Tegn på demonisering

Hva er tegnene på demonisering


I henhold til alle artiklene vi har på vår åndelige krigføringsside om hvordan vi skal håndtere demoniske ånder direkte, er det første du må gjøre når Gud leder deg til å jobbe med noen som kan være demonisert, å sørge for at det virkelig er demoner som angriper denne personen og ikke noe de forestiller seg eller dikter opp.

Dersom demoner angriper en person fra utsiden, og de er egentlig ikke inni personens kropp, er dette det en kaller grunnleggende demonisk "undertrykkelse". Disse typer tilfeller er mye enklere å håndtere enn hva en innvendig sak er . Bare finn ut hva deres juridiske rettigheter er, og så bryte dem ordentlig fremfor Herren, slik som vi skal vise deg i noen andre artikler hvordan du gjør, og så be dem å forlate personen i Jesu navn.


Men når demoner bokstavelig talt lever på innsiden av ens kropp, er dette det en kaller "demonisering." Men igjen er reglene de samme. Finn først ut hva alle deres juridiske  rettigheter er, bryt dem ordentlig ned fremfor Herren, og deretter fortsette med å kaste dem ut i Jesu navn.


Imidlertid kan disse innvendige tilfellene være litt tøffere, og det kan være noen ekstra ting du kanskje må gjøre, helt avhengig av hvor mange lovlige rettighetene demonene opererer på, og hvor lenge de har vært på innsiden av den personen i utgangspunktet.


I denne artikkelen vil jeg bare konsentrere meg om det aller første du må gjøre hvis du jobber med noen som har demoner som bor på innsiden av dem. Og det aller første er å avgjøre om det virkelig er demoner som opererer der.


Her er noen av de grunnleggende tegn og manifestasjoner du kan komme over når du arbeider med noen som har demoner som bokstavelig talt lever og opererer på innsiden av dem.


Siden vi ikke kan se demoner med våre naturlige øyner, slik som vi kan se mennesker og materielle gjenstander i vår naturlige verden, trenger du noen av disse typer tegn og manifestasjoner som veiledninger, slik at du kan avgjøre om du har å gjøre med en person som virkelig er demonisert på innsiden av dem.

1. Personene vet allerede at de har demoner på innsiden av dem


Det første "tegn" du vil ha på disse typer tilfeller er at personen mange ganger allerede vet at de har demoner som bor på innsiden av dem. De vil fortelle deg at de noen ganger kan høre stemmer på innsiden av dem, og til tider kan de faktisk føle eller fornemme demonene som beveger seg "inn og ut" eller "opp og ned" i dem.


Mange av disse menneskene kan i begynnelsen være svært motvillige til å innrømme dette til noen av frykt for at de enten vil bli misforstått eller blir tatt for å være gal.


Men når Herren leder deg til slike tilfeller, vil mange av disse menneskene være klare til å jobbe med deg, og de vil være mer enn villige til å fortelle deg noe og alt om historien deres, slik at du kan jobbe ordentlig med dem for å få dem helt frigjort, da mange av dem har blitt bundet opp og blitt plaget av disse demonene i ganske lang tid.


Så det første du må gjøre er å ikke legge bort disse typer saker når de først kommer din vei, da det alltid er mulighet for at det er Gud selv som leder dette tilfellet din vei, slik at du kan prøve og jobbe med dem for å få dem fullstendig levert fra disse demonene.


Bare lytt svært nøye til hele personens historie og bli ledet den av Herren og Hans dømmekraft på saken, slik at du vet om du har å gjøre med virkelige ting.


En av Den Hellige Ånds 9 gaver er gaven av å prøve ånder. Og en del av denne gave er hvor Den Hellige Ånd selv vil gi deg den overnaturlige evnen til å kunne se eller fornemme om disse personene virkelig har demoner som opererer på innsiden av dem.

2. Se etter disse grunnleggende demoniske manifestasjoner


Når du lytter til personens hele historie og hvordan de kanskje har fått disse demonene på innsiden av dem i utgangspunktet, se etter noen av disse grunnleggende demoniske manifestasjoner i deres historie. Og vær heller ikke redd for å spørre personen om de noen gang har hatt noen av disse grunnleggende manifestasjonene med demonene.


Her er noen av de grunnleggende manifestasjoner som demoner vil gjøre med menneskene de bor i.


En eller to av disse manifestasjonene vil ikke være i stand til å oppstå alene, men når du får noen som har ganske mange av disse manifestasjonene på en eller annen form for regelmessig grunnlag, er sjansene veldig gode for at de virkelig har demoner bokstavelig talt levende på innsiden av dem.

 • Høre stemmer på innsiden snakke med dem. Disse stemmer kan også referere til verten i tredje person.


 • Følelse eller sensing av demonene bevege seg på innsiden av dem. Følelse av trykk og bevegelse i hodet og mageområdene. Demoner kan også angripe sentralnervesystemet, slik at det føles som om personen blir gal til tider.


 • Å ha ekle og hyppige mareritt, noen ganger med det samme ekle og forferdelige marerittet blir gjentatt igjen og igjen.


 • Kan ha sett noen av demonene i en faktisk visjon


 • Kan noen ganger lukte demonene, som har en veldig skarp og giftig lukt til dem. Demoner kan også lukte som brennende svovel til tider.


 • Vil ha sterke, indre tvang til å gjøre dårlige ting som ikke er i deres normale oppførselsmønstre som å ha stygge tanker om selvmord og mord. Kan også ha svært sterk avhengighet til ting som narkotika, alkohol og pornografi.


 • Unormal fascinasjon med det okkulte eller enhver form for kriminell aktivitet.


 • Unormalt sterke følelser av raseri og hat i dem som ikke er en del av deres naturlige personlighet og egenskaper. Demoner kan også overføre tunge følelser av fortvilelse, håpløshet, depresjon, og at de har begått den utilgivelige synden blasfemi mot Den Hellige Ånd.


 • Irrasjonell frykt, panikkanfall og fobier av en eller annen type regelmessig basis.


 • Perioder med å ha tapt all følelse av tid fra minutter til faktiske timer og kan noen ganger ende opp på et sted og ikke vite hvordan de kom dit. Og kan innimellom gjøre ting som de ikke har noe minne av å faktisk ha gjort.


 • Noen ganger kan det være et ondt nærvær på dem, i dem og i huset de bor i.


 • Vil føle kulde i visse områder av husene de bor i, men disse kuldepunktene er ikke ved noen åpne vinduer.


 • Vil noen ganger se mørke skygger som kommer igjennom noen av rommene i hus et sitt, spesielt i soverommene deres.


 • Kan ha bankeåndtype fenomener som forekommer i husene deres, for eksempel materielle gjenstander som flyr over rommet, dører som åpner opp og smeller igjen, låser seg selv, skuffer åpner seg på egen hånd, høre føtter som går over gulvene og skrapende type lyder på veggene sammen med strømmen som går av og på og materielle gjenstander som faktisk forsvinner.


 • I de mer ekstreme tilfeller kan personen bokstavelig talt finne seg selv svevende rett over sengen sin til tider.


 • Kan ha evne til å snakke på et fremmed språk som de ikke har noen naturlig kunnskap om.


 • Kan være i stand til å ha stor, unormal, fysisk styrke.


 • Kan motta milde til sterke skjelvende og rystende opplevelser på ulike deler av kroppen. Kan også få kvelningsfornemmelser og tetthet rundt hodet og øyene.


 • Unormale mengder svimmelhet, blackout og anfall.


 • Veldig tung, ukontrollerbar type rykninger på enkelte deler av kroppen som deres ansikt og armer.


 • Kan ha hatt noen ut-av-kroppen opplevelser, spesielt i tilfeller av seksuelt misbruk og satanisk rituelle overgrep.


 • Ha en veldig vanskelig tid med å be og lese fra deres bibler. Kan også ha et faktisk hat til Bibelen til det punktet som å ville forsøke å rive den fra hverandre eller brenne den.


 • Et tvangsmessig ønske om å forbanne og være blasfemisk mot Gud og Jesus.


 • Kan ha flere personligheter i dem som kalles alter ego.


 • Kan ha prøvd andre typer behandlinger og medisiner fra andre psykologer og psykiatere uten at reell hjelp eller lindring noen gang blir gitt til dem.


 • Demonene kan til tider ta kontroll over stemmen og snakke rett ut av personens munn. Når dette skjer, kan tonen i personens stemme endre seg, som en kvinne som snakker ut i en manns dype, rustne stemme. Demoner kan også imitere dyrelyder ut av menneskets munn, og stemmebånd som å hisse som en slange, en løve eller en tiger eller en imitasjon av en hylende ulv. De kan også gi ut veldig høye skrik og rop, spesielt når de blir direkte konfrontert med befrieren under selve befrielsen.


 • Demonene kan også manifestere seg i personens øyne hvor du kan se at dem bokstavelig talt ser på deg. Det du vil se når dette skjer, er at et rent onde og rent hat ser på deg. Du vil også se dette utseendet av demonene som blir fanget i noen av personens tidligere fotografier, da noen av disse demonene elsker å vise seg i personens øyne og ansikt når bilder blir tatt av dem. En annen type utseende du kan se når demonene ser ut av noens øyne, er det jeg kaller det "hule uttrykk". Når du ser denne typen demoniske utseende, er det som om du ser på noen som ikke har noen personlighet. De vil se "sjelesløse" og "livløse" ut for deg når du ser denne typen uttrykk som kommer ut av deres øyne, og du vil også vite at det ikke er personligheten til personen du ser.


 • Ulike typer ansiktsforstyrrelser som ikke lenger ser ut som personen, for eksempel glaserte øyne, blanke stirrende øyne, øyne som ruller bakover, der alt du ser er hviten i øynene, og som strekker ansiktets hud inn i et fordreid og hvesende uttrykk.


 • Ulike typer kroppslige konturer lik mennesker kommer glidende over gulvet som slanger, står på alle fire og bjeffer som hunder, brummer som løver, eller hyler som ulver. Unormalt strekk av ryggen, fingre og hender som låses oppover og er stive, og demoner somtar tak i en persons hals for å prøve å stoppe dem fra å snakke med deg. Demonene kan også piske hodet i en veldig rask side-til-side-type bevegelse, strekke nakken ut så langt som den vil gå, sammen med rystende deler av kroppen som får disse deler til å bevege seg i en veldig rask side-til- side type bevegelse.

Hvis personen har hatt noe av denne typen aktivitet i bakgrunnen, eller hvis noen form for disse aktiviteter florerer eller manifesterer mens du snakker eller ber med personen, så er det en veldig god sjanse for at du virkelig har å gjøre med en person hvem har demoner som bor på innsiden av dem, og de vil nå trenge fullverdig frigjørelse av Herren.


Konklusjon


Med mange av kirkene som fortsatt ikke gjør grundig nok undervisning om dette emnet, har du fortsatt noen mennesker som sitter i mange av kirkene over hele verden som blir demonisert som dette på innsiden, og de føler seg helt håpløse, hjelpeløse, isolerte, og alene.


De føler at hvis de prøver å snakke om problemene deres, vil de enten ikke tro på dem, eller hvis de gjorde det, ville de tro at de er onde eller at det er noe mentalt galt med dem. De ønsker heller ikke å håndtere det mulige stigma av å ha demoner knyttet til dem.


Som et resultat slipper de under radaren i de fleste kirkene de tilhører, og ingen, inkludert de fleste av deres nære venner og familiemedlemmer, vet selv at de har demoner som bor på innsiden av dem.


Dessverre går de fleste av disse menneskene videre i resten av deres jordiske liv og blir aldri satt fri fra sine demoner. Det er derfor hver eneste kirke burde ha et slags grunnleggende læresystem på plass for denne delen av vår vandring med Herren, slik at folk som dette ikke vil være redd for å prøve å rope ut for å få hjelp.


Denne lille nettsiden alene har rørt opp noen av disse vepsebolene, med folk som kommer til oss med demoner som er festet til dem. Men de er for redd til å gå til sine egne pastorer, av frykt for enten latterliggjøring, eller vantro fordi dette emnet aldri er blitt snakket om, eller undervist om i de kirker hvor de har blitt reist opp.


Når du begynner å snakke om slike problemer, og gi folk litt grunnleggende kunnskap for å forstå det fullt ut, vil de være villige til å komme seg frem fra skjulestedet og søke hjelp, fordi de da vil føle at noen vil forstå hva de har gått igjennom.


Men hvis du aldri snakker om det, vil de anta at du heller ikke er interessert i det, du tror ikke på det, eller du er for redd for å håndtere det selv. Som et resultat vil de fleste av disse menneskene aldri bli fri, og de må da kjempe mot denne indre plage for resten av deres jordiske liv.


1. Til de av dere der ute som føler at du har demoner knyttet til deg, men aldri har søkt hjelp for noen av de ovennevnte årsakene, ville det være vår sterke anbefaling at du leser vår artikkel, "Hvordan finne en befrier i ditt område", og følg deretter de logiske og rett frem trinnene som er der for å prøve å finne en god befrier i ditt område som kan jobbe direkte med deg for å få deg til å bli fri.


Som vi har sagt i den artikkelen, reiser Gud opp flere av sitt folk for å kunne gjøre frigjørelser og det er en veldig god sjanse for at du kan finne noen i ditt område som vil kunne levere deg hvis du bare vil sette av tid og krefter for å prøve å finne denne personen hvis du ikke er trygg nok til å forsøke å gjøre selvbefrielse alene.


Be Gud om å veilede deg til denne personen og hvor de befinner seg, og Den Hellige Ånd vil da flytte seg inn for å veilede trinnene dine slik at du kan finne den rette personen som da vil kunne sette deg helt fri fra disse demonene.


2. Hvis du ved en tilfeldighet kjenner noen som har demoner knyttet til dem, men de har aldri søkt hjelp av noen p.g.a de ovennevnte grunner, vær ikke redd for å nærme deg denne personen og gi dem av din tid, hjelp og assistere dem til å prøve å finne en person som vil kunne sette dem helt fri hvis du ikke føler deg komfortabel med å prøver å gjøre dette selv.


I vår artikkel "Hvordan finne en befrier i ditt område" vil vi veilede deg om dette, og om du følger de raske trinnene for fremgang som er der, vil Gud så bevege seg for å ta tak i saken din, og bruke deg for å hjelpe denne personen med frigivelse hvis de er for bundet opp eller for redd for å prøve å gjøre dette på egen hånd.


Vi har et vitnesbyrd om det som faktisk skjer i den artikkelen. En kvinnes romkamerat ble alvorlig demonisert på innsiden av henne som et resultat av at hun var engasjert i hvit okkult magi. Hun bestemte seg da for å ta på seg saken og fikk så hennes romkamerat fullt frigjort fra demonene ved å søke etter den rette befrieren som kunne få jobben gjort for henne.


Hun måtte gå til tre forskjellige pastorer, men den tredje pastoren hun fant var i stand til å få hennes romkamerat fullt utlevert fra sine demoner. Og alt dette ble oppnådd fordi hun bare tok seg tid til å gjøre dette for sin venn, siden hennes venn var for redd og for bundet opp til å prøve å gjøre det for seg selv.


Jeg har sett at Gud beveger seg igjen og igjen på disse typer tilfeller hvis folk bare vil gå ut av sine trygge havner og ta på seg slike viktige befrielsesoppgaver fra tid til annen.


Vi vil senere komme med en annen artikkel, "Den store Misjonsbefalingen - frelse, helbrede, befri og disiple", en av de viktigste ministerier Jesus kaller oss alle til å gjøre for Ham, er å få folk frigjort fra demoner når vi kommer over disse typer saker. Du kan enten lære hvordan du gjør det selv, eller du kan hjelpe disse menneskene til de som vet hvordan en befrir dem hvis du er redd for å prøve å lære det selv.


Men på en eller annen måte bør vi ikke ha folk med demoner som river inni dem på innsiden sittende i våre kirker, når denne typen emne lett kan læres i hver eneste kirke - spesielt med Jesus Kristus, som selv forteller oss om å inkludere frigivelse som en del av den store misjonsbefalingen som han har bedt oss alle om å gjøre for ham.


Vi håper denne artikkelen vil hjelpe å lære og opplyse noen av dere om noen av de grunnleggende demoniske manifestasjoner folk vil oppleve når demoner faktisk er knyttet til dem, spesielt med demoner som lever på innsiden av dem.

Sliter du, eller noen du kjenner med demonske aktiviteter og trenger mer hjelp enn det du klarer å finne her, ikke nøl med å ta kontakt med oss for videre spørsmål, utredninger, hjelp med personlig bønn, henvisning o.l. Vit at vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss her

KONGENES KONGE, JESUS KRISTUS.

Åndelig krigføringStikkord index


Artikkel index


Lese forslag


Mest lestSøk i våre artikler

Bibelvers etter Tema

Artikkel utvalg


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt


Alt du trenger å vite om faste


Befrielse fra satanisme


Gud vil hjelpe deg med dine syndområder


100+ Spørsmål & Svar om Åndelig Krigføring


Hvordan gjenkjenne symboler på demonmakt?


Farene ved Hypnose


Farene ved Automatisk skriving


Gud vil støtte

deg fullt ut!


Når Gud føles langt

borte fra oss


Død og Liv er  i

Tungens Makt


Kristne og

internettPornografi


Troens Bibelvers

Bli oppmuntret


Lev et Godt og Rettferdig liv fremfor Herren


Hvordan bli fylt med Den Hellige Ånd


Lev godt i Den Hellige Ånd


Lydighet mot Herren


Tilgivende Bibelvers


Familiens Bibelvers


Tolkning av

Matteus 12:45 - Demoner


Synden av Utroskap


Kampbønn for å bryte Demoners juridiske rettigheter


Kampvers 

mot demoniske angrep


Kampvers fra Bibelen


Synderens Bønn


Det grunnleggende om evig frelse


Du har Guds Kraft til å vitne


Faller i ånden som kommer   fra Gud?


    Hvordan bedømme om et Ord er fra Herren


Hva er bønn


Søk Herren


Gud gjør ikke

forskjell på folk


Du er hva du tenker


Nå som jeg er frelst

hva gjør jeg så?


Å bli forvandlet ved å

fornye ditt sinn


Søk etter Guds kunnskap


Be om frelse for

dine nære kjære


Den fullstendige

overgivelsen


Kunnskap og visdom vil hjelpe

å holde deg trygg


Hva er dåpen i

Den Hellige Ånd


Helliggjørelse


I mange rådgivere er det sikkerhet


Den falske doktrine

av universalisme


Søk etter

Guds kunnskap


Den Hellige Ånd

er vår hjelper


4 nivåer av åndelig

krigføring mot

demoniske ånder


Vokse i Guds kunnskap


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Bruk kunnskapen som

Gud vil gi deg


Jezebels Mest

Typiske Kjennetegn


Guds folk er ødelagt av

mangel på kunnskap


Beordre demoner om å tre tilbake så du kan

vitne riktig for noen


All kunnskap og visdom

kommer direkte fra Gud


Jezebels ånd


Kunnskap og visdom er

bedre enn alle materielle

ting i denne verden


Tegn på Demonisering


Demoners

juridiske rettigheter


Gå med andre vise

mennesker


Åndelig krigføringsverktøy


Bær ikke Nag til Herren


Hvordan tilbe Gud i Ånden


Kan en Kristen miste

sin frelse ?


Hvordan gjøre en selvbefrielse

fra Demoner


Frykten for Herren er begynnelsen av å motta kunnskap og visdom


Helliggjørelse


Hvorfor oppfører noen

kristne seg så dårlig


Åndelig Krigføring


Kunnskap, forståelse

og visdom


Bønnhemmeligheter


Et vist menneske vil ikke være partisk i dømming


Prøvelser og trengsler

testing av din tro


Endetiden

og Antikrists fall


Kunnskap og Visdom

er bedre enn alle....


Velg dine venner nøye


All kunnskap og visdom kommer direkte fra Gud


Frykten for Herren


Den Hellige Ånd


Den fullstendige overgivelsen


Kjærlighetens Kraft


Historien om Adam & Eva


Historien om Kong Salomo


Slutt aldri å høre på rettledning


Hvordan høre Guds stemme


Vokse i Guds kunnskap


Søk etter kunnskap

om Gud


Den Hellige Ånd er vår Hjelper, Lærer og Guide


Hvorfor verden

hater Jesus


Hold deg ydmyk når Gud begynner å frigjøre sin kunnskap til deg


Helbredende vers

fra Bibelen


Positiv tenkning


Satan`s store løgn


Vitnesbyrd - Narkotika, New Age og Demoner


Når frykt styrer livet ditt