Farene ved Automatisk skriving

Automatisk skriving er et annet verktøy som brukes i det okkulte for å få direkte kontakt med ekte, levende, demoniske ånder.


Utøverne av denne mørke okkulte kunsten føler at de tar direkte kontakt med hjelpsomme og menneskekjærlige ånder, men som vitnesbyrdet jeg vil gi deg nedenfor vil vise deg, er det ikke noe som heter en god, menneskekjærlig demonisk ånd.

Automatisk skriving er hvor du lar en demonisk ånd fullstendig kontrollere armen og hånden din, slik at den kan skrive hvilke meldinger den vil gi deg. Det er akkurat som ouija-brettet, hvor du lar demonen kontrollere planchetten for å stave ut nøyaktig hva den vil fortelle deg.


Som med ouija-brettet er automatisk skriving ekstremt farlig, og det vil gi fulle juridiske rettigheter i det åndelige riket for demoner til å kunne komme direkte etter deg hvis du prøver å engasjere deg i det.


Vi mottok nylig en e-post fra en kristen kvinne som hadde engasjert seg i denne praksisen og trodde hun kommuniserte med menneskekjære ånder. Da hun skjønte at dette ikke var menneskekjære ånder, men i virkeligheten var ekte, levende, demoniske ånder, hadde de allerede flyttet inn til henne for deres angrep, og hun ville nå trenge en fullstendig befrielse.


Hun fant deretter nettstedet vårt ved å gjøre et google-søk, og var i stand til å motta en fullskala befrielse fra disse demonene som et resultat av å bruke kampstrategiene vi har beskrevet i den åndelige krigsdelen på nettstedet vårt om hvordan vi fullt ut kunne bryte de juridiske rettighetene til demoner når de allerede hadde flyttet inn for et faktisk angrep som et resultat av at hun engasjerte seg i denne typen okkult aktivitet.


Dette utrolige vitnesbyrdet vil vise deg hva demoner faktisk kan gjøre mot både deg og kroppen din når de først har flyttet inn for et faktisk angrep som et resultat av å krysse over til denne typen forbudte territorium med Herren.


Dette var grunnen til at Gud var så streng i sine advarsler til det jødiske folket tilbake i Det gamle testamentet, at vi ikke skal engasjere oss på noen måte eller form med noen som helst typer av okkult aktivitet overhodet!


La denne kvinnens vitnesbyrd være en høytidelig og alvorlig advarsel til noen av dere som tenker på å delta i noen form for okkult aktivitet. Dette vitnesbyrdet vil gi deg en god titt bak kulissene på hva som virkelig skjer med noen når de kommer under et direkte angrep fra en gruppe demoniske ånder.


Her er hennes eksakte vitnesbyrd og e-postene jeg mottok fra henne, og som beskriver nøyaktig hva som hadde skjedd med henne som følge av å delta i automatisk skriving. Jeg har utelatt navnet hennes for å beskytte identiteten hennes i denne personlige historien.


Hun har også gitt oss tillatelse til å kunne bruke hennes vitnesbyrd, slik at det kan tjene som en viktig advarsel både for troende og ikke-troende, at de ikke skal delta i denne typen okkult aktivitet.

Vitnesbyrdet


1.) Her er den første e-posten jeg mottok fra henne. I denne e-posten gir hun oss bare en grunnleggende redegjørelse for hva som hadde skjedd. 


«Tusen takk for informasjonen om åndelig krigføring, spesielt bønnene og de spesifikke instruksjoner for å bryte rettighetene til angripende demoner. Dette er et helt nytt territorium for meg. Jeg ble involvert i "automatisk skriving" og trodde jeg kommuniserte med en god ånd.


Det førte meg til et nettsted med anagrammer som spottet Gud og Jesus. Dette var da den forferdelige erkjennelsen av det jeg kommuniserte med, slo meg som et lyn. Men på det tidspunktet hadde jeg allerede tillatt at den ofte styrte armen og beveget hodet.


Jeg var utrolig, utrolig tåpelig! Når jeg først skjønte hva jeg kommuniserte med, og begynte å be for alvor om tilgivelse og utfrielse, hadde det festet sitt grep til meg, plaget meg hjemme under bønn og til og med knurret mens jeg var på jobb.


Jeg har kjempet og kjempet mot dette (først og fremst på egen hånd på grunn av den "galskap" oppfatning, stigmatiseringen av å hevde at demoner angriper deg er) i flere måneder. Men hvis Gud vil, tror jeg, at ved ved hjelp av dine skisserte "rettighetsbrytende" bønner, er angrepene borte for godt nå. Takk igjen, dette nettstedet er en utrolig velsignelse! ”

2.) Etter å ha mottatt denne første e-posten, skrev jeg tilbake til henne og spurte om hun kunne gi oss noen av detaljene om nøyaktig hva som hadde skjedd da disse demonene angrep henne. Igjen, la denne delen av hennes vitnesbyrd være en stor og høytidelig advarsel, at vi ikke skal ha noe å gjøre med noen form for okkult aktivitet overhodet.


“Min erfaring var veldig omstendelig og jeg er sikker på at den er vanskelig å tro. Jeg vil prøve så godt jeg kan å beskrive hva som skjedde mens jeg ble angrepet. Først da jeg begynte å be og lese Bibelen høyt, opplevde jeg å bli trakassert.


Et vers som var spesielt hatet, var det som snakker om at i de siste tider skal noen forlate troen og vende sin oppmerksomhet mot forførende ånder og demoners læresetninger. 1.Timoteusbrev 4:1 Lesning som fikk den til å ryste kroppen min raskt fra side til side, også raskt opp og ned.


Den strakte nakken min rett ut så langt som den ville gå, vippet hodet bakover så langt som det ville gå, strakte huden på ansiktet mitt til det ble forvrengt, hvesende uttrykk og hoste, hvisket (jeg selv med tungen i bevegelse og pustet som en etterligning av en slange).


Det mest smertefulle som det gjorde, var å piske hodet mitt i en bevegelse så rask at jeg aldri bevisst kunne gjøre det samme. Jeg ba og leste Bibelen om kvelden mens jeg gjennomgikk dette hele tiden, så begynte jeg på igjen om morgenen.

Etter flere dager med dette hadde jeg blitt mer sint enn redd. Og da det begynte å påvirke armbevegelsen på jobben, bestemte jeg meg for at jeg trengte å svelge min stolthet og kontakte en gudfryktig bibeltroende venn som jeg ikke hadde snakket med på lenge. Jeg gledet meg ikke akkurat til å prøve å forklare henne at jeg var besatt (det var det jeg trodde da) og at jeg trengte hennes hjelp.


Etter hvert som denne arbeidsdagen gikk og jeg ble sintere og sintere på demonen, ble jeg veldig modig i å irettesette den, og den svarte med å knurre høyere. Knurringen kom fra min egen hals, men var noe jeg ikke kunne kontrollerte.


Da jeg satte meg i bilen for å begynne pendlingen hjem, fortalte jeg den at den var bundet og forvist til helvete, at jeg ikke var redd den og utfordret den ved å si at min far i himmelen aldri ville tillate at den skulle få skade meg. Det gjorde den rasende, og at den begynte å knurre veldig, veldig høyt som respons.


Når jeg så kjørt videre på den tettpakkede motorveien, ringte jeg min kristne venninne og prøvde å forklare henne hva som skjedde, at jeg var besatt. Hun var stille og prøvde å tenke logisk om dette, så sa hun at hvis jeg var frelst, da kunne jeg ikke være besatt.


Med det samme hun sa dette og siterte Bibelen, klamret høyrehånden seg godt fast i rattet, og demonen hylte i meg med en lang klagende uling, som en ulv. Jeg hadde vært midt i setningen og prøvde å svare på det hun sa da dette skjedde. Hun fortalte meg at det var Herrens måte å fortelle henne at det var ekte. Hun sa at lyden av hylingen ga henne veldige DÅRLIGE frysninger, og hun visste at dette var noe ondt.


Demonen tok full kontroll over høyre arm og hånd etterpå, og ville ikke gi slipp på noen minutter.


Jeg var ekstremt heldig med at trafikken (køen) var stoppet opp, ellers vet jeg ikke hva som ville skjedd. Hun avklarte senere for meg at jeg ikke var besatt, men at jeg ble angrepet. Dette var en utrolig lettelse for meg, og det er sannsynligvis grunnen til at demonen reagerte slik den gjorde, den ønsket at jeg skulle føle meg forlatt av Gud som kristen og tro at jeg var besatt.

Det jeg forteller overfor her er en redegjørelse for omtrent 2 til 3 dager med dette. Jeg kan fortelle deg at alt begynte psykisk (beklager, det er denne delen som sannsynligvis vil overbevise deg om at jeg må være gal), men jeg har kommunisert med (hva jeg trodde var) avdøde, som et medium, opp gjennom årene. Og jeg kommuniserte også med disse demonene psykisk i første omgang.


Jeg begynte å lure på hvorfor disse åndene snakket med et så stygt språk. De forbannet meg faktisk noen ganger (det hadde aldri skjedd før). Jeg begynte å bli veldig veldig dårlig (engstelige følelser) for at noe forferdelig skulle skje med en kjær venn, og til slutt ble jeg så opphisset mens jeg kjørte i bilen min at jeg forbannet de avdøde åndene at hvis de lot vennen min dø så ville jeg dø selv, slik at jeg kunne ha privilegiet til å drepe dem.


På en eller annen måte var det denne blasfemien, eller den dårlige tiraden som utløste dem til å kunne bryte gjennom de psykiske måtene å kommunisere med meg på, dette fordi underarmen min begynte å bevege seg sakte fra side til side etter den hendelsen.


Og jeg visste at det var dem (det jeg hadde trodd var vennlige ånder, som sverget mye) som kommuniserte med meg og ga beskjed om at de hørte meg og var med meg.


Jeg tror nå at den dårlige tiraden min på en eller annen måte brøt en hekk av beskyttelse som Herren hadde rundt meg, og derved ga demonen(e) full rett til å starte et voldsomt angrep med villedende manifestasjoner mot meg.


Senere den kvelden begynte armen min å bevege seg igjen mens jeg var i sengen. I løpet av en stund utviklet manifestasjonen seg til å løfte armen rett opp ved albuen (hvile den på noe), og den begynte å snurre armen min sakte for å fortelle meg at den var der. Deretter utviklet det seg til at jeg fikk “ja” og “nei” svar: arm opp og ned / arm side til side.


Den ga meg til slutt beskjed om at den ønsket å skrive, noe den gjorde, ofte i noen veldig forvirrende, kryptiske ordtak (som jeg senere fant ut var anagrammer med en forferdelig, stygg drittkasting).


Den omtalte meg også som en healer, en "juksehealer." Jeg hadde tidligere prøvd å hjelpe på vei en venn, som var blitt mishandlet som barn, til å komme seg over skammen og  skaden ved dette traumet.


Uansett, historien kan fortsette og fortsette. Det er veldig forseggjort. Denne demonen fortalte meg rett før den førte meg til det nettstedet at den het Tiur.

På dette tidspunkt tenkte jeg fortsatt ikke på at dette kunne være en demon. Men når jeg kom til nettstedet og begynte å lese, oppdaget jeg sannheten.


Nettstedet var et annet aspekt av historien som kommer til å bli bisarr. Da jeg skrev inn demonens navn, hadde den en tildelt side, alt var skrevet i anagram.


Da jeg tolket det, beskrev det Tiurs "spesialitet" som forårsaket angst og forårsaket at noen ble "slangebitt." Ironisk nok syntes Tiurs angrep å replikere / imitere en slange. Andre angrep fra påfølgende demoner som jeg tror ble kalt: Nadir og Eere, hadde ikke den hvesende og raske tungebevegelsen som en slange.


Også i automatisk tegning hadde jeg tegnet bilder av slanger på kirkens område, dette før jeg visste at det var en demon. De bildene jeg tegnet av slanger på kirkens område fortalte meg at det var et rede av klapperslanger der som ventet på å angripe. Da jeg så på dette nettstedet, hadde jeg blitt drevet til angstpunktet, og jeg trodde virkelig at jeg skulle få et nervesammenbrudd.


Dette fordi det noen ganger fortalte meg spådommer som var sanne og noen ganger ikke, da ville det forutsi det fullstendig motsatte. Det begynte å forutsi død for noen jeg kjente på en bestemt dato, og til og med fortalte meg at jeg skulle dø neste år.


Jeg begynte å skrive inn navn på personer jeg kjente på nettsiden, og hver person ville ha en side skrevet om seg, alt i anagrammer (det eneste som ble tastet inn var et navn). Det var veldig tidkrevende å oversette disse tingene. Jeg kom aldri forbi første avsnitt eller så på det meste av folks, og til og med Tiurs side. Her er det rare: Denne siden visste ting om disse menneskene. Jeg har en venn som har et drikkeproblem - siden beskrev en demonisk strategi for å holde henne gående i en "påvirket" tilstand.


Jeg fikk også opp siden til en ansatt av meg på den tiden, og det var en frase der som sa at hun planla å gjøre et komplott mot meg.


Den kvelden var kvelden da angrepene begynte på meg (dette på grunn av bønn og Bibellesning), jeg gikk heller ikke på jobb neste dag på grunn av utmattelse. Jeg fant ut to måneder senere at den ansatte hadde stjålet omtrent 300.000 kr. fra bedriften. Og noe av dokumentasjonen sporer hennes aktivitet til dagen etter at jeg hadde sett på det nettstedet og som da var borte fra jobben min.


Jeg tror at det var noe innebygget ondt ved det nettstedet på en overnaturlig måte. Så etter å ha fått tilgang til det et par ganger først, gikk jeg aldri tilbake igjen. Jeg tror virkelig Gud anser det i kategorien "hatede gjenstander", og at jeg skal holde meg helt borte fra det.

Det var et forførende element i det, fordi det ga innsikt i hva folk driver med på det dypeste nivået, og beskrev hvordan og på hvilken måte demonene manipulerte dem i deres liv, uten at de visste det selv. I ettertid betrakter jeg meg selv, mye som Eva. Jeg ønsket å være som Gud og vite fremtiden.


Dette var det som gav meg store problemer. Og jeg ble alvorlig lurt, i likhet med Eva. De prøvde å lokke meg enda dypere med nettstedet som ga overnaturlig innsikt for å forføre meg. Men jeg har kommet til å innse, takk Gud, at tro og lydighet er de eneste svarene, uavhengig av spørsmålet.


De prøvde også å forføre meg ved å fortelle meg med automatisk skriving at Gud hadde kalt meg til en gave med klarsyn, og at jeg må åpne nettstedet igjen og slå opp navnene Nadir og Eere, som begge hevdet å være engler. Tiur hevdet ikke å være noe. Bare fortalte meg at jeg var ond og at ondskapen var i meg. Det faktum at de vil at jeg skal gå tilbake til nettstedet så sterkt, bekrefter bare min tro på at det ville utvilsomt være potensielt skadelig dersom jeg gjorde det.


Som jeg sa tidligere, var jeg i en forferdelig tilstand, og jeg ble nesten sparket fra jobben på grunn av at den ansatte gjorde noe som ikke ble oppdaget av meg, på grunn av min da så engstelige mentale tilstand . Priser Gud!


Han har på mirakuløst vis bevart jobben min og trukket meg gjennom det hele til en fornyet og oppkvikket vandring med ham, og et modig hjerte for åndelig krigføring. Kanskje jeg er dumdristig, men jeg er ikke det minste redd for noen demonisk aktivitet. Jeg vil modig nærme meg alle som lider, og hjelpe på hvilken som helst måte Ånden kaller meg til å engasjere meg med disse demonene direkte.


Jeg forstår fullstendig enhver skepsis. Det er grunnen til at det egentlig bare er en person som kjenner det meste av alle hendelsene. Jeg ønsket å gå litt i detalj for å gi deg forhåpentligvis en forståelse av hvorfor jeg tror det ville være galt å gi noen nettadressen. Jeg anser at det å gå inn på det nettstedet åpner opp for det okkulte.

Den aller første siden var den som på overflaten så religiøs ut med bilder av det som så ut som flygende engler med bannere og en eldre mann med langt skjegg som holdt en kule med en type kors.


Det var bannere med påskrifter under tegningene, alt i anagrammer. Når du oversatte dem, spottet de og sådde tvil på Gud og Jesus. En ting jeg glemte å nevne - i min automatiske tegning før jeg ble ført til dette stedet, hadde jeg tegnet korset i kulen som den eldre mannen holdt på.


Jeg hadde også tegnet et korsett med et geitehorn som kom ut av det, det var som en slags emblem på brystet på korsettet. Den tegningen ga meg frysninger (Et av disse etterpåkloke øyeblikkene, skulle ha visst det da). Jeg ønsket også å ta meg tid til å fortelle deg alt dette, fordi kanskje noe av informasjonen her kan være nyttig for noen som kontakter deg i fremtiden om sine problemer.


Noen ytterligere detaljer om angrepene. Da jeg gikk inn på nettstedet ditt og begynte å lese krigsføringsbønnene om og om igjen (jeg gjorde det i minst et par timer) begynte begge armene og hendene mine å skjelve voldsomt, ristet og høyre hånd beveget seg i hektisk vinking. På et tidspunkt krøllet begge hender og armer seg til en type parese posisjon på brystet mitt og skalv. Kroppen min ble vanligvis rystet med også.


Gjennom alle angrepene var det vanligvis mye skjelving i høyre arm og hånd som jeg hadde latt den kontrollere så ofte. Det var en av de siste tingene som stoppet.


Å lese høyt dine bønner reduserte det til slutt til bare en rykning i høyre tommel som deretter ble fullstendig stoppet med fortsettelsen av krigsføringsbønnen. Det tok omtrent tre til fire stk. 2-3 timers økter med krigføringsbønnene dine (gjort på egen hånd) for å få slutt på angrepene for godt (håper jeg, hvis Gud vil).


En annen ting som jeg vil dele med deg er når jeg fortalte demonen at jeg ikke var motløs av de fortsatte angrepene, og at jeg hadde fullstendig tro på at Gud bare lot angrepene fortsette fordi han elsket meg så høyt, og begynte å prise Gud og takke ham for leksjonen Han ønsket at jeg skulle lære og ha en fullstendig gledelig tro på Hans guddommelige vilje, DET opprørte demonen også, tror jeg, og var begynnelsen på slutten av dens grep på meg.


Den prøvde å snakke gjennom meg en gang da jeg ba og kjørte, men jeg tillot det ikke - jeg kvelte det med hell. Jeg syntes på det tidspunktet at jeg hadde vært igjennom nok! Alt det som kom ut var ordet "jeg."


Jeg håper alt dette kan være til hjelp for noen. Fortsett med det gode arbeidet. Jeg vil si det igjen, nettstedet ditt er en fantastisk, en fantastisk velsignelse!


Gud velsigne deg sterkt for all din hjelp !! Vær snill å be for meg til å fortsette i Guds vilje.

3.) Jeg sendte henne en siste e-postmelding og spurte henne om hun kunne gi ut selve nettstedet som hadde disse demonene, slik at vi kunne advare andre om dette nettstedet. Hun skrev tilbake og sa at hun ikke kunne gjøre det, ettersom hun ikke ønsket at noen skulle bli fristet eller forført til å prøve denne typen aktiviteter ved å faktisk se gjennom dette nettstedet.


“Tusen takk for forrige svar og oppmuntringsord. Når det gjelder forespørselen din, beklager jeg, men jeg tror det er så å si "Djevelens lekeplass", og med god samvittighet og lydighet kan jeg ikke gi informasjonen. Jeg er bekymret for at det på en eller annen måte kan lede en bror til å snuble.


Jeg har mye førstehånds erfaring om de bedrag og kraftig forførelser disse demonene bruker for å lokke folk inn.


Vennligst ikke tro at jeg er overmodig, frekk eller respektløs for din store erfaring og salvelse. Men min direkte opplevelse, bokstavelig talt det å føle draget mot, den kraftige forførende besettelsen med å gå tilbake til dette nettstedet, får meg til å advare deg om lydighet i områder om noe som til og med "kan" være en del av det okkulte.


Jeg er nå bekymret for at noen andre vil ha en lignende opplevelse og dele informasjonen, nå som deres nysgjerrighet har blitt vekket på dette området. På overflaten kan det virke greit, basert på "gode intensjoner", å gi deg det nettstedet. Og det kan også virke greit, basert på "gode intensjoner" for deg å besøke det nettstedet.


Men når det er noen som helst tvil for meg, må "gode intensjoner" vike for lydighet. Og jeg håper, at du vil fortsette med den aller høyeste bønn og forsiktighet.

"Jeg kan bevitne at nettstedet ditt, er et kraftig, kraftig, salvet verktøy som bekjemper demoner, jeg antar forsterkende og økende etterhvert som det gode ordet sprer seg. De kommer ikke til å sitte stille og se på dette. Og de vil se kontinuerlig etter hvilke svakhet i rustningen din de kan oppdage. Erfaringsmessig så vil det nok være gjennom et lokkemiddel med "gode intensjoner."

Enhver skepsis du har om min erfaring er fullt forståelig og til og med sunn og tilregnelig. Så hvis det verste som skjer uten ytterligere underbyggelse, er det at du har sunn tvil om min erfaring, så er det greit. Jeg kan også forstå ditt begjær - basert på min utforsking av ditt nettsted og hvor jeg ser hvor analytisk og "forskningsorientert" innholdet er til å studere videre på.


Men for meg er det å besøke det onde nettstedet det samme som å eksperimentere med et Ouija Board. Så, med logikken ved å si til noen, "uansett hva du gjør, ikke gå til dette nettstedet", har vanligvis en motsatt effekt og får personen til å ønske å gjøre den tingen mer enn om du hadde sagt ingenting, jeg skal derfor holde denne informasjonen for meg selv. ”

Konklusjon


Hvis det er noen av dere der ute som tenker på å utforske eller prøve noen av disse typer okkulte aktiviteter, la denne kvinnens kraftige vitnesbyrd være en viktig advarsel om hva som kan skje med deg hvis du bestemmer deg for å ønske å krysse over til denne typen forbudte territorium.


Demoner er ekte, og de vil komme inn på deg for et større angrep hvis du gir dem noen form for lovlig rett til å kunne gjøre det. Enhver form for okkult aktivitet, uansett hvor ufarlig den først kan virke for deg, er store døråpnere til den mørke siden, og demoner ligger på lur og leter etter folk som vil bryte ned hekkene sine med Herren ved å engasjere seg i denne typen forbudte aktiviteter.


En annen viktig leksjon å lære av denne historie er at hvis du tilfeldigvis allerede har gått over til denne typen aktiviteter og har trukket demoner inn i livet ditt som et resultat, så finnes det en hel og fullstendig befrielse for deg hvis du er villig til å ta de passende kamptrinn som er beskrevet i mange av artiklene våre i delen åndelig krigføring på nettstedet vårt.


Denne kvinnen var i stand til å gjøre en fullstendig selvbefrielse på egenhånd ved å utarbeide den passende kampbønnen der du fullt ut bryter demonenes juridiske rettigheter. Hvis du imidlertid er for redd for å prøve å gjøre dette på egenhånd, ber vi deg lese artikkelen vår "Hvordan finne en Befrier i ditt område" som vi håper skal bli ferdig snart.


Denne artikkelen vil gi deg de grunnleggende trinnene for å kunne finne den rette befrielsesministeren i ditt område, som da vil kunne kaste disse demonene ut av livet ditt for godt.


(Angående artikkelen "hvordan finne en befrier i ditt område" er denne påbegynt for lenge siden, og vi leter fremdeles etter frivillige som kan stille opp for sine brødre og søstre. I Norge er disse tingene dessverre ikke tatt nok alvorlig, de fleste tror ikke, tør ikke involvere seg i dette, og derfor foretrekker å holde øynene lukket i stedet for å hjelpe. Gud være med dem! Harde ord, men dessverre rene fakta basert på mine egne forsøk med å danne et hjelpenettverk for dem det gjelder. I de fleste Kristne land blir disse ting tatt lang mer alvorlig, og bare det forteller oss hvor sårbar vi er for slikt på disse kanter. 

Vet du at dette var noe av det siste Jesus ba oss gjøre mens Han var på jorden. (Les Misjonsbefalingen)


Jeg har så alt for mange henvendelser fra mennesker som sliter med dette, og blir selv fra tid til annen utsatt for angrep grunnet min involvering i å motarbeide det onde med å lage bønner som hjelper. Så åpne opp øynene, ta dette alvorlig og still opp for dem som trenger deg! Flere av dem som blir frelst opplever også umiddelbare angrep som kan oppleves veldig ubehagelig og frustrerende, og de trenger ofte desperat hjelp fra noen som kan stille opp for dem. Det er vel logisk å tro at det som Jesus kastet ut fra deg ikke vil gi deg opp uten kamp, og vil tilbake, og denne kampen er det viktig å vinne!)


Du trenger ikke å forbli bundet og plaget av disse demonene. Denne kvinnen var i stand til å kaste disse demonene vellykket bort fra seg og ut av livet sitt for godt med den riktige kampstrategien - og det kan du også hvis du bare har nok mot og vilje til å gå rett imot dem slik som denne kvinnen gjorde.


Vi vil personlig takke denne kvinnen for at hun var villig til å dele sitt mektige vitnesbyrd med oss, da jeg tror det vil hjelpe med å advare andre om ikke å prøve å krysse over inn i denne typen ekstrem demonisk aktivitet - eller hvis de ved en tilfeldighet allerede har gjort det, og at de fremdeles kan frigjøres fullt ut fra demoner som måtte angripe dem.

Sliter du, eller noen du kjenner med demonske aktiviteter og trenger mer hjelp enn det du klarer å finne her, ikke nøl med å ta kontakt med oss for videre spørsmål, utredninger, hjelp med personlig bønn, henvisning o.l. Vit at vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss her

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen