Ulike Typer Demoniske ånder

Til de av dere som ønsker å lære mer om befrielsesministeriet, skal vi bruke denne artikkelen for å gi deg noe mer spesifikk informasjon om de forskjellige demoniske åndene som er der ute.


Som oftest er demoner kjent ved deres "funksjonsnavn". Funksjonsnavnet skal fortelle deg hva demonen spesialiserer seg i når  han blir festet til en person, enten det så er på utsiden av personen eller på innsiden av personen.

Denne artikkelen vil forsøke å ta deg inn i hjertet av de forskjellige strategiene som demoner vil bruke mot mennesker. 

For eksempel, ånden av lyst vil spesialisere seg i å overføre lyst til personen de er knyttet til. Når de overfører denne følelsen av lyst til en person, da vil de prøve å få personen til å handle ut på den. Dette er hvordan mange ender opp med å drive utukt, utroskap eller med pornografi. Dette kalles en person som kommer under "direkte demonisk påvirkning."


I de fleste av disse sakene er en ikke fullstendig besatt, så Gud vil fortsatt holde personen helt ansvarlig for sine handlinger, selv om en demon påvirker dem med denne lystige følelsen, sammen med å gi dem den faktiske ide til å prøve å handle ut på den. Gud holdt fortsatt både Adam og Eva helt ansvarlig for deres handlinger i Edens hage, selv om det var djevelen selv som fristet Eva til å spise frukten av det forbudte treet, og Eva overtalte Adam til å gjøre det samme.


Satan har fortsatt ikke forandret sin taktikk og strategier, og han bruker fortsatt både demoner og andre mennesker for å prøve å få oss til å falle i forskjellige typer synder. Men om vi kommer under noen form for direkte påvirkning fra demoner eller andre mennesker, vil valget alltid forbli med oss om hvorvidt vi vil falle for fristelsen til å synde direkte mot Herren.


Alt hva demoner kan gjøre er å prøve å få deg til å gjøre dårlige og onde ting. Og med mindre du har å gjøre med et tilfelle av midlertidig besettelse, eller noen som har blitt psykisk syk på en eller annen måte, vil personen mesteparten av tiden være helt intakt nok til å skille rett fra galt og vil vite hva som er den fulle konsekvensen av deres handlinger hvis de bestemmer seg for å ta seg helt ut.

Et godt eksempel på dette er de som myrder sine kjære i et tilfelle av raseri og sjalusi. Ofte er disse forbrytelsene gjort med hensikt, noe som betyr at personen faktisk tenker på det og planlegger hvordan en skal gjør det.


Når de går inn i denne typen planleggingsstadium, da vil demonene holde presset fra baksiden for å prøve å få dem til å gå hele veien gjennom med det. Men personen kan fortsatt stoppe det og avbryte når som helst om de vil. De vet godt hva konsekvensene kommer til å være hvis de blir tatt - livstids fengsel eller dødsstraff. Men i mange av disse tilfellene vil de fortsatt stå løpet ut, og faktisk drepe sin ektefelle eller en annen som de har målrettet.


Demoner med funksjonsnavn for mord, raseri og hat er mange ganger den drivende kraften bak disse typer forferdelige forbrytelser. Men igjen, personen samarbeider fortsatt fullt ut med disse demonene med sin frie vilje, og som et resultat vil de selv bli holdt helt ansvarlige, av loven dersom de noen gang blir fanget, og av Gud når de dør og krysser over for å møte Han Selv for sin egen personlige dom.


Mesteparten av tiden har folk ingen anelse om at det virkelig er demoner som opererer bak kulissene, og som hiver mer bensin på bålet deres med det de spesialiserer seg på, som ånder av hat, mord, sjalusi, raseri, sinne, bitterhet og uforgivelse. Når en gruppe av disse demonene fester seg til en person som kanskje har blitt virkelig såret i en kjærlighetsaffære, eller en ektefelle som blir skilt fra den andre ektefellen, eller en ektefelle som kniper den andre ektefelle i en utroskapelig kjærlighetsaffære, da vil de prøve å gjør alt de kan for å påvirke personen med det de spesialiserer seg på for å få dem til å utagere på disse negative følelsene.


Dette er hvorfor det virkelig ville hjelpe alle om de visste hva noen av de grunnleggende funksjonsnavene til demonene var, så de umiddelbart kan se deres negative innflytelse når de prøver å bevege seg inn for et angrep på noen som kan være åpne for deres negative og onde innflytelse.

Den første grunnregelen for enhver form for krigføring, enten det er åndelig krigføring eller naturlig krigføring, er å kjenne din fiende. Å kjenne de grunnleggende funksjonsnavnene til demonene som er der ute, vil gi deg en god start, da deres funksjonsnavn vil fortelle deg hvordan de "spiller" med den personen, sammen med å gi deg ledetråder om hva deres juridiske rettigheter kan være på den personen.

I denne artikkelen skal jeg gi deg noen av de grunnleggende grupperingene som vil vise deg de forskjellige områdene hvor demoner vil like å "spille" når de beveger seg inn på en person. Her er de i fet skrift, nummerert format, slik at du kan få dem alle sammen øverst i denne artikkelen:

1. Mord


2. Det okkulte


3. Lyst


4. Stolthet


5. Mental helse


6. Utilgivelse


7. Sykdom


8. Forskjellige typer av laster


9. Falske religioner

Disse 9 spesifikke områdene er noen av de store områdene som demoner vil forsøke å målrette når de beveger seg inn for et angrep på noen. Dette er "spillene" som demoner vil prøve å spille på oss, og dette er ekte liv og død spill, ikke morsomme former for spill. Derfor forteller Bibelen oss om å alltid være edru, årvåken og våken for enhver form for demonisk aktivitet som kan settes inn på oss, eller noen av våre nærstående.


Nå skal jeg gå videre og diskutere hver enkelt av disse gruppene under overskriftene nedenfor, slik at du kan se hvordan demoner vil prøve å operere mot deg.


Her er hovedgruppene og funksjonsnavnene til demonene som opererer i hver av disse bestemte gruppene. Disse demonene er fremdeles helt til denne dag omstreifende i luften og prøver å angripe oss når som helst de ser et hull i vår beskyttende hekk med Herren. Legg også merke til at demoner kan spille mer enn ett av disse spillene på en enkelt person.

1. Mord


Disse typer demoner, og de som spesialiserer seg på det okkulte, er de to værste slags demoner du noen gang kan komme over.


I denne første gruppen finnes demonene som spesialiserer seg på å forsøke å sette folk opp for å drepe. Dette vil inkludere demoner som vil forsøke å få folk til å enten drepe seg selv i form av selvmord, eller drepe andre mennesker i kaldblodige mord. Det er nesten ikke en dag som går forbi hvor vi ikke ser rapporter på nyhetene om mordet eller selvmordet til noen mennesker.


Faktisk er det så vanlig og så utbredt at vi har blitt bokstavelig talt desensibilisert til alt siden vi hører om det så mye daglig. Det er bare når det skjer med noen som kan være nær oss at vi får full forståelse av hvor ond en handling som drap og selvmord egentlig er. Og hvis det skulle skje med en svært nært elsket som barnet ditt, din ektefelle eller en forelder, vil det rive hjertet ditt i en million biter og lage et hull i sjelen din som aldri helt vil gå bort, inntil du krysser over til den andre siden for å være sammen med Jesus for all evighet.


Gjennom Den Hellige Ånds kraft på innsiden av deg kan Gud hjelpe med å helbrede de følelsesmessige sårene av denne typen traumer, men du vil aldri miste det faktiske minnet av hendelsen eller tristheten ved å miste en nært elsket på en slik fryktelig, ond og meningsløs måte.


Bibelen har allerede gitt oss en rettferdig advarsel om at Satan og hans demoner er kommet for å drepe, stjele og ødelegge. Og inntil Jesus kommer tilbake for å sette opp sitt tusenårsrike fra Jerusalem, skal vi alle kjempe mot denne onde virkelighet med jevne mellomrom, enten vi liker det eller ikke. Som sådan vil det virkelig hjelpe alle hvis de kan lære hvordan fienden vil prøve å operere mot dem.


Her er noen av de viktigste funksjonene til demonene som spesialiserer seg i denne typen ekstremt onde aktivitet:

 • Mord


 • Hat


 • Raseri


 • Vrede


 • Vold


 • Død


 • Hevn


 • Ødeleggelse


 • Uklarhet


 • Selvmord


 • Sjalusi


 • Sadisme


 • Strid

Som vi tidligere har sagt, streifer demoner vanligvis i grupper eller klynger, med en demon som sjefsdemonen og resten av demonene er hans underordnede under hans direkte kontroll og ledelse.


I mange av disse tilfellene vil sjefsdemonen være en ånd av mord, og da vil han ha sine underordnede til å ha noen av funksjonsnavnene nevnt ovenfor. De vil da flytte inn og sette opp festning på noen hvis de har de nødvendige juridiske rettigheter for å kunne gjøre det, og de vil da prøve å bearbeide og spille den personen over en periode for å prøve å få dem til å drepe seg selv eller andre mennesker, eller muligens begge, ettersom morder-selvmord er svært vanlig i denne tid og alder.


Igjen, i de fleste tilfeller er personen ikke i en fullt besatt tilstand. De har fortsatt de fleste, om ikke alle sansene helt intakte, og vet rett fra galt.


Demonene vil da plante sine tanker, sine forslag, sine bilder i deres sinns øye, og deres strategier om hvordan man gjør dette - men personen kan fortsatt motstå disse typer onde fristelser når som helst og velge å ikke utagere på dem.


Demoner kan ikke få deg til å gjøre noe mot din egen frie vilje. Alt de kan gjøre er å prøve å overtale deg til å gjøre det, sammen med å prøve å gi deg det faktiske ønsket og tvang til å gjøre det. Derfra vil valget være opp til den personen om hvorvidt de vil gå helt gjennom det og faktisk utagere på disse onde begjærene som blir implantert i dem av demonene.


Det forbløffer meg ganske enkelt hvordan så mange mennesker som blindt vil følge slike onde demoniske forslag og påvirkninger, og faktisk utføre handlinger av rene, kaldblodige mord på seg selv eller noen andre som demonene har målrettet for dem. Bare fordi du får en ond tanke eller et ondt ønske om å drepe enten deg selv eller noen andre, det betyr ikke at du faktisk må prøve å utføre det.


Igjen, folk trenger å bli lært det grunnleggende om hvordan demoner vil prøve å spille tankespill med deg, slik at de kan få deg til å gjøre sitt onde budskap. Sinnet er slagmarken i åndelig krigføring, med både demoner og Gud som prøver å nå deg gjennom tankene dine. Gud vil prøve å forandre og fornye ditt sinn gjennom hans ord, og demoner vil forsøke å komme seg til ditt sinn, slik at de kan få deg til å handle ut på deres onde forslag.

2. Det okkulte


Denne neste klassen av demoner er den nest verste slags demoner du noen gang kan komme over. Mange befriere har funnet ut på de faktiske slagmarkene at demoner som spesialiserer seg på okkulte områder, er noen av de mer onde og kraftige demonene i Satans rike, og som noen ganger faktisk er de vanskeligste å kaste ut.


Det var derfor Gud Faderen var så streng tilbake i GT med det jødiske folk, fordi de skulle overhodet ikke ha noe å gjøre med noen form for okkult aktivitet.


På siden for åndelig krigføring på nettstedet vårt har vi en artikkel med tittelen "Farer ved det okkulte". I denne artikkelen er alle de viktigste versene om Gud som varsler oss om å være helt borte fra enhver form for okkult aktivitet.


Jeg tror at det er demoner som bokstavelig talt spesialiserer seg på hver eneste slags okkult aktivitet som er der ute. I denne artikkelen skal jeg gå videre og liste alle de forskjellige okkulte aktivitetene som vi skal være helt borte fra i dette livet. Alle disse ble oppført i vår "Farer ved det okkulte" artikkel. Her er de igjen, slik at du kan få alle disse med et raskt blikk på denne spesifikke artikkelen:

 • Spådommer - av hvilket som helst slag som håndlesing, krystallkule, numerologi, eller fra synske.


 • Tarotkort


 • Ouija bord og automatisk skriving


 • Seanser og enhver involvering med medier og spiritister


 • Astrologi og enhver form for horoskop


 • Yijing / I Ching


 • Hypnotisme


 • Transcendental Meditasjon eller en hvilken som helst annen av østens Meditasjoner


 • Krystaller


 • Wicca og hekseri


 • Satanisme


 • Voodoo


 • Kanalisering


 • reinkarnasjon


 • Astral projeksjon


 • ESP


 • Dungeons and Dragons - rollespill


 • New Age Bevegelse og techniques


 • Silva mind control


 • Nekromanti

Igjen kan vi ikke understreke sterkt nok at både troende og ikke-troende må holde seg helt borte fra denne typen demonisk aktivitet. Hver eneste av de ovennevnte aktivitetene har spesielle demoner tildelt seg, og de vil komme direkte etter deg hvis du forsøker å prøve noen av disse aktivitetene.


Hvis du vil se hva demoner kan gjøre mot en person når de har åpnet dørene ved å engasjere seg i en hvilken som helst okkult aktivitet, les våre 2 artikler med tittelen "De ekstreme farene ved Ouija Board" og "Farene ved automatisk skriving.”


I disse to artiklene er to dramatiske, grøssende vitnesbyrd om to personer som dro inn svært tunge demoniske angrep på dem som følge av tukling med et ouija bord og automatisk skriving.

3. Lyst


Denne neste klassen av demoner har antagelig vært ansvarlig for å få ned flere moderne ministerier enn alle de andre tilsammen, særlig hos menn. Disse demonene er også ansvarlige for alle de forskjellige former for perversjoner og skitt som vi ser i hver eneste del av samfunnet vårt i dag.


Her er en grunnleggende liste over noen av disse demonene:

 • Lyst


 • Utukt


 • Utroskap


 • Pornografi


 • Transvetisme


 • Transsexualitet


 • Prostitusjon

Alle disse forbudte områdene med Herren har en stor ting til felles - og det er at de er alle bundet til en lystånd, en ånd av seksuell opphisselse hvor det endelige målet er en form for seksuell tilfredsstillelse.


Som du vil legge merke til, bruker alle disse typer aktiviteter vår seksualitet til å være knyttet til feile typer mål. Gud selv skapte oss med evnen til å ha seksuelle tanker og følelser, men denne gaven var bare ment å bli brukt og delt innenfor rammen av et hellig heteroseksuelt ekteskap, ikke i de ovennevnte typer avvikende aktiviteter.


Demoner vet selvsagt at vi har denne typen fantastiske gave fra Herren, så de vil gjøre alt de kan for å prøve å få deg til å frigjøre denne gaven gjennom de ulike feile målene og aktivitetene som de som er nevnt ovenfor. Hvor mange ekteskap, ministerier og personlige liv har ikke blitt totalt ødelagt og brakt ned som følge av at folk følger etter de forskjellige slags lysteråndene.


Den sterkeste mannen i Gud som sannsynligvis har levd, Samson, ble helt nedlagt som følge av lysten etter feil type kvinne. Og til denne dagen har mange fortsatt ikke lært av fortiden og hvor dødelig denne typen ånd kan være.


Vi har fortsatt mange gifte mennesker over hele verden som fremdeles utro mot ektefellen i deres ekteskap. Og så for å avslutte det, må vi fortsatt håndtere alle voldtektsforbryterene og de pedofile som er ute og jakter etter alle våre små barn og kvinner, alt fordi de velger med egne frive viljer å ikke prøve å bekjempe denne typen av dårlig og ond ånd.

4. Stolthet


På nettstedet vårt har vi en artikkel med tittelen "Stolthet kommer før fallet" I denne artikkelen er alle de viktigste versene som har å gjøre med stolthet og hvordan stolthet vil komme før fallet. Satan selv er et perfekt eksempel på noen som har falt fra nåde og tjeneste med Herren som følge av at for mye stolthet bygges opp i hans personlighet over en viss tidsperiode.


Som vi forklarte i den artikkelen, med en gang for mye stolthet begynner å bygge seg opp over tid i personligheten din, da vil du begynne å miste din evne til å se hva den virkelige sannheten er i mange viktige saker i livet ditt. Den eneste sannheten du nå vil se er hva du tror er sannhet, selv om den sannheten går imot Gud Den Allmektige.


Du vil da begynne å bli en liten gud selv, og tenke at hele verden dreier seg om deg og dine egne agendaer. Du vil da bli veldig egoistisk og narcissistisk og vil nekte å lytte til noen form for rettelse eller råd som Herren vil prøve å bringe din vei.

Demoner vet hvor kraftig og ødeleggende en ting som stolthet kan være til å hjelpe med med å bringe en person ned, så de vil gjøre alt de kan bak kulissene for å prøve å bygge opp en persons ego gjennom falsk smigring og skrytende fantasier.

Her er en liste over noen av de forskjellige typer demoner som vil prøve å bringe noen ned gjennom bruk av stolthet:

 • Stolthet


 • Arroganse


 • Hovmod


 • Opprør, Rebellere


 • Blasfemi


 • Kontroll, herredømme


 • Eietrang


 • Konflikter


 • Krangel


 • Kritisk, Dømmende


 • Egoistisk


 • Narsissistisk


 • Mistro


 • Skepsis


 • Grådighet


 • Paranoid


 • Falskhet


 • Hånlighet

Når stolthetens ånd kommer inn i noen, enten gjennom demoner og / eller gjennom menneskets egen menneskelige ånd, vil mange av de ovennevnte egenskapene følge sammen med det.


Hvor mange stolte mennesker vet du om som også viser ytterligere negative kvaliteter som å være for dømmende og for kritisk overfor andre mennesker. Siden deres oppblåste følelse av stolthet forteller dem at de alltid har rett og aldri tar feil, er det ikke plass for noen andre som ikke er enige med dem. Som et resultat vil de bli svært dømmende og kritiske overfor alle andre som ikke er enige med dem.


Ettersom deres stolthet fortsetter å bygge seg opp, vil de bli mer egoistiske og narsissistiske, da alt de kan se er det som er i deres egen lille verden. Som et resultat vil alt annet i livet bli helt irrelevant for dem, inkludert medlemmer av deres egne familier.


De vil da begynne å ønske seg mer og mer, særlig innen makt, rikdom, myndighet, kontroll, penger og materielle ting. Derfra begynner en sterk ånd av grådighet å komme inn og før du vet ordet av det, vil de ha mistet all kontakt med Gud, deres beste venner og familiemedlemmer. De vil da bli til en øy og en gud helt for seg selv.


Og så skjer det, alt faller sammen rundt dem. De mister alle sine venner, deres familier, deres rikdom og penger, og viktigst av alt, de mister deres forbindelse og personlige forhold til Gud Selv.


Saddam Hussein i Irak er et perfekt eksempel på noen som hadde alt på dette området, makt og materiell rikdom, for så å miste alt bare på noen dager, som følge av å la sin stolthet komme i veien for å slippe FN-inspektørene inn i sitt land for å lete etter masseødeleggelsesvåpen som aldri ble funnet.

Demoner er mestere på å spille stolthetens spill med folk, siden det er det som førte til at dem alle ble kastet ut av himmelen i utgangspunktet. Og veldig mange mennesker frem til denne dagen fortsetter å falle for denne typen ond ånd, for eksempel noen av våre politikere, administrerende direktører i forskjellige selskaper, og til og med noen av pastorene og prestene i våre forskjellige kirker.


Bare vær klar over at stolthet er et stort, offensivt våpen for demoner, og de vil spille denne typen spill med alle de føler vil være utsatt for det, spesielt de som er i noen form for lederstilling.

5. Mental helse


Bibelen forteller oss at Gud har gitt oss en ånd med makt, kjærlighet og et "sundt sinn". Og hva tror du at demoner vil prøve å gjøre bare ved dette ene verset alene - de vil prøve å gi oss alle et usunt sinn. Med andre ord vil de forsøke å gjøre oss mentalt ustabile så mye som de bare kan.


Her er verset fra vår Bibel som gir oss denne svært kraftige åpenbaringen om Gud som vil gi oss alle et veldig sundt sinn i Ham:

 • For Gud har ikke gitt oss motløshetens ånd, men kraftens og kjærlighetens og sindighetens ånd. (2.Timoteus.1:7)

Dette er uten tvil et av favorittspillene som demoner vil prøve å spille med oss alle. Hvis de kan gjøre oss mentalt ustabile i noen vesentlig grad, da vil de kunne gjøre betydelige skader på våre evner til å operere i våre kall for Herren, om ikke også å kunne slå oss helt ut av våre kall.


Her er noen av funksjonsnavnene til demonene som vil operere i dette riket:

 • Frykt


 • Depresjon


 • Pinsel


 • Redsel


 • Håpløshet


 • Fortvilelse


 • Usikkerhet


 • Paranoia


 • Mistenklighet


 • Mistillit


 • Ensomhet


 • Skyhet


 • Motløshet


 • Passivitet


 • Løgn


 • Falskhet


 • Asosial


 • Tvangsnevrotisk oppførsel


 • Fobier


 • Galskap


 • Sinnsykhet


 • Schizofreni


 • Flere personligheter


 • Høre stemmer


 • Tankekontroll

Vi kjemper alle sammen med noen av disse feil og defekter fra tid til annen. Ikke alle som har frykt, skyhet eller ensomhet på dem, er under noen form for demonisk angrep. Men der hvor du kan komme i problemer med noen av disse typer forhold er når demoner beveger seg inn og forsøker å intensivere det du allerede kan gå gjennom.


For eksempel, hvis du kjemper mot dine egne følelser av frykt og usikkerhet som et resultat av at du nettopp har mistet jobben din, vil demonene forsøke å feste seg til deg hvis de kan, og deretter begynne å påvirke deg og slå deg med sin egen frykt. Når deres frykt begynner å slå deg på toppen av din egen frykt som allerede rammer deg, blir du slått med det jeg kaller en dobbel ulykke.


Demoner leter alltid etter en åpning i forsvaret ditt, en sprekk i rustningen din. Hvis de ser at du kjemper med noen form for unormal frykt for enhver type krise du går gjennom, da vil de prøve å legge mer til det slik at de kan få deg til å bli paralysert. Og hvis du blir paralysert nok, da vil du slutte å prøve å bevege deg fremover. Og hvis du slutter med å prøve å bevege deg fremover, kan du ende opp med å låse Gud fra å kunne jobbe med deg. Det er derfor det er så viktig at du innser hvilke typer spill demoner er i stand til å leke med deg, slik at du ikke faller inn i fellene deres.


Hvis du nettopp har mistet jobben din, må du begynne å lete og søke etter den neste nye jobben. Og når du leter og søker etter den neste nye jobben, vil Gud fullt ut veilede stegene dine inn i neste nye jobb som Han vil at du skal ha.


Men hvis du slutter å søke etter den neste nye jobben på grunn av at du kjemper for mye frykt og usikkerhet, kan det hende at Gud ikke kan lede deg til den neste nye jobben fordi du nettopp har tatt deg selv bort fra Hans spillfelt. Og det er akkurat hva demonene vil prøve å gjøre mot deg - slå deg rett ut av spillet og sette deg på benken, og Gud vil ikke lenger kunne bruke deg eller jobbe med deg.

Igjen, fall ikke for slike triks og feller fra disse demonene. Det er derfor Bibelen forteller oss at å ha kunnskap kan bidra til å hindre oss fra å bli ødelagt og gå inn i en hvilken som helst type fangenskap. Og hvis demonene kan begynne å spille denne typen tankespill med deg hvor de kan få deg mentalt ustabil av noen form av betydelig grad, så vil du gå inn i en viss grad av mental fangenskap. Og den bestemte mengden mental fangenskap kan da ende opp med å fryse og lamme deg og holde deg fra å kunne komme deg noe videre på den guddommelige veien som Gud har satt deg på.


Hvis demoner ikke kan drepe deg, sa vil de forsøke å lamme deg, slik at du ikke lenger kan gå videre og fungere i det kallet som Gud har satt opp for livet ditt. Det er derfor viktig å opprettholde et godt sunt sinn i dette livet, det vil virkelig hjelpe deg med å kunne fullføre dine kall for Herren. Demoner vet dette, og det er derfor de vil forsøke å påvirke deg med noen av de ovennevnte negative egenskapene.


6. Utilgivelse


Et annet stort område som demoner vil forsøke å målrette når de ser denne typen åpning i forsvaret ditt, er i området for utilgivelse. Grunnen til at de vil forsøke å målrette mot dette bestemte området skyldes følgende vers:

 • "Men når dere står og ber og har noe å anklage en annen for, så tilgi ham, for at deres Far i himmelen kan tilgi dere misgjerningene deres. Men om dere ikke tilgir, skal heller ikke deres Far i himmelen tilgi deres misgjerninger." (Markus.11:25~26)

Ikke bare forteller dette verset at Gud ikke vil tilgi alle våre gjerninger hvis vi ikke tilgir de som har overtrådt oss, men dette verset innebærer også at vi kan ha en svært vanskelig tid med å få noen av våre personlige bønner svarte med ham, da det begynner med den spesifikke formuleringen, "men når dere står og ber."


Og hvis du ikke kan få dine egne personlige bønner besvart med Herren, så vil du ikke kunne operere i det kallet som Gud har satt opp for livet ditt. Derfor vil demoner spesielt rette seg mot dette området, slik at de kan splitte bønnlinjen mellom deg og Herren.


Din bønnlinje til Herren er din livslinje. Får du den livslinjen skadet, kuttet eller splittet på noen måte, og hele fremdriften i kallet ditt med Herren vil helt stenges ned til du kan få den til å bli gjenopprettet på nytt.


Her er noen av funksjonsnavnene til demonene som vil spille denne typen tankespill med oss:

 • Utilgivelse


 • Bitterhet


 • Sjalusi


 • Krenkelser


 • Sinne


 • Stahet


 • Misunnelse


 • Hardhjertet

Alle disse negative egenskapene vil alle gå rett sammen med hovedånden av uforgivelse. Disse ytterligere egenskaper er det som mange ganger vil holde deg fra å kunne tilgi noen som har overtrådt deg. Sinne, bitterhet, vrede og et hardt hjerte kan alle hindre deg fra å være i stand til å forsøke å tilgi noen, for noe dårlig de kanskje har gjort mot deg i fortiden din.


Vi har en spesiell artikkel om de psykologiske problemene på nettstedet vårt, "Hvordan håndtere negative følelser når andre har gjort deg urett" Hvis noen av dere kjemper med noen form for utilgivelse i livet sitt, vil du kanskje lese denne artikkelen hvor vi drar oss nærmere innpå dette emnet og viser deg hvordan du virkelig kan gjøre dette  med Herrens hjelp.


Gud vil ikke at vi går rundt med noen form for tunge ankre og byrder viklet rundt oss. Og å holde enhver form for stor uforgivelse mot noen, vil være et stort tungt anker innpakket rundt din sjel, helt til du kan få det helt kuttet bort fra deg ved Den Hellige Ånds kraft.

7. Sykdom


Som følge av Adams forbannelse som fortsatt er i full drift på denne jorden, må hver eneste av oss kjempe mot en viss mengde av sykdom og lidelse i dette livet.


De fleste ganger, vil enhver type sykdom eller lidelse vi kan få, komme til å skyldes naturlige typer av årsaker. Med all den dårlige maten vi spiser, forurensningen som er i luften, og ellers bare normal slitasje og aldring, som våre fysiske legemer må gå gjennom, alle disse vil bidra til at kroppene våre bryter ned med ulike typer sykdommer og lidelser til tider.


Allikevel, hvis du studerer mange av de befrielsene som Jesus gjorde i evangeliets fremstilling, var det ganske mange ganger at en persons sykdom var direkte forårsaket av en demonisk ånd. Og når den demonen ble kastet ut, hadde den personen en full fysisk helbredelse.


Disse typer ånder kalles svekkelsens ånder, og de vil spesialisere seg i å angripe våre fysiske kropper og få dem til å bli syk på en eller annen måte. Du trenger riktig dømmekraft fra Den Hellige Ånd om hvorvidt en persons sykdom er forårsaket av en demon eller om den bare kommer av naturlige årsaker og virkning fra alle de forskjellige Adams forbannelsesfaktorer som fortsatt er i fullt spill.


Her er noen av funksjonsnavnene til demonene som vil operere i dette rike:

 • Svekkelsens ånder (enhver form for sykdom eller lidelse)


 • Død


 • Anorexia


 • Bulimi


 • Insomnia


 • Unormal utmattelse, tretthet


 • Epilepsi


 • Fråtseri

Igjen, vil du trenge du riktig dømmekraft fra Den Hellige Ånd om når du har å gjøre med en demon som forårsaker en bestemt type sykdom eller lidelse. Men husk at dette er en type spill som demoner kan leke med oss, og ikke overse denne muligheten hvis du har å gjøre med en bestemt type sykdom eller lidelse hos noen.


Anoreksia og bulimi spesielt bør sees veldig nøye på, ettersom demoner elsker å forårsake disse to hvis de kan komme seg unna med det. Hvis de kan forhindre deg i å spise riktig, vil du ikke få de riktige næringsstoffene som kommer inn i kroppen din til å fungere riktig, og du kan da sette ditt eget liv i fare hvis du holder deg i disse to tilstandene lenge nok.


Allikevel, fråtseri vil imidlertid være i motsatt ende av disse ekstreme tilstander. Hvis demonene ikke kan klare å drepe deg ved å sulte kroppen din, så vil de prøve å drepe deg ved å få deg til å overspise.


Mange av våre naturlige sykdommer, som for eksempel hjerteinfarkt og kreft, er forårsaket av folk som overspiser feil mat over en lang periode. Og fråtse-ånder elsker å knytte seg til folk for å se om de kan få dem til å spise seg til døde.

8. Ulike typer laster


Hvis demoner kan forsøke å få deg til å spise for mye eller til å underspise for å prøve å drepe deg, så vil neste riket komme som ingen overraskelse. Dette neste riket er hvor du kommer inn i de forskjellige typer laster og avhengighet som er der ute - og demoner elsker å spille denne typen ekstreme spill på alle de kan.


Her er noen av hovedfunksjonene til disse demonene:

 • Alkohol


 • Kokain


 • Heroin


 • Meth


 • Marihuana


 • LSD


 • Reseptbelagte legemidler

Alle disse lastene kan bli ekstremt avhengighetsskapende, og de kan alle forkorte livet vårt, for ikke å nevne at de alle kan forødelegge oss, og forhindre at vi kan fungere ordentlig i dette livet, og i våre spesifikke kall for Herren. Å bli hektet på noen av disse typer tyngre legemidler, eller å komme til det punktet hvor du er blitt en alkoholiker, vil Gud da ikke lenger kunne bruke deg i det kallet han har satt opp for livet ditt, inntil du kan få deg riktig rengjort og fullstendig frigjort.


Igjen, dette er grunnen til at demoner vil spille denne typen tunge, ekstreme spill med noen av oss, som de vet når de kan få en person hektet på slike typer vanedannende stoffer, vil de da slå den personen rett ut av deres guddommelige skjebner med Herren. Hvor mange potensielle store menn og kvinner av Gud er det ikke som aldri har klart det til startlinjen med Herren på grunn av at de aldri helt kunne bryte seg fri fra deres spesifikke avhengighet?


Når demoner ser noen begynner å tukle og eksperimentere med de ovennevnte stoffene, vil de ikke kaste bort tid i å prøve å bevege seg inn for drap, da de vet at de vil ha de nødvendige juridiske rettighetene for å kunne knytte seg til den personen.


Det er derfor at eksperimentering eller tukling med noen av de nevnte tyngre stoffene kan få deg i store problemer i det åndelige riket, da demoner bare ser på og venter på at folk skal slå hull i deres beskyttende hekker ved å eksperimentere med slike forbudte stoffer.

9. Falske religioner


Vår bibel er veldig tydelig på dette neste temaet. Som vår artikkel med tittelen "Grunnlaget av evig frelse gjennom Jesus Kristus" omhandler er det bare ett navn og en vei inn i himmelen - og det er direkte gjennom Jesus Kristus og Hans offerdød på korset.


Det finnes ingen andre måter, ingen andre navn og ingen andre religioner i denne verden som kan få oss inn i himmelen. Jesus har gjort det veldig klart at Han, og bare Han, er den eneste veien til himmelen, og at ingen kommer til Hans Far med mindre de kommer direkte gjennom Ham.


Med Jesus som den eneste veien inn i himmelen, kan det bare forventes at demoner vil forsøke å fremkalle så mange andre "måter" som de muligens kan, slik at de kan holde folk fra å finne den eneste sanne veien. Derfor har vi mange falske religiøse systemer som fortsatt er i drift i verden i dag.


Vi tror at alle disse andre falske religiøse systemene i verden i dag blir drevet av demoner, og hvert av disse områdene er store festningsområder, med noen av Satans beste og smarteste demoner som driver alle disse falske religiøse systemene.


Her er de store falske religiøse systemene som fortsatt er i drift i verden i dag, hvor hver av dem drives av demoniske ånder som spesialiserer seg på hver av disse demoniske systemene:

 • Islam


 • Jehovas vitner


 • Mormonisme


 • Hinuisme


 • Buddisme


 • konfucianismen


 • Shintoismen


 • Sikhisme


 • Jainismen


 • Zoroastrianismen


 • Spiritualisme


 • Kristen Vitenskap


 • Hare Krishna


 • Scientologi


 • Kabbalah


 • Enighetskirken


 • Frimureri


 • Guds barn


 • EST


 • Eckankar


 • The Forum


 • The Way International


 • Teosofi


 • Rosenkorsordenen


 • Ateisme


 • Legalisme

Jeg vet at i det politisk korrekte klimaet som vi alle nå lever i, er uttalelsen ovenfor ekstrem og kontroversiell. Men vår bibel gir oss ingen annen logisk forklaring på hvordan det store bildet virkelig er satt opp.


I vår artikkel om grunnlaget for frelse gjennom Jesus Kristus har vi listet alle versene som viser at Jesus Kristus er den eneste veien til himmelen. Jeg skal liste dem igjen under denne bildeteksten slik at du kan se hvordan Gud Faderen virkelig drar hjem poenget om ingen vil komme til Ham og hvor han bor, med mindre de kommer gjennom Hans Sønn og blodet som Hans Sønn har kastet for oss alle på korset.

Enkelt sagt - vi kommer enten gjennom blodet og korset, eller vi kommer ikke gjennom i det hele tatt.


Som sådan er det ingen mellom områder eller nøytrale områder for folk å gå inn hvis de ikke ønsker å godta Jesus.


Det er derfor alle de ovennevnte religiøse systemene kalles "falske" religioner, fordi ingen av dem vil føre til sann evig frelse med Gud Faderen. De er alle blindveier som drives av demoner.

Igjen, her er de mest kraftfulle versene i hele Skriften som forteller oss at Jesus Kristus er den eneste måten å kunne motta evig frelse med Gud Faderen:

1. "Det finnes ikke frelse i noen annen, for under himmelen er det ikke gitt menneskene noe annet navn som vi kan bli frelst ved." (Apostlenes.gj.4:12)


2. "For Gud er én og én mellommann er det mellom Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus" (1.Timoteus.2:5)


3. "én kropp, én Ånd, slik dere fikk ett håp da dere ble kalt, én Herre, én tro, én dåp, én Gud og alles Far, han som er over alle og gjennom alle og i alle." (Efeserne.4:4~6)


4. "Jesus sier: Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg." (Johannes.14:6)


5. "Jeg er porten. Den som går inn gjennom meg, skal bli frelst og fritt gå inn og ut og finne beite." (Johannes.10:9)


6. "Jesus sier til henne: «Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør." (Johannes.11:25)


7. "Igjen talte Jesus til folket og sa: Jeg er verdens lys. Den som følger meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys." (Johannes.8:12)


8. "Jesus svarte: «Jeg er livets brød. Den som kommer til meg, skal ikke hungre, og den som tror på meg, skal aldri tørste." (Johannes.6:35)


9. "Jeg er det levende brød som er kommet ned fra himmelen. Den som spiser av dette brødet, skal leve til evig tid. Og det brødet jeg vil gi, er min kropp, som jeg gir til liv for verden." (Johannes.6:51)


10. "For at hver den som tror på ham, skal ha evig liv. For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv." (Johannes.3:15~16)


11. "Den som tror på Sønnen, har evig liv. Den som er ulydig mot Sønnen, skal ikke se livet, men Guds vrede er og blir over ham." (Johannes.3:36)


12. "Jeg sa at dere skal dø i deres synder. For hvis dere ikke tror at Jeg er, skal dere dø i deres synder." (Johannes.8:24)


13. "Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Den som hører mitt ord og tror på ham som har sendt meg, har evig liv og kommer ikke for dommen, men er gått over fra døden til livet." (Johannes.5:24)


14. "Og dette er vitnesbyrdet: Gud har gitt oss evig liv, og dette liv er i hans Sønn. Den som har Sønnen, har livet, men den som ikke har Guds Sønn, har ikke livet." (1. Johannes.5:11~12)


15. "Og vi har sett og vi vitner om at Faderen har sendt Sønnen som verdens frelser. Om noen bekjenner at Jesus er Guds Sønn, blir Gud i ham og han i Gud." (1. Johannes.4:14~15)

Når du leser hvert av disse versene, det ene etter det andre, kan du virkelig føle kraften og autoriteten som er i hvert enkelt av dem, og at Gud Faderen forteller oss alle, på ingen uklar måte og veldig lett å forstå, at ingen skal komme inn i himmelen, med mindre de kommer direkte gjennom hans sønn Jesus - og at noen andre måter eller andre navn i dette livet, ikke vil bli tolerert og akseptert av ham.


Verden vil kanskje at vi skal ha en politisk korrekt toleranse for alle disse andre falske religioner i denne verden, men Gud Faderen vil ikke, og som sådan og som hans direkte ambassadører på denne jorden, må vi fortelle resten av verden hva den virkelige sannheten er.


Når du ser hva den virkelige sannheten er gjennom Jesus Kristus, er det bare hjerteskjærende å se så mange mennesker bundet opp og i fangenskap til alle disse andre falske religiøse systemene over hele verden. Millioner på millioner av mennesker blir holdt bak fiendens linjer i alle disse andre falske religioner, og de har ingen ide og ingen anelse om at de er alle på feil side av gjerdet.

Dette er et område hvor Satan og hans demoner har masse suksess over hele verden.


Å tro at det bare er én vei, ett navn og en tro - og at Satan har klart å skape alle disse andre falske religioner for å forsøke å forhindre folk i å finne denne sanne måten, er bare hjerteskjærende!

Konklusjon


Som du kan se fra denne store listen, er det demoner som bokstavelig talt dekker alle typer onder vi kan tenke oss. Og tenk at alle disse onde demonene til å begynne med ble født og formet godt oppe i himmelen av Herren.

Bibelen forteller oss at en tredjedel av engleskaren endte opp med å gjøre opprør mot Gud, og som et resultat er de nå alle fortapt for alltid, og vil aldri få en sjanse til å komme tilbake til himmelen.


Som et resultat, har hver eneste av disse demonene nå falt ned på den mørke siden, hvor de nå ikke er blitt noe annet enn ren ondskap - og summen av deres eksistens er nå å leve og operere innenfor deres funksjonsnavn slik at de kan prøve å dra oss alle ned i deres lavere levemåte og så til slutt inn i helvete selv.

Hvilken trist og utrolig virkelighet! Og bare det å tenke på at alle disse fallne englene hadde alt i begynnelsen av deres eksistens med Herren.


Å vite noen av de grunnleggende funksjonene til disse demonene kan hjelpe i noen av de tilfellene som Gud kan bringe din vei. Igjen, som oftest vil demoner reise i grupper eller klynger, og når de får lov til å gå inn i en persons kropp, vil hele gruppen vanligvis flytte inn på en gang og sette opp festning. Gruppen vil ha en sjefsdemon, som er kjent som den øverste demonen, og resten av demonene vil da være undersottene under hans direkte kontroll.


På bestemte tidspunkter kan Den Hellige Ånd enten gi deg et kunnskapsord eller en viss anelse om hvilke typer demoner du har å gjøre med, så du kan finne ut hva alle deres juridiske rettigheter kan være.


Og så når du finner ut hva alle de juridiske rettighetene er, kan du fortsette å bryte dem alle ned for Herren. Og når alle de juridiske rettighetene er blitt ødelagt for Herrens skyld, da vil demonene ikke ha noe annet å holde fast på, og de vil da kunne kastes ut av personen med de riktige kommandoordene.


Å kjenne noen av de grunnleggende funksjonene, navnene og gruppene til disse demonene, vil også bidra til å gi oss et varsko når demoner prøver å angripe oss fra tid til annen. Å vite hva slags ondskap de liker å spesialisere seg i, vil hjelpe oss med å varsle oss når det virkelig er dem som angriper oss.


Hvis flere mennesker visste hva de grunnleggende funksjonene og spillene til disse demonene var, ville de ikke så lett bli et bytte for noen av deres spesielle fristelser som mord, selvmord og de forskjellige typer avhengighet. Mange kaldblodige mord kunne lett blitt stoppet dersom flere ville ha kjent til at de ble spilt av disse demonene som spesialiserer seg på de negative stemninger og følelsene av hat, raseri, sinne og mord.


Demoner spiller noen av disse menneskene akkurat som feler, og de leder dem deretter rett til enden av noen alvorlige liv og død klipper. Igjen, det er derfor hver eneste kirke burde ha en slags grunnleggende undervisning i åndelig krigføring, slik at flokken vil vite hvordan fienden vil prøve å operere mot dem.

Bibelen har allerede fortalt oss at de som mangler kunnskap, vil gå til grunne og falle i fangenskap.


Og uten å ha noe av denne grunnleggende kunnskapen om hvordan demoner kan bevege seg og operere, har gjort at mange har enten alvorlig snublet i sine turer med Herren, eller har banket noen av dem rett utfor livets egen spillsone med en tidlig død og avreise fra dette livet.


Og dette var alt som et direkte resultat av å ikke vite hvordan fienden kan bevege seg og operere mot dem.


Hvor mange mennesker har ikke blitt ledet til mord, selvmord, narkotikaavhengighet, utroskap, forbrytelse og perverse seksuelle livsstiler - alt som et direkte resultat av demoner som spiller dem fra baksiden, og gir dem disse uhellige begjærene i utgangspunktet, og deretter påvirker dem til å handle ut på det - og så stopper de fleste av disse menneskene aldri opp for å tenke eller analysere hvor disse uhellige begjærene kommer fra i utgangspunktet.


Igjen, mye av denne typen demoniske aktiviteter kunne lett blitt lagt død helt fra begynnelsen hvis flere visste hvordan demoner virkelig opererer bak kulissene.

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss