden av kortet, og deretter den nøyaktige bønnen skrevet på ryggen om hvordan du skal rette blodet på hver av de grunnleggende tingene.

4. Frekvens


Hvor ofte må du sette Jesu blod på alt ovenfor for å få Guds maksimale beskyttelse på disse tingene? Gjennom personlig prøving og feiling med Herren over alt dette har jeg funnet ut at i mitt eget personlige liv, må jeg påkalle Jesu blod på alle de ovennevnte elementene en gang per måned.


Dere må hver og en finne sin egen personlige frekvensfaktor med Herren på hvor ofte en må påkalle blodet på alt ovenfor. Men vær ikke overrasket om Gud ikke forteller deg det samme - en gang per måned.


Jeg har personlig funnet ut på den harde måten at hvis jeg vil ha Guds full beskyttelse på alle de ovennevnte elementene - må jeg påkalle blodet kvelden før begynnelsen av neste måned. Med andre ord, hvis jeg vil ha Guds beskyttelse for mai måned, må jeg påkalle blodet på alt ovenfor den siste dagen i april.


Jeg har blitt brent flere ganger når jeg glemte å gjøre dette og ble utsatt for flere unormale angrep på den første dagen i den nye måneden. Det ville være som en ishockeyspiller som glemte å sette hjelmen på for kun et spill. Å ikke ha hjelmen på i kun et spill kunne få ham drept på grunn av intensiteten i det spillet han spiller.

5. Legge en blodlinje


Her er en annen ting du kan gjøre, spesielt for de som eier et hus med eiendom som omgir det. Du kan vandre rundt hele eiendommen. Påkall Jesu blod når du går helt rundt i den i en sirkel. Det du gjør er å legge en Blodlinje rundt eiendommen din.


Jeg har lest om tilfeller der kristne bønder har gjort dette for å beskytte sine husdyr og flokk mot angrep fra ville rovdyr. I et tilfelle var det spesielt en bonde som hadde problemer med at noen av hans husdyr ble drept av en vill ulv. Han gikk videre og brukte en blodlinje rundt hele eiendommen. Da han våknet dagen etter, fant han en død ulv som lå bare en halv meter fra det punktet der han akkuratt hadde stått og påkalt blodet dagen før.

Med andre ord hadde ulven krysset over en halv meter inn på bondenes territorium og hadde dermed krysset blodlinjen. Ulven var slått død så snart han krysset denne Blodlinjen. Bonden hadde ikke flere problemer med at noen av hans dyr ble drept etter at denne ene ulven hadde blitt slått ned.


Å påkalle blodet og bruk av en blodlinje rundt huset og eiendommen kan også bidra til å beskytte deg mot jordskjelv eller tornadoer. Det har vært dokumenterte tilfeller i California hvor noen kristne familier hadde bedt om Blodet over deres hus og eiendom. Et jordskjelv hadde da truffet hele området. Alle husene i deres område hadde opplevd en eller annen form for skade fra jordskjelvet, men det var ingen skade på husene til de Kristne familier som hadde Jesu blod på seg !

6. Tog og fly


Et annet område der du kan påkalle blodet på, er når du er klar til å gå på et tog eller fly. Bare påkalle blodet på toget eller flyet, enten rett før du er klar til å gå om bord, eller gjør det natten før. Jeg trenger ikke å fortelle deg hvor mange flyvrak vi har sett i løpet av de siste 5-10 årene. Bedre å være trygg enn engstelig på dette problemet.


Nå vil jeg vise deg hvordan du påkaller  blodet til Jesus for enhver faktisk befrielse du måtte trenge hvis du ved en tilfeldighet har blitt fanget opp i en stygg stormsky.


Neste avsnitt er hvordan påkalle Jesu blod for befrielse og min konklusjon

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap